Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Dames fietsshirts

fietscomputersmobiel outlet

fietscomputers

Een dames fietsshirt gaat jou helpen om optimaal te presteren op de fiets. Door de pasvorm sluit een fietsshirt strak aan op je lichaam en blijft het goed zitten. Fietsshirts onderscheiden zich van elkaar door verschillende pasvormen, aantal zakken, met of zonder rits en de gebruikte stof. Daarnaast wil je natuurlijk rondrijden in één die er mooi uit ziet!

Bekijk direct: Dames fietsshirts lange mouwenDames fietsshirts korte mouwen

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

53 producten

34,95
40% korting
79,99
Waardering:
100%
50% korting
59,99
60% korting
65,-
Waardering:
96%
50% korting
99,95
60% korting
80,-
40% korting
100,-
20% korting
49,95
Waardering:
100%
40% korting
79,99
75% korting
85,-
20% korting
49,99
Waardering:
100%
75% korting
139,99
80% korting
59,99
60% korting
44,95
40% korting
100,-
20% korting
114,95
20% korting
79,99
75% korting
179,99
83% korting
44,99
75% korting
34,95
40% korting
79,99
Waardering:
80%
20% korting
47,-
Waardering:
100%
40% korting
63,-
Waardering:
93%
60% korting
84,99
60% korting
per pagina

Fietsshirts voor dames

Essentieel als je goed voorbereid op de fiets wilt stappen is een fietsshirt. Fietsshirts voor dames zijn gelukkig in alle soorten, maten, kleuren en variaties te vinden. Er is dus altijd wel een fietsshirt dat aansluit op jouw gebruik en wensen. Tussen jouw fietskleding kan er dus geen fietsshirt ontbreken!

Extra comfortabel op de fiets me een fietsshirt voor dames

Met een fietsshirt zit je extra comfortabel op de fiets. Een fietsshirt zorgt er namelijk voor dat je niet badend in het zweet op de fiets zit. Fietsshirts zijn namelijk zo gemaakt dat je transpiratievocht snel wordt afgevoerd. Daarnaast zijn fietsshirts zo gemaakt dat ze precies aansluiten op de fietshouding. Wanneer je iets voorover gebogen zit op de fiets zal je vaak merken dat een gewoon sportshirt aan de achterkant iets omhoog komt. Fietsshirts zijn zo gemaakt dat de achterkant iets langer is. Het maakt dan dus niet meer uit als je wat verder naar voorover zit op de fiets.

De pasvorm van fietsshirts voor dames

De pasvorm van dames fietsshirts is natuurlijk iets anders dan herenshirts. De shirts zijn rondom de taille vaak wat smaller, waardoor ze perfect aansluiten. Toch is er qua pasvorm ook zeker wat te kiezen. Dames fietsshirts zijn in vier verschillende pasvormen beschikbaar.

Dames fietsshirts met een race pasvorm

Hiermee bedoelen we de écht strakke shirts. De eerst keer dat je een dames fietsshirt met race pasvorm aantrekt zal het misschien zelfs een beetje beknellend aanvoelen. Dat is ook waar de shirts op gemaakt zijn: een zo strak mogelijke pasvorm zodat je zo aerodynamisch mogelijk op de fiets zit.

Dames fietsshirts met een sportieve pasvorm

Ook de dames fietsshirts met een sportieve pasvorm zitten relatief strak om je lichaam, maar zullen bij lange na niet zo strak zitten als een race pasvorm. De shirts sluiten netjes aan om het lichaam, zodat de stof zo min mogelijk gaat wapperen wanneer je op snelheid ligt tijdens het fietsen.

Dames fietsshirts met een recreatieve pasvorm

Een reactreatieve pasvorm is perfect voor dames die gewoon ontspannen willen fietsen. Je prestaties zijn ondergeschikt aan het plezier dat je in het fietsen hebt. Damesshirts met een recreatieve pasvorm zijn perfect voor jou als ontspanning voor jou het belangrijkste is op de fiets.

Mountainbikeshirts voor dames

Ook onder dames wordt het mountainbiken steeds populairder. Ook hier is specifieke kleding voor gemaakt. Mountainbike kleding zit los om je lichaam en lijkt ook meer op een normaal sportshirt. Mountainbike shirts hebben een wijde pasvorm, waardoor je maximale bewegeingsvrijheid hebt op de fiets. Perfect als je op de mountainbike over de singletracks moet manoeuvreren!

Assortiment fietsshirts voor dames

Voor dames is er een enorm assortiment fietsshirts beschikbaar. Deze fietsshirts zijn beschikbaar in allerlei kleuren, met opvallende en minder opvallende patronen. Je zit er daarom niet alleen comfortabel op je fiets, maar ook in stijl. Voor iedereen is er daarom wel een goed passend shirt te vinden. In onze collectie vind je ook alleen A-merken, waardoor je ook altijd verzekerd zult zijn goede kwaliteit. 

Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

Race: Dit zijn kledingstukken die strak aansluiten op de benen en de armen.

Sportief: Dit zijn kledingstukken die wat losser om het lichaam vallen en daardoor meer gericht zijn op comfort. Deze kledingstukken hebben nog wel een pasvorm die mooi om het lichaam aansluit.

Recreatief: Deze kledingstukken zijn gericht op de recreatieve fietsers die geen (strakke) jersey aan willen.

Mountainbike: Mountainbike kleding heeft een wijde pasvorm. Deze pasvorm zorgt dat je meer bewegingsvrijheid hebt.

Warm weer: boven de 20°C
Mild weer: 15°C tot 20°C
Fris weer: 10°C tot 15°C
Koud weer: 0°C tot 10°C
Winters weer: onder de 0°C

Tijdens de koude winterdagen is het wel prettig om de gure wind te kunnen weren.

Voorzijde winddicht: Bij deze broeken zit er een membraam aan de voorzijde, daar waar je de meeste wind vangt, waardoor wind niet binnen kan komen

Rondom winddicht: Bij deze broeken zit er een membraan om de hele broek, zodat de koude wind ook niet aan de achterkant binnen kan komen

  • Waterafstotend: Is bestand tegen opspattend water en lichte regen.
  • Waterdicht: Is bestand tegen heel veel water.

Zakken in shirts zijn erg handig om wat essentiële spullen zoals reepjes en je telefoon mee te kunnen nemen. De meeste fietsshirts hebben achterzakken. Sommige shirts hebben ook een klein zakje met rits, waar je bijvoorbeeld je sleutels in mee kan nemen.