Artikelen 1 tot 15 van 97 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het is magazijn uitverkoop bij 12GO Biking !!! 

Alles, maar dan écht alles moet eruit! We hebben talloze fietsen, kleding, schoenen, helmen & accessoires voor de scherpste prijzen staan. Sla nu je slag en maak je fiets uitrusting compleet.

Lees meer

Vanaf 20 september t/m 15 oktober ontvang je bij aanschaf van een fiets 50% korting op een accessoire naar keuze !!!

Lees meer

In mei dit jaar is de Focus Cayo 105 AL Disc 2016 een maand lang getest in het prachtige landschap van Mallorca. Onze testrijder koerst normaal op een lichte carbon fiets en heeft de afgelopen jaren tussen verschillende merken gewisseld. De fiets wordt op een drietal aspecten beoordeeld, te weten: het visuele aspect, rijeigenschappen en de onderdelen met als slot een korte en bondige conclusie.

Lees meer

Gratis Camelbak Podium bidon

11 augustus 2016

Tijdelijk ontvangt u bij iedere bestelling in de webshop een gratis Camelbak Podium bidon t.w.v. € 12,99! Wij voegen deze bidon handmatig toe aan uw bestelling, deze hoeft u dus niet zelf toe te voegen.

Lees meer

Één van de grootste verdachtmakingen in de wielergeschiedenis is de beschuldiging dat Fabian Cancellara zowel de Ronde van Vlaanderen als Parijs – Roubaix heeft gewonnen op een fiets met een onzichtbare fietsmotor.

Lees meer

De Trek Domane is al jaren dé fiets van Fabian Cancellara. Over eeuwenoude kasseien razen, duizelingwekkende beklimmingen opvliegen en afdalen als een sneltrein op weg naar een heroïsche zege. Zo rijdt Fabian Cancellara op zijn Domane.

Trek heeft met z’n nieuwe Domane collectie voor 2017 een prachtige serie racefietsen ontwikkeld. Strakke designs, stoere kleuren, hoogwaardige technische onderdelen en voor ieder wat wils.

Lees meer

Het kopen van een nieuwe elektrische fiets op e-bike zorgt voor veel vragen. Er zijn veel verschillende merken en systemen op de markt. Door deze keuzehulp geven we een overzicht van de punten waar je op moet letten het kiezen.

Lees meer

12GO Biking is sponsor van Trimates, een Triatlonteam dat actief is in de Nederlandse Eredivisie. De triatleten vanTrimates rijden op door 12GO Biking geleverd Focus fietsen. De fietsen wordt op het scherpst van de snede getest door de fanatieke wedstrijdrijders.

Lees meer

Sensa LTD collectie

11 april 2016

LTD staat voor 'limited'. Met 12GO LTD wordt aangegeven dat de fiets alleen bij 12GO Biking te koop is. Sensa en 12GO Biking werken sinds begin der tijden intensief samen en zijn de laatste jaren gestart met het maken van een collectie die zie goed mogelijk aansluit bij de wensen en behoeften van de klanten van 12GO Biking. Door dat die fietsen erg populair zijn worden er meer verkocht, hierdoor kan er meer ingekocht worden en liggen de prijzen een stuk lager ten opzichte van vergelijkbare fietsen van andere merken.

Lees meer

Wij gaan langer open!

24 februari 2016

Op veler verzoek hebben wij besloten onze openingstijden aan te passen.

Vanaf 1 maart gaan onze nieuwe openingstijden in. Bekijk hieronder de volledige openingstijden.

Lees meer

Het 2015/2016-crossseizoen is (bijna) voorbij en Trek komt daarom met de fietsen voor seizoen 2016/2017. Seizoen 2015/2016 was bijzonder: Met pijn in ons hart zagen we een paar weken geleden Sven Nys zijn laatste rondjes rijden in Baal. De Kannibaal uit Baal stopt in 2016 met een bizarre carrière in de cyclocross. België huilt, net als cyclocross-liefhebbend Nederland.

Lees meer

De keuze voor een goed zadel voor de racefiets is vaak een lastige. Zadelpijn en andere ongemakken liggen op de loer en kunnen het fietsplezier behoorlijk bederven. Hoewel elke fabrikant beweert het perfecte zadel te hebben uitgevonden blijkt dit in de praktijk toch niet helemaal te kloppen. Want wat voor de één het perfecte zadel is, blijkt voor de ander juist een complete ramp. Er is maar op één manier met zekerheid zeggen of het uitgekozen zadel de juiste is. Uitproberen!

Lees meer

Het heeft een aantal jaar geduurd, maar de geliefde Shimano R088 heeft dan eindelijk een opvolger, de Shimano SH-RP3 raceschoen.

Lees meer

De donkerste dagen van het jaar staan voor de deur en goede fietsverlichting is nu echt onmisbaar om veilig buiten te kunnen fietsen. De nieuwste LED fietsverlichting voor de racefiets of MTB is inmiddels volop verkrijgbaar in onze winkel of webshop. Hoog tijd voor een overzicht van de populairste lampen van het moment.

Lees meer

De toekomst is hier! Deze fietstrainers bieden complete interactie met je telefoon, tablet of computer. Rij in een virtuele wereld, koers online tegen je vrienden of fiets een zelf gereden route opnieuw in Google Maps. Wij zetten de populairste Interactieve Trainers voor je op een rij.

Lees meer

Artikelen 1 tot 15 van 97 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5