Zo komt het eruit te zien

Uitbreiding pand 2019: 12GO Biking pakt door!

Met trots presenteren wij onze plannen voor de toekomst! Lees alles

Alles over Enviolo Nuvinci traploze versnellingen

21 januari 2019, Thomas

Met het Nuvinci systeem heb je een unieke fietservaring door het traploze schakelen. Het systeem dat in eerste instantie een flop leek te zijn is helemaal terug en blijkt ideaal te zijn voor elektrische fietsen. Het is dan ook niet gek dat steeds meer e-bikes hiermee uitgerust zijn. Maar hoe werkt dit unieke systeem eigenlijk? In dit blog lees je alles over Nuvinci traploze versnellingen.

Uitgelicht: Sparta e-bikes 2019

18 januari 2019, Thijs

Al jaren staat Sparta bekend om de grote collectie e-bikes. Ook in 2019 is dat niet anders. Dit jaar brengt Sparta weer een groot scala aan elektrische fietsen op de markt, met aanbod in ieder segment. Het maakt dus niet uit of je een fiets met middenmotor, voorwielmotor of achterwielmotor wilt, Sparta heeft het in huis. Sparta brengt dit jaar ook haar eerste e-bikes met riemaandrijving op de markt. Er is dus weer een overvloed aan keus! In dit blog licthen we de Sparta collectie voor 2019 uit.

Koopgids: De beste e-bikes met riemaandrijving

17 januari 2019, Thomas

Het begint een steeds bekender gezicht te worden in het Nederlandse straatbeeld, elektrische fietsen met een riemaandrijving. Dit is ook niet gek, aangezien het een zeer aantrekkelijk alternatief is op de klassieke kettingaandrijving. Er zijn tegenwoordig echter zoveel elektrische fietsen met riemaandrijving dat het lastig kiezen is. In deze koopgids zetten wij onze beste e-bikes met riemaandrijving voor jou op een rijtje.

Koopgids: De beste e-bikes met voorwielmotor

17 januari 2019, Thomas

Je gaat je eerste elektrische fiets kopen, of je hebt al vaker een elektrische fiets gehad en bent toe aan een nieuwe. Je weet al dat je een voorwielmotor wilt, maar schiet daar nog niet veel mee op. Niet gek, want de hoeveelheid keus is enorm. Om je een handje te helpen zijn we op zoek gegaan naar de beste e-bikes met voorwielmotor uit onze collectie, zodat de keus iets makkelijker wordt.

Beginnen met wielrennen, deel 5: voor elke rit de juiste kleding

16 januari 2019, Joas

Help! Een racefiets! Als je voor het eerst op de racefiets stapt is het onvermijdelijk een beetje eng. Je zit anders op de fiets, de fiets voelt heel anders en stuurt heel anders en dat is even wennen. In een serie blogs met de belangrijkste tips voor beginnende wielrenners leggen we je de basics uit, zodat jij veilig en prettig de weg op kan en maximaal plezier gaat hebben van je eerste racefiets, alleen of met je vrienden. Deel 5: voor elke rit de juiste kleding

Koopgids: De beste e-bikes met een middenmotor

15 januari 2019, Thomas

Je bent er uit: Je wilt een e-bike met middenmotor. Door de stijgende populariteit van dit type motor is de keus echter enorm en voor je gevoel ben je dus eigenlijk nauwelijks verder gekomen. Wij zijn voor jou op zoek gegaan naar de beste e-bikes met middenmotor uit onze collectie, om je te helpen bij het kiezen van jouw droomfiets.

Vergeleken: voorwiel-, achterwiel- en middenmotoren

15 januari 2019, Hessel

Welke elektrische fiets en welke motor goed bij jou passen is erg persoonlijk en hangt af van meerdere factoren. De eerste keuze die je moet maken bij het uitzoeken van een elektrische fiets is de plaats van de motor. Ga jij voor een populaire middenmotor, een sportieve achterwielmotor, of toch voor een voordelige voorwielmotor? In dit blog zetten we de voor- en nadelen van de verschillende opties op een rij.

Beginnen met wielrennen, deel 4: racefiets onderhoud

10 januari 2019, Joas

Help! Een racefiets! Als je voor het eerst op de racefiets stapt is het onvermijdelijk een beetje eng. Je zit anders op de fiets, de fiets voelt heel anders en stuurt heel anders en dat is even wennen. In een serie blogs met de belangrijkste tips voor beginnende wielrenners leggen we je de basics uit, zodat jij veilig en prettig de weg op kan en maximaal plezier gaat hebben van je eerste racefiets, alleen of met je vrienden. Deel 4: de fiets

Alles over Shimano STEPS e-bike motoren

9 januari 2019, Joas

Met het uitstekende Shimano STEPS systeem biedt onderdelengigant Shimano fabrikanten en consumenten een middenmotor die de strijd aan kan met het populaire Bosch motorsysteem. In dit blog bespreken we de verschillende uitvoeringen van het Shimano STEPS systeem en het gebruik waarvoor ze geschikt zijn.

Beginnen met wielrennen, deel 3: fietsen in een groep

3 januari 2019, Joas

Help! Een racefiets! In een serie blogs met de belangrijkste tips voor beginnende wielrenners leggen we je de basics uit, zodat jij veilig en prettig de weg op kan en maximaal en langdurig plezier gaat hebben van je eerste racefiets, of je nu alleen fietst of samen met je vrienden. Deel 3: fietsen in een groep

Uitgelicht: Batavus e-bikes 2019

28 december 2018, Rody

In 1904 begon het allemaal voor Batavus, aan ervaring dus geen gebrek voor het Nederlandse fietsenmerk. De ontwikkeling heeft bij Batavus niet stil gestaan, in 1998 is Batavus namelijk het eerste merk met een elektrisch fietsconcept: de E-go. E-go staat voor Easy-Going. Het concept zorgt ervoor dat iedereen in 1998 voor het eerst kan ervaren hoe het is om altijd het gevoel meewind te hebben. We zijn inmiddels ruim 20 jaar verder en dat is zeker terug te zien in de ontwikkelingen van de E-go fietsen van Batavus. In deze blog lees je alles over de 2019 e-bikes van Batavus.

Santini Team Trek Segafredo 2019 Collectie

22 december 2018, Steven L

Het is weer zo ver bijna het einde van het kalenderjaar dus presenteren alle ploegen weer de kleding voor het volgende seizoen. Zo ook Trek Segafredo, voor de een zegt de naam misschien niet meer dan koffie dankzij het Italiaanse Segafredo, of alleen het Amerikaanse fietsmerk Trek. Maar voor de meeste mensen zal het toch de wielrenploeg zijn, die ook dit jaar weer veel willen winnen, met nieuwe toppers bij zowel de heren als dames.

Rondje van de maand: via Wassenaar en Katwijk door de duinen

20 december 2018, Joas

Het is een bekend probleem: je bent een beginnende wielrenner, hebt er lol in, maar… je fietst eigenlijk altijd hetzelfde rondje. Op de fiets kom je opeens op plekken in de polder waar je normaal nooit komt en waar je eigenlijk de weg helemaal niet kent. Het fietspad langs de N-zoveel weet je nog wel te vinden, maar echt leuk is het natuurlijk niet. En dan al die stoplichten… Als jij eens wat nieuwe rondjes wilt ontdekken, lees dan ons blog ‘Rondje van de Maand’. Mooie tochtjes van zo’n 50 tot 70 kilometer door het Groene Hart en omstreken, soms wat verder weg, voor iedereen te doen en voorzien van een tip voor een fijne koffiestop.

Alles over speed pedelecs

20 december 2018, Joas

Keek je tot een paar jaar geleden nog verbaasd om als er een speed pedelec langs kwam razen, inmiddels zijn deze supersnelle elektrische fietsen normaal aan het worden in het straatbeeld. Vooral onder forenzen winnen speed pedelecs snel aan populariteit. In dit blog vertellen we je er meer over aan de hand van een aantal vaak gestelde vragen.

Beginnen met wielrennen, deel 2: voeding

20 december 2018, Joas

Help! Een racefiets! In een serie blogs met de belangrijkste tips voor beginnende wielrenners leggen we je de basics uit, zodat jij veilig en prettig de weg op kan en maximaal en langdurig plezier gaat hebben van je eerste racefiets, of je nu alleen fietst of samen met je vrienden. Deel 2: brandstof

Artikelen 1 tot 15 van 252 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5