a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a
Filter

Testbaan

Testbaan

12GO E-bike Testcenter met mega indoor testbaan!

Een elektrische fiets wil je natuurlijk ervaren. In ons nieuwe Testcenter (video) heb je de mogelijkheid om je (elektrische) fiets uitgebreid te testen en te vergelijken. Kom langs, laat je adviseren en maak een proefrit op de nieuwe indoor testbaan! Het 12GO E-bike Testcenter vind je in onze grote winkel in Moordrecht.

  • +Mega grote indoor testbaan
  • +Altijd 150+ testfietsen
  • +Onbeperkt vergelijken

  • +Advies door (e-bike) specialisten
  • +Testbaan voor kinderfietsen
  • +Keuze gemaakt? Je fiets kan dezelfde dag nog mee!Waarom?

We vinden het belangrijk dat jij met de perfecte fiets naar huis gaat, daarom hebben wij deze verbouwing ook aangegrepen om onze testbaan aan te pakken. Er wordt alles aan gedaan om een zo realistisch mogelijk beeld te krijgen van de rijeigenschappen van de fiets. Dankzij de nieuwe testbaan kan je je nieuwe e-bike of stadsfiets écht testen. Daarnaast is er gedacht aan de kinderen, binnenin deze testbaan voor stadsfietsen en e-bikes is er een afgeschermde testbaan voor kinderfietsen! Wel zo veilig en plezierig.

Testcircuit 2


Hoe dan?

De geheel vernieuwde testbaan, in onze winkel, is mega lang! Daarnaast is de indoor testbaan ook uitgerust met een paar mooie foefjes: een stroeve coating op de vloer voor het rijgevoel van een strak geasfalteerd fietspad, een strook tegels om te testen hoe de fiets zich houdt op een minder soepele ondergrond, een steil bruggetje, verkeersdrempels én een fietstunnel waarin je de verlichting kan testen.

Testcircuit 2