a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a
Zo komt het eruit te zien

Uitbreiding pand 2019: 12GO Biking pakt door!

Met trots presenteren wij onze plannen voor de toekomst! Lees alles

Alles over de zemen van Craft

13 april 2019, Steven L

Craft is al sinds 1973 bezig om zijn sportkleding te innoveren, maar wat betekent dit voor de zemen in de fietsbroeken van Craft? In dit blog kan je lezen wat jarenlange innovatie voor resultaten heeft gehad voor de zemen in de Craft fietsbroeken en welke zeem aansluit op jouw wensen. Ook valt te lezen welke fietsbroeken van Craft verkrijgbaar zijn met de uitgelichte zemen in onze collectie.

Bontrager Carbon Care: 2 jaar garantie en meer voordelen..

12 april 2019, Steven L

Bontrager introduceerde in december 2018 de tweejarige garantie op alle carbon wielsets. Bontrager staat achter de hoge kwaliteit van zijn producten en wil hiermee een statement maken over de kwaliteit van Bontrager wielen. Ook op langere termijn doen Bontrager wielen wat ze moeten doen. Daarom biedt Bontrager jou als klant ook na 2 jaar nog extra servicevoordelen, zodat jij je kan focussen op wat het belangrijkste is lekker doorfietsen!

Alles over pedalen en toebehoren

4 april 2019, Steven L

Iedereen weet dat fietsen zonder pedalen erg onhandig is, maar de tijd van één soort pedaal en toeclips (bandjes om je voet heen) is nu toch echt voorbij. Neem je een plat pedaal, spd of toch een combipedaal voor je mountainbike? En voor je racefiets? spd-sl, of sportieve spd pedalen met meer ruimte, of toch maar gewone pedalen? We snappen dat je met de vraag zit wat nou eigenlijk de verschillen zijn en wat jij moet kiezen bij je (nieuwe) fiets. Daarom hebben we dit blog geschreven speciaal om je te helpen een keuze te maken in de wereld van pedalen. 

Mountainbiken in Ede: Een uitdaging voor iedereen

4 april 2019, Thomas

Als beginnend mountainbiker zit je soms meer te zoeken naar leuke parcours dan dat je daadwerkelijk op de fiets zit en als fanatieke rijder die al jaren trails verslindt heb je de meeste trails in je regio al wel gezien. Nederland zit echter vol met leuke en uitdagende singletracks. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar de leukste trails voor zowel de beginnende als de ervaren mountainbikers en lichten we deze uit, zodat je binnenkort zelf op pad kunt om de trails te verslinden.

Rondje van de maand: rondje Ringvaart

28 maart 2019, Thijs

Het is een bekend probleem: je bent een beginnende wielrenner, hebt er lol in, maar… je fietst eigenlijk altijd hetzelfde rondje. Op de fiets kom je opeens op plekken in de polder waar je normaal nooit komt en waar je eigenlijk de weg helemaal niet kent. Het fietspad langs de N-zoveel weet je nog wel te vinden, maar echt leuk is het natuurlijk niet. En dan al die stoplichten… Als jij eens wat nieuwe rondjes wilt ontdekken, lees dan ons blog ‘Rondje van de Maand’. Mooie tochtjes van zo’n 50 kilometer door het Groene Hart en omstreken, soms wat verder weg, voor iedereen te doen en voorzien van een tip voor een fijne koffiestop.

Koopgids: Alles over dames mountainbikes

27 maart 2019, Hessel

Voorheen kwam je op de mountainbike parcours vooral mannen tegen. Tegenwoordig stappen steeds meer vrouwen op de mountainbike, klaar voor een avontuur en om te crossen door de woestenij. In de fietsindustrie zie je steeds meer verschuivingen die inspelen op dit gegeven. Zo zijn er speciale dames mountainbikes met een aangepaste geometrie zodat jij comfortabel kan fietsen. Maar waar let je nog meer op?

Koopgids: Mountainbike voor beginners

27 maart 2019, Steven V

Wil jij beginnen met mountainbiken, lijkt het je geweldig om door de bossen te suizen en boomwortels mee te pakken? Ben je op zoek naar je tweede mountainbike of wil je kijken of het mountainbiken wat voor je is? Lees dan dit blog.

Bontrager WaveCel: een revolutie in helmveiligheid!

20 maart 2019, Steven L

Bontrager, het accessoiremerk van Trek, heeft 20 maart een nieuwe helmtechniek gepresenteerd die de nieuwe generatie Bontragerhelmen veiliger maakt dan ooit tevoren. WaveCel is een revolutionair materiaal in de nieuwe WaveCel collectie van Bontrager. WaveCel is een celstructuur aan de binnenzijde van de Bontrager-helmen en is volgens Bontrager, op basis van onafhankelijk onderzoek door het Portland Biomechanics Laboratory, 48 keer effectiever in het voorkomen van hersenschuddingen bij veel voorkomende fietsongevallen dan standaard EPS-schuim. 

Hoe kies je de juiste fietshelm?

14 maart 2019, Steven L

Een helm is een van de belangrijkste accessoires wanneer je op de fiets stapt, of je nou het bos ingaat op de mountainbike of vol gas over het asfalt raast. Bij een val vermindert het dragen van een helm de kans op ernstig hoofdletsel enorm. De helmen van tegenwoordig zijn ook nog eens licht van gewicht en goed geventileerd, je merkt bijna niet dat hij op je hoofd zit. Geen enkele reden om geen helm te dragen dus.

Inruilspektakel: update vanuit Uganda!

8 maart 2019, Steven V

Een update van het inruilspektakel: de door 12GO Biking georganiseerde inruilactie in samenwerking met Verburg Charity Foundation. Het grootste deel van de ingeruilde fietsen is inmiddels opgestuurd naar Namibië! De overige fietsen zijn verkocht en brachten samen ook nog ruim: €10.000 op stichting Tjeko. Stichting Tjeko heeft met dit geld 50 nieuwe kinderfietsen aangeschaft voor de allerarmste kinderen.

Koopgids: Beste elektrische fietsen rond de €2000,-

15 februari 2019, Tim

Met een elektrische fiets beschik je altijd over een extra steuntje in je rug en arriveer je altijd onvermoeid op je eindbestemming. Ideaal wanneer je vaker met de fiets op pad wil of juist graag langere afstanden aflegt. Ondanks deze voordelen blijft een elektrische fiets natuurlijk een flinke aanschaf en wil je graag weten waar je nu precies je geld aan uitgeeft. In deze blog geven we je dan ook graag een aantal tips die je helpen bij de aanschaf van je eerste e-bike, zodat je een fiets aanschaft waar je nog jaren plezier van hebt!

Uitgelicht: Shimano schoenen collectie 2019

14 februari 2019, Thomas

Shimano is het meest bekend van de groepsets, die op bijna iedere fiets te vinden zijn. Maar naast deze technische onderdelen voor de fiets heeft Shimano ook een ruime collectie aan andere fietsbenodigdheden, waaronder ook een ruim assortiment aan schoenen. In dit blog kijken we naar de nieuwe collectie Shimano schoenen voor 2019.

Rondje van de maand: lunch in Val-Dieu

13 februari 2019, Joas

Het is een bekend probleem: je bent een beginnende wielrenner, hebt er lol in, maar… je fietst eigenlijk altijd hetzelfde rondje. Op de fiets kom je opeens op plekken in de polder waar je normaal nooit komt en waar je eigenlijk de weg helemaal niet kent. Het fietspad langs de N-zoveel weet je nog wel te vinden, maar echt leuk is het natuurlijk niet. En dan al die stoplichten… Als jij eens wat nieuwe rondjes wilt ontdekken, lees dan ons blog ‘Rondje van de maand’. Mooie tochtjes van zo’n 50 tot 70 kilometer door het Groene Hart en omstreken, soms wat verder weg, voor iedereen te doen en voorzien van een tip voor een fijne koffiestop.

Alles over elektrische mountainbikes

12 februari 2019, Joas

E-bikes vind je al een paar jaar niet meer uitsluitend op het fietspad. Ze zijn namelijk steeds vaker ook op mountainbikeroutes en bospaden te vinden. Een E-MTB geeft mountainbiken bovendien een compleet nieuwe dimensie. Fantastisch op vakantie, maar ook in Nederland heeft de E-MTB een aantal grote voordelen. In dit blog vertellen we je meer over elektrische mountainbikes en geven we je een paar aanschaftips.

Born sportvoeding: ‘Are you born to push your limits?’

29 januari 2019, Hessel

‘Are you born to push your limits?’ Voeding en fietsen gaan hand in hand. Als je genoeg  koolhydraten, mineralen en andere voedingsstoffen binnenkrijgt tijdens het fietsen kan je maximale prestaties leveren op de fiets. Het merk Born is gespecialiseerd in het totale ‘sportcare-assortiment’, dit wil zeggen sportvoeding en verzorgingsproducten. Born sportvoeding is mede ontwikkeld door topsporters. Hierdoor zijn de producten samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten, licht verteerbaar en worden de voedingsstoffen snel opgenomen door het lichaam. 

Artikelen 1 tot 15 van 259 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5