a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a
Zo komt het eruit te zien

Uitbreiding pand 2019: 12GO Biking pakt door!

Met trots presenteren wij onze plannen voor de toekomst! Lees alles

Uitgelicht: Shimano schoenen collectie 2019

14 februari 2019, Thomas

Shimano is het meest bekend van de groepensets, die op bijna iedere fiets te vinden zijn. Maar naast deze technische onderdelen voor de fiets heeft Shimano ook een ruime collectie aan andere fietsbenodigdheden, waaronder ook een ruim assortiment aan schoenen. In dit blog kijken we naar de nieuwe collectie Shimano schoenen voor 2019.

Alles over elektrische mountainbikes

12 februari 2019, Joas

E-bikes vind je al een paar jaar niet meer uitsluitend op het fietspad. Ze zijn namelijk steeds vaker ook op mountainbikeroutes en bospaden te vinden. Een E-MTB geeft mountainbiken bovendien een compleet nieuwe dimensie. Fantastisch op vakantie, maar ook in Nederland heeft de E-MTB een aantal grote voordelen. In dit blog vertellen we je meer over elektrische mountainbikes en geven we je een paar aanschaftips.

Born sportvoeding: ‘Are you born to push your limits?’

29 januari 2019, Hessel

‘Are you born to push your limits?’ Voeding en fietsen gaan hand in hand. Als je genoeg  koolhydraten, mineralen en andere voedingsstoffen binnenkrijgt tijdens het fietsen kan je maximale prestaties leveren op de fiets. Het merk Born is gespecialiseerd in het totale ‘sportcare-assortiment’, dit wil zeggen sportvoeding en verzorgingsproducten. Born sportvoeding is mede ontwikkeld door topsporters. Hierdoor zijn de producten samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten, licht verteerbaar en worden de voedingsstoffen snel opgenomen door het lichaam. 

Alles over Enviolo Nuvinci traploze versnellingen

21 januari 2019, Thomas

Met het Nuvinci systeem heb je een unieke fietservaring door het traploze schakelen. Het systeem dat in eerste instantie een flop leek te zijn is helemaal terug en blijkt ideaal te zijn voor elektrische fietsen. Het is dan ook niet gek dat steeds meer e-bikes hiermee uitgerust zijn. Maar hoe werkt dit unieke systeem eigenlijk? In dit blog lees je alles over Nuvinci traploze versnellingen.

Uitgelicht: Sparta e-bikes 2019

18 januari 2019, Thijs

Al jaren staat Sparta bekend om de grote collectie e-bikes. Ook in 2019 is dat niet anders. Dit jaar brengt Sparta weer een groot scala aan elektrische fietsen op de markt, met aanbod in ieder segment. Het maakt dus niet uit of je een fiets met middenmotor, voorwielmotor of achterwielmotor wilt, Sparta heeft het in huis. Sparta brengt dit jaar ook haar eerste e-bikes met riemaandrijving op de markt. Er is dus weer een overvloed aan keus! In dit blog licthen we de Sparta collectie voor 2019 uit.

Koopgids: De beste e-bikes met riemaandrijving

17 januari 2019, Thomas

Het begint een steeds bekender gezicht te worden in het Nederlandse straatbeeld, elektrische fietsen met een riemaandrijving. Dit is ook niet gek, aangezien het een zeer aantrekkelijk alternatief is op de klassieke kettingaandrijving. Er zijn tegenwoordig echter zoveel elektrische fietsen met riemaandrijving dat het lastig kiezen is. In deze koopgids zetten wij onze beste e-bikes met riemaandrijving voor jou op een rijtje.

Koopgids: De beste e-bikes met voorwielmotor

17 januari 2019, Thomas

Je gaat je eerste elektrische fiets kopen, of je hebt al vaker een elektrische fiets gehad en bent toe aan een nieuwe. Je weet misschien al dat je een voorwielmotor wilt, maar schiet daar nog niet veel mee op. Niet gek, want dan kun je nog steeds kiezen uit zo'n 30 fietsen. Om je een handje te helpen zijn we op zoek gegaan naar de beste e-bikes met voorwielmotor uit onze collectie, zodat de keus iets makkelijker wordt.

Beginnen met wielrennen, deel 5: voor elke rit de juiste kleding

16 januari 2019, Joas

Help! Een racefiets! Als je voor het eerst op de racefiets stapt is het onvermijdelijk een beetje eng. Je zit anders op de fiets, de fiets voelt heel anders en stuurt heel anders en dat is even wennen. In een serie blogs met de belangrijkste tips voor beginnende wielrenners leggen we je de basics uit, zodat jij veilig en prettig de weg op kan en maximaal plezier gaat hebben van je eerste racefiets, alleen of met je vrienden. Deel 5: voor elke rit de juiste kleding

Alles over Bosch middenmotoren

16 januari 2019, Joas

De middenmotor van Bosch is met afstand het populairste motorsysteem voor elektrische fietsen. Dat is niet zonder reden: de motor is betrouwbaar, biedt een erg soepele ondersteuning en uitstekende rijeigenschappen, en is bovendien erg stil voor een middenmotor. In dit blog vertellen we je meer over de Bosch middenmotor en bespreken we de verschillende uitvoeringen waarin het systeem beschikbaar is.

Koopgids: De beste e-bikes met een middenmotor

15 januari 2019, Thomas

Je bent er uit: Je wilt een e-bike met middenmotor. Door de stijgende populariteit van dit type motor is de keus echter enorm en voor je gevoel ben je dus eigenlijk nauwelijks verder gekomen. Wij zijn voor jou op zoek gegaan naar de beste e-bikes met middenmotor uit onze collectie, om je te helpen bij het kiezen van jouw droomfiets.

Vergeleken: voorwiel-, achterwiel- of middenmotoren

15 januari 2019, Hessel

Welke elektrische fiets en welke motor goed bij jou passen is erg persoonlijk en hangt af van meerdere factoren. De eerste keuze die je moet maken bij het uitzoeken van een elektrische fiets is de plaats van de motor. Ga jij voor een populaire middenmotor, een sportieve achterwielmotor, of toch voor een voordelige voorwielmotor? In dit blog zetten we de voor- en nadelen van de verschillende opties op een rij.

Beginnen met wielrennen, deel 4: racefiets onderhoud

10 januari 2019, Joas

Help! Een racefiets! Als je voor het eerst op de racefiets stapt is het onvermijdelijk een beetje eng. Je zit anders op de fiets, de fiets voelt heel anders en stuurt heel anders en dat is even wennen. In een serie blogs met de belangrijkste tips voor beginnende wielrenners leggen we je de basics uit, zodat jij veilig en prettig de weg op kan en maximaal plezier gaat hebben van je eerste racefiets, alleen of met je vrienden. Deel 4: de fiets

Alles over Shimano STEPS e-bike motoren

9 januari 2019, Joas

Met het uitstekende Shimano STEPS systeem biedt onderdelengigant Shimano fabrikanten en consumenten een middenmotor die de strijd aan kan met het populaire Bosch motorsysteem. In dit blog bespreken we de verschillende uitvoeringen van het Shimano STEPS systeem en het gebruik waarvoor ze geschikt zijn.

Alles over Bafang e-bike motoren

3 januari 2019, Joas

Naast fabrikanten als Bosch en Shimano klinkt de naam van Bafang misschien niet heel erg bekend. Onterecht volgens ons! Bafang is een Chinese fabrikant met jarenlange ervaring die bovendien uitstekende motoren levert met een al even goede prijs-kwaliteitverhouding. In dit blog vertellen we je meer over Bafang, over de verschillende types motoren van dit merk en over de fietsen waarop je ze kunt vinden in onze collectie.

Beginnen met wielrennen, deel 3: fietsen in een groep

3 januari 2019, Joas

Help! Een racefiets! In een serie blogs met de belangrijkste tips voor beginnende wielrenners leggen we je de basics uit, zodat jij veilig en prettig de weg op kan en maximaal en langdurig plezier gaat hebben van je eerste racefiets, of je nu alleen fietst of samen met je vrienden. Deel 3: fietsen in een groep

Artikelen 1 tot 15 van 253 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5