a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a
Zo komt het eruit te zien

Uitbreiding pand 2018: 12GO Biking pakt door!

Met trots presenteren wij onze plannen voor de toekomst! Lees alles

Rondje van de maand speciaal: Rondje IJsselmeer (300 km)

18 september 2018, Joas

De relatie tussen tijd en afstand is op de fiets meestal vrij simpel: afstand/tijd=snelheid. Bij het plannen van een mooie ronde met vrienden is deze relatie soms wat ingewikkelder. Als het nog ver genoeg in de toekomst is, kan het een goed idee lijken om een tocht van ruim 300 km te maken rondom het IJsselmeer. Hoe dichterbij de grote dag komt, hoe langer de afstand vervolgens wordt… Dit rondje is eigenlijk meer een rondje van het jaar dan een rondje van de maand: een bijzondere zelf te organiseren toertocht om het seizoen mee af te sluiten of om naar toe te werken als fietsdoel in de zomer. En gewoon lekker dichtbij in Nederland!

Alles over Craft onderkleding

14 september 2018, Thomas

Craft is al jaren marktleider als het gaat om onderkleding. Dit komt doordat hun kleding een zeer goede thermo-regulerende werking heeft en excelleert in vocht afvoer. Echter, is niet elke baselayer geschikt voor elke temperatuur, daarom heeft Craft meerdere variaties in hun onderkleding. Hierdoor wordt het wel lastig om te bepalen welke baselayer je nou nodig hebt. Deze blog is er om daarbij te helpen.

Interview: Klantgerichtheid binnen 12GO Biking

11 september 2018, Hessel

Binnen 12GO Biking werken dagelijks meer dan 100 mannen en vrouwen om jou, de klant te kunnen bedienen. Klantgerichtheid is dan ook één van de speerpunten binnen 12GO Biking. Mathijs van der Veen, één van de eigenaren van 12GO Biking, verteld waarom 12GO Biking dit vindt en wat we er nu eigenlijk aan doen om je nog beter van dienst te kunnen zijn.

De onderhoudsavonden komen er weer aan!

10 september 2018, Hessel

Wil je zelf behendiger zijn in het onderhouden van je racefiets of mountainbike? Of wil je je basiskennis weer wat opfrissen? Onze werkplaats zet op woensdag 10 en 17 oktober zijn deuren open voor een onderhoudsavond voor racefietsers en mountainbikers, Schrijf je in en kom 's avonds bij ons langs voor een gezellige en informatieve avond.

Castelli Wintercollectie 2018/2019

10 september 2018, Thomas

De winter komt er weer aan, dat betekent naast de dalende temperaturen ook weer een nieuwe collectie van Castelli. Naast het feit dat de designs er weer een prachtige Castelli look hebben zijn ze ook uitermate functioneel, waardoor je ook de hele winter door kunt trainen.

Alles over cyclocrossers

8 september 2018, Tim

De komende periode wordt het weer steeds wisselvalliger en dalen de temperaturen steeds verder. Een tocht op de racefiets is dan al snel minder plezierig. Dit omdat je vaak lange stukken stil op de fiets zit en de wegen gladder zijn. Om deze koude en natte periode te op een leuke manier te overbruggen stappen veel wielrenners over op de crossfiets. 

Cube collectie 2019

6 september 2018, Joas

De nieuwe Cube collectie voor 2019 is weer binnen! E-bikes, racefietsen, mountainbikes en alles ertussenin: ze staan allemaal al in onze webshop en ook in de showroom zijn de eerste modellen alweer te bewonderen. In dit blog lopen we door de nieuwe collectie heen en bespreken we de opvallende ontwikkelingen voor 2019.

Scott collectie 2019

5 september 2018, Hessel

Het leuke van fietsmerken is dat er een verhaal schuilt achter elk merk. Zo ook bij Scott. Dit verhaal begon bij wintersporters, ging door naar het motorcrossen en daarna was de stap naar de fietsen snel gemaakt. Tegenwoordig is Scott niet meer weg te denken uit de mountainbike- en wielrenwereld. De 2019 collectie van Scott staat als een huis. Deze fietsen zijn klaar om jou te helpen met het bereiken van je fietsdoelen, veel plezier te hebben op de fiets, of om simpelweg de dagelijkse boodschappen te doen op de fiets.

Fietsverlichting 2018: LED Lampen voor de racefiets of MTB

4 september 2018, Marc

De donkere dagen van het jaar staan voor de deur en goede fietsverlichting is bijna weer onmisbaar om veilig buiten te kunnen fietsen. De nieuwste LED fietsverlichting voor de racefiets of MTB is inmiddels volop verkrijgbaar in onze winkel en webshop. Hoogste tijd voor een overzicht van de populairste lampen van het moment.

Tacx Vortex Smart T2180: Zwiften voor een scherpe prijs

30 augustus 2018, Marc

De tijden dat je in de winter alleen de keuze had tussen door weer, wind en donker fietsen of jezelf afstompen met oersaaie trainingen op een luidruchtige fietstrainer met een tv aan die je niet kunt verstaan liggen gelukkig ver achter ons. Nu is dat fietsen door weer en wind niet het probleem, maar als je overdag werkt en 's avonds geen zin hebt om in het donker je leven te wagen is het toch fijn dat je tegenwoordig ook kunt kiezen voor een interactieve trainer, waarmee je mooie trainingsprogramma's kunt afwerken en online kunt racen tegen je vrienden. De Tacx Vortex Smart maakt een interactieve fietstrainer ook toegankelijk voor een kleiner budget.

Rondje van de maand: Rond het Hollands Diep

29 augustus 2018, Joas

Het is een bekend probleem: je bent een beginnende wielrenner, hebt er lol in, maar… je fietst eigenlijk altijd hetzelfde rondje. Op de fiets kom je opeens op plekken in de polder waar je normaal nooit komt en waar je eigenlijk de weg helemaal niet kent. Het fietspad langs de N-zoveel weet je nog wel te vinden, maar echt leuk is het natuurlijk niet. En dan al die stoplichten… Als jij eens wat nieuwe rondjes wilt ontdekken, lees dan ons blog ‘Rondje van de Maand’. Mooie tochtjes van zo’n 50 kilometer door het Groene Hart en omstreken, soms wat verder weg, voor iedereen te doen en voorzien van een tip voor een fijne koffiestop.

Fietstrainer Keuzehulp: Welke fietstrainer moet ik kopen?

28 augustus 2018, Marc

Het aanbod aan fietstrainers is de laatste jaren explosief gegroeid, waardoor de aanschaf van een nieuwe trainer niet altijd even makkelijk is. Wij hebben de belangrijkste kenmerken van de fietstrainers van de herfst en winter 2018/2019 op een rij gezet en helpen je bij het kiezen.

12GO Biking ruimt overjarige fietsen op

23 augustus 2018, Ronald

12GO Biking is alvast begonnen met de voorjaarsopruiming. Nu alle overjarige frames en fietsen tegen dumpprijzen. Het assortiment bestaat onder andere uit overjarige aluminium mountainbikes, racefietsen, stadsfieten en E-bikes. Wees er snel bij want op=op!

Trek collectie 2019

9 augustus 2018, Joas

Het Amerikaanse Trek is een van de grootste fietsfabrikanten ter wereld en heeft een grote en erg sterke collectie fietsen in alle categorieën en prijsklassen. De nieuwe collectie voor 2019 is bekend en is te bekijken op onze website. Inmiddles zijn de eerste modellen ook in onze showroom te bewonderen.

Rondje van de maand: Utrechtse Heuvelrug

31 juli 2018, Joas

Het is een bekend probleem: je bent een beginnende wielrenner, hebt er lol in, maar… je fietst eigenlijk altijd hetzelfde rondje. Op de fiets kom je opeens op plekken in de polder waar je normaal nooit komt en waar je eigenlijk de weg helemaal niet kent. Het fietspad langs de N-zoveel weet je nog wel te vinden, maar echt leuk is het natuurlijk niet. En dan al die stoplichten… Als jij eens wat nieuwe rondjes wilt ontdekken, lees dan ons blog ‘Rondje van de Maand’. Mooie tochtjes van zo’n 50 kilometer door het Groene Hart en omstreken, soms wat verder weg, voor iedereen te doen en voorzien van een tip voor een fijne koffiestop.

Artikelen 1 tot 15 van 221 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5