410 Gone

410 Gone


nginx
Shimano groepen voor de racefiets

Racefiets afmontage: Shimano groepen en versnellingen

Wat zijn de verschillen tussen de Shimano groepen voor de racefiets? Lees onze blog

Alles over cyclocrossers

16 september 2017, Tim Rodenburg

De komende periode wordt het weer steeds wisselvalliger en dalen de temperaturen steeds verder. Een tocht op de racefiets is dan al snel minder plezierig. Dit omdat je vaak lange stukken stil op de fiets zit en de wegen gladder zijn. Om deze koude en natte periode te op een leuke manier te overbruggen stappen veel wielrenners over op de crossfiets. 

BBB overschoenen 2017

14 september 2017, Joas

Een goed paar overschoenen is een must voor wie doorfietst in de koude wintermaanden. Er blijkt echter een aardig verschil te zitten tussen de verschillende overschoenen die er op de markt zijn en niet elk paar overschoenen is even geschikt voor alle omstandigheden. In dit blog bespreken we de verschillende overschoenen in het assortiment van het Nederlandse merk BBB.

Fietstrainers 2017-2018: Welke trainer moet ik kopen?

14 september 2017, Marc van Dijk

Het aanbod aan fietstrainers is de laatste jaren explosief gegroeid, waardoor de aanschaf van een nieuwe trainer niet altijd even makkelijk is. Wij hebben de belangrijkste kenmerken van de huidige generatie fietstrainers op een rij gezet en helpen je bij het kiezen.

BBB fietsverlichting

13 september 2017, Joas

In dit blog vertellen we je meer over de verlichting van het bekende Nederlandse onderdelen- en accesoiremerk BBB. We nemen je mee langs het assortiment van BBB en de verschillende types verlichtig die er van BBB te koop zijn. Uiteraard hebben wij altijd een ruime selectie voor- en achterlampen en combipacks van BBB in de winkel en webshop op voorraad. Wil je meer algemeen advies over fietsverlichting, kijk dan eens op ons blog over fietsverlichting.

Fietsverlichting 2017: LED Lampen voor de racefiets of MTB

11 september 2017, Marc van Dijk

De donkere dagen van het jaar staan voor de deur en goede fietsverlichting is nu écht onmisbaar om veilig buiten te kunnen fietsen. De nieuwste LED fietsverlichting voor de racefiets of MTB is inmiddels volop verkrijgbaar in onze winkel of webshop. Hoog tijd voor een overzicht van de populairste lampen van het moment.

Fietstrainers testen

29 augustus 2017, Jelle Meijer

Als je van plan bent een fietstrainer aan te schaffen dan drukken wij je op het hart om deze trainer ook te testen. Wij selecteerden de meest populaire modellen en hebben ze voor je klaar staan in testopstelling. Terwijl jij de trainers uitprobeert vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden en de beste keuze voor het door jou gestelde budget.

Mountainbike afmontage: Shimano groepen en versnellingen voor de MTB

26 juli 2017, Marc van Dijk

Ben je op zoek naar een nieuwe mountainbike, dan zal je in de productbeschrijving regelmatig de term “groep” voorbij zien komen. Logisch, want naast het frame en de wielen bepaalt deze zogenaamde groep de uiteindelijke kwaliteit en de prijs van een fiets. Tijd voor een stukje uitleg.

BBB fietshelmen 2017

19 juli 2017, Joas

Het Nederlandse BBB Cycling is sinds de oprichting in 1998 uitgegroeid tot een wereldwijd accesoiremerk dat al jaren bekend staat om de goede kwaliteit en scherpe prijs. BBB is vooral bekend om de gereedschappen, remblokken, fietsbrillen en helmen. Wij bespreken de drie helmen die eruit springen in de collectie van BBB.

Nieuwe Trek racefietsen collectie voor 2018

10 juli 2017, Joas

Het is dan misschien pas begin juli, maar de nieuwe collectie racefietsen van Trek voor 2018 is al bekend en gespot in het peloton! Het is weer een mooie collectie en wij hebben hem al weer grotendeels online staan. Er is veel goeds bij het oude gebleven, maar ook weer veel verbeterd. In dit blog nemen we je nog een keer mee door de collectie en bespreken we ook de veranderingen die je voor volgend jaar kunt verwachten.

Racefietsen voor beginners

5 juli 2017, Marc van Dijk

Als je van plan bent een racefiets te kopen is het belangrijk om vooraf vast te stellen wat je precies van de fiets verwacht en wat je ermee wilt gaan doen. Afhankelijk van hoe vaak je de fiets gebruikt en hoe lang je met de fiets wilt doen kies je voor de bijpassende kwaliteit. Natuurlijk gaat dit ook in samenspraak met het beschikbare budget.

Nieuw: Shimano Ultegra R8000 groepset

8 juni 2017, Marc van Dijk

Goed nieuws! Shimano heeft de nieuwe Shimano Ultegra R8000 groep officieel gepresenteerd. Zoals verwacht heeft Shimano er voor gekozen om de technieken en vormgeving van deze Ultegra groep te baseren op de Dura Ace R9100 groep die vorig jaar is geïntroduceerd.

Actieradius Bosch E-bike berekenen

12 mei 2017, Jelle Meijer

"Hoeveel kilometer kan ik fietsen op een volle acculading?" Dit is een vraag die wij veel krijgen. Het is belangrijk te weten dat er veel factoren zijn die invloed hebben op de actieradius.

Fietsen testen op het Bike Event

31 maart 2017, Jelle Meijer

Tijdens het Bike Event op 8 april s er volop gelegenheid om fietsen zelf uit te proberen. Lees verder om te zien welke modellen er te testen zijn.

Oplevering Showroom fietsen

29 maart 2017, Jelle Meijer

Een mijlpaal is bereikt. De nieuwe showroom is geopend!

Met man en macht hebben we afgelopen maandag de showroom verbouwd en opnieuw ingericht. Bekijk voor een impressie de foto's of kom bij ons langs. 

Bezoek Ridley fabriek

7 maart 2017, Jeroen Moes

Eind vorig zijn wij Ridley dealer geworden. Daarom zijn we uitgenodigd om de fabriek te bezoeken voor een rondleiding. Hier zijn wij uiteraard op ingegaan. We hebben onze ogen uitgekeken!

Artikelen 1 tot 15 van 126 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
410 Gone

410 Gone


nginx