Onze winkel is open

Menu
1

Fietsshirts dames

Een goed fietsshirt maakt fietsen comfortabeler en leuker. Een wielershirt is gevormd naar de positie op de fiets, waardoor het shirt op de fiets mooi aansluit. Het materiaal van een fietsshirt is elastisch en zorgt voor een snelle vochtafvoer, hierdoor blijf je beter op temperatuur. In de zomer is een fietsshirt met korte mouwen ideaal. In de winter kan er gekozen worden voor een fietsshirt met lange mouwen en een geborstelde binnenkant, eventueel met een winddichte buitenlaag. 

Populaire merken: AGUCastelli / Craft
Bekijk ook onze fietskleding outlet!

41% KORTING
12GO Biking Promo Jersey
(1)

€ 49,99

Special Price € 2999

23% KORTING
Core Endurance Jersey W

€ 49,99

€ 3899
31% KORTING
Latina LTD Jersey

€ 49,99

€ 3499

Fietsshirts en wielershirts voor dames

Essentieel als je goed voorbereid op de fiets wilt stappen is een fietsshirt. Fietsshirts voor dames zijn gelukkig in alle soorten, maten, kleuren en variaties te vinden. Er is dus altijd wel een fietsshirt dat aansluit op jouw gebruik en wensen. Tussen jouw fietskleding kan er dus geen fietsshirt ontbreken!

Extra comfortabel op de fiets me een fietsshirt voor dames

Met een fietsshirt zit je extra comfortabel op de fiets. Een fietsshirt zorgt er namelijk voor dat je niet badend in het zweet op de fiets zit. Fietsshirts zijn namelijk zo gemaakt dat je transpiratievocht snel wordt afgevoerd. Daarnaast zijn fietsshirts zo gemaakt dat ze precies aansluiten op de fietshouding. Wanneer je iets voorover gebogen zit op de fiets zal je vaak merken dat een gewoon sportshirt aan de achterkant iets omhoog komt. Fietsshirts zijn zo gemaakt dat de achterkant iets langer is. Het maakt dan dus niet meer uit als je wat verder naar voorover zit op de fiets.

De pasvorm van fietsshirts voor dames

De pasvorm van dames fietsshirts is natuurlijk iets anders dan herenshirts. De shirts zijn rondom de taille vaak wat smaller, waardoor ze perfect aansluiten. Toch is er qua pasvorm ook zeker wat te kiezen. Dames fietsshirts zijn in vier verschillende pasvormen beschikbaar.

Dames fietsshirts met een race pasvorm

Hiermee bedoelen we de écht strakke shirts. De eerst keer dat je een dames fietsshirt met race pasvorm aantrekt zal het misschien zelfs een beetje beknellend aanvoelen. Dat is ook waar de shirts op gemaakt zijn: een zo strak mogelijke pasvorm zodat je zo aerodynamisch mogelijk op de fiets zit.

Dames fietsshirts met een sportieve pasvorm

Ook de dames fietsshirts met een sportieve pasvorm zitten relatief strak om je lichaam, maar zullen bij lange na niet zo strak zitten als een race pasvorm. De shirts sluiten netjes aan om het lichaam, zodat de stof zo min mogelijk gaat wapperen wanneer je op snelheid ligt tijdens het fietsen.

Dames fietsshirts met een recreatieve pasvorm

Een reactreatieve pasvorm is perfect voor dames die gewoon ontspannen willen fietsen. Je prestaties zijn ondergeschikt aan het plezier dat je in het fietsen hebt. Damesshirts met een recreatieve pasvorm zijn perfect voor jou als ontspanning voor jou het belangrijkste is op de fiets.

Mountainbikeshirts voor dames

Ook onder dames wordt het mountainbiken steeds populairder. Ook hier is specifieke kleding voor gemaakt. Mountainbike kleding zit los om je lichaam en lijkt ook meer op een normaal sportshirt. Mountainbike shirts hebben een wijde pasvorm, waardoor je maximale bewegeingsvrijheid hebt op de fiets. Perfect als je op de mountainbike over de singletracks moet manoeuvreren!

Assortiment fietsshirts voor dames

Voor dames is er een enorm assortiment fietsshirts beschikbaar. Deze fietsshirts zijn beschikbaar in allerlei kleuren, met opvallende en minder opvallende patronen. Je zit er daarom niet alleen comfortabel op je fiets, maar ook in stijl. Voor iedereen is er daarom wel een goed passend shirt te vinden. In onze collectie vind je ook alleen A-merken, waardoor je ook altijd verzekerd zult zijn goede kwaliteit. 

Populairste merken

Castelli | Agu | Craft | BBB | Bioracer | Gore