Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen
Magnesium tabletten

Magnesium tabletten

Magnesium is een mineraal dat een belangrijke rol speelt in de spierfunctie, en het is aangetoond dat het de trainingsprestaties verbetert en vermoeidheid helpt verminderen. Onderzoekers denken dat magnesium kan helpen de productie van ATP, de primaire energiebron van het lichaam, te verhogen. Bovendien is aangetoond dat magnesiumsupplementen kramp verminderen en het herstel na de training verbeteren. Voor fietsers die hun prestaties willen verbeteren en hun risico op blessures willen verminderen, is magnesiumsuppletie een belangrijke overweging.

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

Voor het sporten heb je vooral een goede basis nodig. Een gelletje van tevoren kan helpen. Neem dan een gelletje met isomatulose; dit heeft als voordeel dat de glucose in het bloed veel minder snel stijgt dan bij andere suikers, zodat je geen piek in je bloedsuikerspiegel krijgt.

Tijdens het sporten kies je voor isotone of hypotone sportvoeding. Een gelletje of reepje is makkelijk mee te nemen. Ook kan je een schepje poeder in je bidon doen.

Na het sporten vraagt je lichaam om herstelvoeding. Hiervoor kan je hypertone sportdrank gebruiken, omdat daarin meer koolhydraten zitten dan in je eigen lichaamsvocht. Een herstelreep of hersteldrank is soms nóg beter, omdat de koolhydraten in die producten aangevuld worden met eiwitten, essentieel voor de opbouw en het herstel van je spieren.