Onze winkel is open

Menu
1

Elektrische hybride fietsen

Bekijk direct: E-bikes met accu in bagagedrager / E-bikes met accu aan het frame / E-bikes met accu geïntegreerd in het frame / E-bike kopen
Populaire merken: Trek / Merida / Cube / Kalkhoff

Wij bezorgen je fiets gratis en 100% rijklaar thuis! Kom naar de winkel en test je E-bike in ons testcenter.

Nieuw: E-bike Koopgids 2021, bestel 'm gratis!

Hulp nodig bij het kiezen? Lees onze e-bike keuzehulp.

Gratis E-bike Koopgids 2021

e-bike keuzehulp

Gratis E-bike Koopgids 2021

e-bike keuzehulp

EVO CX 2021

€ 3.249,00

€ 2.89900
TOPFIETS
Solero EVO 9 2021

€ 2.949,00

Vanaf

Vanaf € 2.59900

OUTLET
Pace B10 LTD 2020

€ 4.499,00

€ 3.99900
OUTLET
Tecaro EVO 10 2020

€ 3.899,00

Vanaf

Vanaf € 3.19900

Finez E-go Sport 2021

€ 2.649,00

Vanaf

Vanaf € 2.37900

Elektrische hybride fietsen

Elektrische hybride fietsen zijn populair bij de forensen die de files willen vermijden door lekker op de fiets te stappen. Dit type e-bike heeft een sportievere zithouding en is vaak voorzien van derailleurversnellingen. Je hebt hierdoor een sportiever rijgevoel en een groter schakelbereik, al kost het vaak wel net ietsje meer onderhoud. Daarnaast hebben elektrische hybride fietsen meestal een krachtigere motor dan elektrische stadsfietsen, waardoor je ze ook uitstekend kunt gebruiken op vakanties in het buitenland. 

Een elektrische hybride fiets kopen doe je bij de E-bikespecialist van Nederland!

Ook met hybride fietsen kun je tegenwoordig altijd het gevoel van meewind ervaren. Online bestellen van de fietsen is mogelijk, maar je bent ook van harte welkom in onze grote showroom. Dankzij ons grote aanbod vind je altijd wel een geschikte elektrische hybride fiets. Wij helpen je graag bij de aanschaf van jouw nieuwe elektrische hybride fiets. Heb je toch twijfels? Lees dan onze keuzehulp voor elektrische fietsen.

Sportieve elektische fietsen

Als je op zoek bent naar een fiets voor het woon- werkverkeer of een sportief rondje door de polder met altijd het gevoel van meewind is een elektrische hybride fiets een uitstekende keuze. De fietsen staan garant voor veel rijplezer door de middenmotoren en het lage gewicht. Een elektrische hybride fiets met een accu in of aan het frame heeft nog betere rijprestaties en is nog wendbaarder. Een elektrische hybride fiets met derailleurversnellingen biedt veel mogelijkheden en trapt mooi licht. Een elektrische hybride fiets met een riemaandrijving in combinatie met een naafversnelling is weer erg onderhoudsarm.

Onze merken elektrische hybride fietsen

Bij 12GO Biking voeren wij de merken elektrische hybride fietsen waarvan wij vinden dat ze een goede prijs- kwaliteitsverhouding bieden, betrouwbare onderdelen leveren en op het gebied van levering en garantie aan onze eisen voldoen.

Trek | Gazelle | Pegasus | Scott | Cube | Koga | Kalkhoff | Flyer | Merida | Cannondale | Sparta