>KLIK HIER VOOR KORTING<

Shimano groepen voor de racefiets

Racefiets afmontage: Shimano groepen en versnellingen

Wat zijn de verschillen tussen de Shimano groepen voor de racefiets? Lees onze blog

Mountainbike afmontage: Shimano groepen en versnellingen voor de MTB

26 juli 2017, Marc van Dijk

Ben je op zoek naar een nieuwe mountainbike, dan zal je in de productbeschrijving regelmatig de term “groep” voorbij zien komen. Logisch, want naast het frame en de wielen bepaalt deze zogenaamde groep de uiteindelijke kwaliteit en de prijs van een fiets. Tijd voor een stukje uitleg.

BBB Fietshelmen 2017

19 juli 2017, Joas

Het Nederlandse BBB Cycling is sinds de oprichting in 1998 uitgegroeid tot een wereldwijd accesoiremerk dat al jaren bekend staat om de goede kwaliteit en scherpe prijs. BBB is vooral bekend om de gereedschappen, remblokken, fietsbrillen en helmen. Wij bespreken de drie helmen die eruit springen in de collectie van BBB.

Nieuwe Trek racefietsen collectie voor 2018

10 juli 2017, Joas

Het is dan misschien pas begin juli, maar de nieuwe collectie racefietsen van Trek voor 2018 is al bekend en gespot in het peloton! Het is weer een mooie collectie en wij hebben hem al weer grotendeels online staan. Er is veel goeds bij het oude gebleven, maar ook weer veel verbeterd. In dit blog nemen we je nog een keer mee door de collectie en bespreken we ook de veranderingen die je voor volgend jaar kunt verwachten.

Racefietsen voor beginners

5 juli 2017, Marc van Dijk

Als je van plan bent een racefiets te kopen is het belangrijk om vooraf vast te stellen wat je precies van de fiets verwacht en wat je ermee wilt gaan doen. Afhankelijk van hoe vaak je de fiets gebruikt en hoe lang je met de fiets wilt doen kies je voor de bijpassende kwaliteit. Natuurlijk gaat dit ook in samenspraak met het beschikbare budget.

Nieuw: Shimano Ultegra R8000 groepset

8 juni 2017, Marc van Dijk

Goed nieuws! Shimano heeft de nieuwe Shimano Ultegra R8000 groep officieel gepresenteerd. Zoals verwacht heeft Shimano er voor gekozen om de technieken en vormgeving van deze Ultegra groep te baseren op de Dura Ace R9100 groep die vorig jaar is geïntroduceerd.

Actieradius Bosch E-bike berekenen

12 mei 2017, Jelle Meijer

"Hoeveel kilometer kan ik fietsen op een volle acculading?" Dit is een vraag die wij veel krijgen. Het is belangrijk te weten dat er veel factoren zijn die invloed hebben op de actieradius.

Fietsen testen op het Bike Event

31 maart 2017, Jelle Meijer

Tijdens het Bike Event op 8 april s er volop gelegenheid om fietsen zelf uit te proberen. Lees verder om te zien welke modellen er te testen zijn.

Oplevering Showroom fietsen

29 maart 2017, Jelle Meijer

Een mijlpaal is bereikt. De nieuwe showroom is geopend!

Met man en macht hebben we afgelopen maandag de showroom verbouwd en opnieuw ingericht. Bekijk voor een impressie de foto's of kom bij ons langs. 

Bezoek Ridley fabriek

7 maart 2017, Jeroen Moes

Eind vorig zijn wij Ridley dealer geworden. Daarom zijn we uitgenodigd om de fabriek te bezoeken voor een rondleiding. Hier zijn wij uiteraard op ingegaan. We hebben onze ogen uitgekeken!

Racefiets afmontage: Shimano groepen en versnellingen

24 februari 2017, Marc van Dijk

In veel productbeschrijvingen van racefietsen zie je de term “groep” terugkomen. Logisch, want naast het frame en de wielen bepaalt deze zogenaamde groep de uiteindelijke kwaliteit en de prijs van een fiets. Toch kan dit ook voor enige onduidelijkheid zorgen. Want hoewel “groep” voor de kenner een logische betekenis heeft, is voor het voor beginnende wielrenners een weinig zeggende uitdrukking. Tijd voor een stukje uitleg.

Interview 12GO Biking Reformatorisch Dagblad

22 februari 2017, Pieter Schoonens

"Fietsen kopen van een handelaar en die onder andere via Marktplaats weer verkopen. Zo begon het ooit voor de schoolvrienden Pieter van den Berg en Matthijs van der Veen. Inmiddels is het uitgegroeid tot de grootste fietsenwinkel van Nederland: 12GO Biking in Moordrecht."

Onlangs zijn onze directeuren Pieter & Matthijs geïnterviewd door het Reformatorisch Dagblad. Lees meer voor het complete interview over onze geschiedenis, filosofie en de toekomst.

Top 5 functies van Garmin Connect

21 februari 2017, Ronald Ruit

Garmin Connect is het fitness platform van Garmin, een online omgeving waar je al je sportactiviteiten bij kan houden. Met name handig als je in het bezit bent van een fietscomputer, navigatiesysteem of activity tracker van Garmin.  De mogelijkheden en functies van Garmin Connect zijn eindeloos, daarom hebben we de vijf belangrijkste functies  er voor je uitgepikt.

Frog Bikes - Lichtgewicht kinderfietsen

20 februari 2017, Marc van Dijk

Kinderen moeten fietsen leuk vinden! Dat is gelukkig niet alleen onze mening, maar ook die van Frog Bikes. Dit Britse bedrijf is gespecialiseerd in sportieve kinderfietsen. Letterlijk elk onderdeel van een Frog Bike is afgestemd op gebruik door kinderen.

Welke zadeltas heb je nodig?

9 februari 2017, Huib Groenenboom

Niet iedereen staat er bij stil, maar vroeg of laat krijg je een keer pech onderweg. Omdat dit al vervelend genoeg is kan je hier maar beter goed op voorbereid zijn. Het vervangen van een lekke band is snel gedaan, maar je moet wel de juiste spullen bij je hebben. In de achterzak van je fietsshirt kun je vaak wel het één en ander kwijt, maar dit zit niet altijd even prettig. Gelukkig biedt een zadeltas de oplossing.

Garmin Edge 520 Review

27 januari 2017, Ronald Ruit

De Garmin Edge 520 is al enige tijd op de markt. Sinds de introductie is dit één van de best verkochte Garmin toestellen. Het relatief lage prijspunt en de uitgebreide mogelijkheden van dit apparaat maken het een zeer geliefd model. In deze review willen we duidelijk maken wat dit voor een apparaat is en lichten we enkele specifieke functies uit. Zo proberen we duidelijk te maken voor wie deze fietscomputer echt bedoeld is.

Artikelen 1 tot 15 van 126 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5