HEADER BALK

Artikelen 1 tot 15 van 126 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

"Hoeveel kilometer kan ik fietsen op een volle acculading?" Dit is een vraag die wij veel krijgen. Het is belangrijk te weten dat er veel factoren zijn die invloed hebben op de actieradius.

Lees meer
Geplaatst in Advies door Jelle Meijer

Tijdens het Bike Event op 8 april s er volop gelegenheid om fietsen zelf uit te proberen. Lees verder om te zien welke modellen er te testen zijn.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Jelle Meijer

Oplevering Showroom fietsen

29-03-2017 11:20

Een mijlpaal is bereikt. De nieuwe showroom is geopend!

Met man en macht hebben we afgelopen maandag de showroom verbouwd en opnieuw ingericht. Bekijk voor een impressie de foto's of kom bij ons langs. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Jelle

Bezoek Ridley fabriek

07-03-2017 17:06

Eind vorig zijn wij Ridley dealer geworden. Daarom zijn we uitgenodigd om de fabriek te bezoeken voor een rondleiding. Hier zijn wij uiteraard op ingegaan. We hebben onze ogen uitgekeken!

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Jeroen Moes

In veel productbeschrijvingen van racefietsen zie je de term “groep” terugkomen. Logisch, want naast het frame en de wielen bepaalt deze zogenaamde groep de uiteindelijke kwaliteit en de prijs van een fiets. Toch kan dit ook voor enige onduidelijkheid zorgen. Want hoewel “groep” voor de kenner een logische betekenis heeft, is voor het voor beginnende wielrenners een weinig zeggende uitdrukking. Tijd voor een stukje uitleg.

Shimano Groepen voor de Racefiets

Lees meer
Geplaatst in Advies door Marc van Dijk

"Fietsen kopen van een handelaar en die onder andere via Marktplaats weer verkopen. Zo begon het ooit voor de schoolvrienden Pieter van den Berg en Matthijs van der Veen. Inmiddels is het uitgegroeid tot de grootste fietsenwinkel van Nederland: 12GO Biking in Moordrecht."

Onlangs zijn onze directeuren Pieter & Matthijs geïnterviewd door het Reformatorisch Dagblad. Lees meer voor het complete interview over onze geschiedenis, filosofie en de toekomst.

Interview 12GO Biking Reformatorisch Dagblad

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Pieter Schoonens

Garmin Connect is het fitness platform van Garmin, een online omgeving waar je al je sportactiviteiten bij kan houden. Met name handig als je in het bezit bent van een fietscomputer, navigatiesysteem of activity tracker van Garmin.  De mogelijkheden en functies van Garmin Connect zijn eindeloos, daarom hebben we de vijf belangrijkste functies  er voor je uitgepikt.

Garmin Connect

Lees meer
Geplaatst in Toplijsten door Ronald Ruit

Kinderen moeten fietsen leuk vinden! Dat is gelukkig niet alleen onze mening, maar ook die van Frog Bikes. Dit Britse bedrijf is gespecialiseerd in sportieve kinderfietsen. Letterlijk elk onderdeel van een Frog Bike is afgestemd op gebruik door kinderen.

Frog Bikes Logo

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Marc van Dijk

Welke zadeltas heb je nodig?

09-02-2017 15:57

Niet iedereen staat er bij stil, maar vroeg of laat krijg je een keer pech onderweg. Omdat dit al vervelend genoeg is kan je hier maar beter goed op voorbereid zijn. Het vervangen van een lekke band is snel gedaan, maar je moet wel de juiste spullen bij je hebben. In de achterzak van je fietsshirt kun je vaak wel het één en ander kwijt, maar dit zit niet altijd even prettig. Gelukkig biedt een zadeltas de oplossing.

TOPEAK_DYNAWEDGE_ZADELTAS_MICRO

Lees meer
Geplaatst in Advies door Huib Groenenboom

Garmin Edge 520 Review

27-01-2017 12:00

De Garmin Edge 520 is al enige tijd op de markt. Sinds de introductie is dit één van de best verkochte Garmin toestellen. Het relatief lage prijspunt en de uitgebreide mogelijkheden van dit apparaat maken het een zeer geliefd model. In deze review willen we duidelijk maken wat dit voor een apparaat is en lichten we enkele specifieke functies uit. Zo proberen we duidelijk te maken voor wie deze fietscomputer echt bedoeld is.

Garmin Edge 520

Lees meer
Geplaatst in Reviews door Ronald Ruit

Velofollies 2017

26-01-2017 12:51

Afgelopen zaterdag vond voor de 11e keer de Velofollies plaats in het XPO in Kortrijk. Naast grote merken zoals Trek, Shimano, Colnage en Pinarello waren er enkele prominenten zoals Sven Nys en Fabian Cancellara aanwezig. Reden genoeg voor ons om een bezoekje te brengen. Hieronder onze hoogtepunten.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Jeroen Moes

Altijd al eens uitgebreid een fiets willen testen vóór je over gaat tot aanschaf? 12GO Biking maakt het mogelijk! We stellen een aantal modellen beschikbaar om op je gemak uit te proberen. Op die manier krijg je een perfect beeld van de fiets en weet je zeker dat je een goede keuze maakt.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Jeroen Moes

Giro Helmen 2017

20-01-2017 09:01

Giro heeft een weer zeer complete collectie helmen, met uiteenlopende modellen die worden gebruikt van beginnende fietsers tot de profs uit de World Tour. Bij de ontwikkeling van de nieuwe race- en mountainbikehelmen is er extra rekening gehouden met de veiligheid van de fietser. Zo heeft Giro er bijvoorbeeld bewust voor gekozen om bij een geselecteerd aantal modellen het MIPS systeem te integreren. Ook is er weer de nodige aandacht besteed aan het design van de helmen. De modellen zijn in vele kleuren beschikbaar, zodat er altijd wel één tussen zit die perfect bij jou outfit past.

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Stefan Timmer

Batavus is een van de bekendste fietsmerken in Nederland. Sinds 1 januari zijn wij Batavus Premium dealer. Dit betekend dat wij onze collectie Batavus fietsen uitbreiden met 17 exclusieve, nieuwe modellen

Batavus Premium Dealer

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Jeroen Moes

Sidi behoort tot één van de bekendste schoenenmerken. Mede door het hoge comfortgehalte worden Sidi schoenen al jaren in het profpeloton gedragen. De Sidi collectie bestaat uit een collectie van instap tot high-end modellen. In deze koopgids vindt je alles over de modellen, de verschillen en de bijzondere technologieën.Sidi Header Koopgids

Lees meer
Geplaatst in Advies door Pieter Schoonens

Artikelen 1 tot 15 van 126 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5