Onze winkel is open

Menu

Grote schaarste door exploderende vraag naar fietsen

9 januari 2021, Steven

2020 en 2021 zijn anders dan andere jaren, ook voor de fietsbranche. Er heerst enorme schaarste, fabrikanten kunnen de vraag niet aan. Reserveren op basis van wachtlijsten is soms nodig om aan de vraag te kunnen voldoen.

Corona: Veel gestelde vragen

28 december 2020, 12GO Biking

Ook bij 12GO Biking volgen we het nieuws rondom het Coronavirus (COVID-19) op de voet. Als uitgangspunt volgen wij de adviezen van het RIVM op, waarbij winkels (vooralsnog) open blijven.

Er zijn echter wel een aantal voorzorgsmaatregelen die we nemen, waarbij veiligheid en gezondheid van jou en onze medewerkers voorop staan.

Review Pegasus Ravenna E8F 2021

18 december 2020, Wibo

De Pegasus Ravenna E8F 2021 is een nette elektrische fiets die erg breed inzetbaar is. Pegasus is een Duitse fabrikant, die bekent staat om zijn: “ Duitse grundlichkeit”. Oftewel Duitse degelijkheid zit al meer dan 35  jaar in het DNA van Pegasus. De Ravenna E8F is ontwikkelt als comfortabele e-bike. Het lage instapmodel heeft een mooie lage brede instap wat het prettig maakt om op – en af te stappen.

Tips: Fietsen tijdens de lock-down

17 december 2020, Arne

Voor je gevoel kan er helemaal niks tijdens deze lock-down. Gelukkig kaartte Mark Rutte zelf al aan dat fietsen een goede manier is om even aan de sleur tussen vier muren te ontsnappen. Fietsen mag!

Lockdown: Wat kan er wel?

15 december 2020, 12GO Biking

De lockdown heeft effect op iedereen. Ook bij 12GO Biking moeten we omschakelen en één van onze 3 W's (Winkel, Werkplaats, Webshop) sluiten. Maar we kijken liever naar wat nog wel kan. Fietsen. En dat is nog gezond ook. 

Daarnaast is de werkplaats gewoon geopend, kun je 24/7 online fietsen, kleding, onderdelen en accessoires bestellen en bezorgen wij je fiets 100% rijklaar bij je thuis.

Alles over speed pedelecs

14 december 2020, Thomas

Keek je tot een paar jaar geleden nog verbaasd om als er een speed pedelec langs kwam razen, inmiddels zijn deze supersnelle elektrische fietsen normaal aan het worden in het straatbeeld. Vooral onder forenzen winnen speed pedelecs snel aan populariteit. In dit blog vertellen we je er meer over aan de hand van een aantal vaak gestelde vragen.

Welk type elektrische fiets past er bij jou?

14 december 2020, Bartjan

Elektrische fietsen zijn er tegenwoordig in allerlei verschillende soorten en maten, waardoor ze nét iets beter of juist net iets minder goed bij jouw wensen zullen aansluiten. Om in dit bos de juiste boom te kunnen zien zullen wij jou helpen om de juiste elektrische fiets te vinden, die helemaal past bij jouw wensen.

Alles over elektrische mountainbikes

12 december 2020, Bartjan

Elektrische fietsen vind je al een paar jaar niet meer uitsluitend op het fietspad. Ze zijn namelijk steeds vaker ook op mountainbikeroutes en bospaden te vinden. Een E-MTB geeft mountainbiken bovendien een compleet nieuwe dimensie. Fantastisch op vakantie, maar ook in Nederland heeft de E-MTB een aantal grote voordelen. In dit blog vertellen we je meer over elektrische mountainbikes en geven we je een paar aanschaftips.

Koopgids: De beste e-bikes met voorwielmotor

9 december 2020, Thomas

Je gaat je eerste elektrische fiets kopen, of je hebt al vaker een elektrische fiets gehad en bent toe aan een nieuwe. Je weet misschien al dat je een voorwielmotor wilt, maar schiet daar nog niet veel mee op. Niet gek, want dan kun je nog steeds kiezen uit zo'n 30 fietsen. Om je een handje te helpen zijn we op zoek gegaan naar de beste e-bikes met voorwielmotor uit onze collectie, zodat de keus iets makkelijker wordt.

Beste elektrische fietsen 2020 / 2021

8 december 2020, Arne

Omtrent elektrische fietsen is er een hoop keuze, maar welke elektrische fiets is de beste? Wat is de beste elektrische fiets van 2020? In dit blog geven wij een overzicht van de beste koop elektrische fietsen uit het modeljaar 2020 en 2021. Als je twijfelt over onze benoemingen betreffend de beste elektrische fietsen dagen wij je uit naar de winkel toe te komen en deze beste elektrische fietsen te komen testen!

Kies je racefiets: Schijfrem of velgrem

5 december 2020, Bartjan

Je wilt een nieuwe fiets. Je oriënteert je online op de fiets die het best bij je past. Vervolgens ontdek je dat de keuze reuze is. Verschil in merk, materiaal, versnellingsgroep, geometrie en nu ook in remmen!

De schijfrem heeft namelijk zijn intrede gedaan en is niet meer weg te denken uit fietsenland. Een ontwikkeling die je niet per se harder laat fietsen, maar wel harder laat remmen. Harder remmen? Snakkend naar adem lees je de zin nog eens. Harder remmen op een racefiets? Gang is toch juist alles!? Als je van de schrik bekomen bent lees dan even door, het is namelijk niet zo erg als je denkt.

Koopgids: Fietshandschoenen voor de winter 2020/2021

3 december 2020, Arne

Als je ook tijdens de koude en donkere maanden van het jaar wilt trainen is het belangrijk om een goed paar handschoenen te hebben die bij jouw behoeftes aansluit. Je wilt niet op de fiets zitten met koude, of zelfs bevroren vingers, want dit gaat ten koste van je schakel- en remprestaties en van de grip op het stuur. Dit is van invloed op jouw veiligheid! Maar welke handschoen heb jij eigenlijk nodig? In deze blog zetten we de mogelijkheden uiteen. 

Waar heb ik een MTB-vignet nodig?

3 december 2020, Thomas

Nederland heeft veel populaire spots waar je geweldig kan mountainbiken. Veel van deze parcoursen zijn aangelegd in natuurgebieden. Om er voor te zorgen dat jij over een net parcours kan fietsen zetten veel vrijwilligers zich in om het parcours te onderhouden. Voorheen waren er subsidies voor het onderhouden van het parcours. Deze zijn stop gezet. Om het onderhoud te bekostigen dien je nu een MTB-vignet te kopen. Waar je precies een vignet nodig hebt lees je in deze blog!

Fietstrainer Keuzehulp: Welke fietstrainer past bij mijn wensen?

3 december 2020, Joas

Het aanbod aan fietstrainers is de laatste jaren explosief gegroeid, waardoor de aanschaf van een nieuwe trainer niet altijd even makkelijk is. Wij hebben de belangrijkste kenmerken van de fietstrainers voor jou op een rijtje gezet en onze keus in de topmodellen gemaakt! Zo helpen wij jou om de ideale fietstrainer voor jouw wensen te vinden.

Artikelen 1 tot 15 van 355 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5