410 Gone

410 Gone


nginx
410 Gone

410 Gone


nginx
410 Gone

410 Gone


nginx

Scott fietsen

410 Gone

410 Gone


nginx
Filter

Hoewel Scott geen klassiek fietsenmerk is zijn ze wel onderdeel van de geschiedenis van het wielrennen. We hebben het over de legendarische beslissende tijdrit in de Tour de France van 1989 waarin Greg Lemond een achterstand van 50 seconden goed maakt op de geletruidrager Laurent Fignon, en de Tour van dat jaar wint met een voorsprong van 8 seconden. Deze winst is volgens de experts te danken aan zijn vernieuwende aerodynamische houding, mogelijk gemaakt door het toen innovatieve ligstuur van, inderdaad, Scott.

Scott fietsen

Sinds dat moment is het merk Scott niet meer weggeweest uit het fietsen. Op racegebied zijn de Scott racefietsen niet meer weg te denken uit het peloton. Anno 2016 rijden profteams IAM Cycling en Orica-GreenEdge op fietsen van Scott. 

En niet alleen in het wielrennen is Scott een grote naam. Door de achtergrond in het motorcrossen ligt de voorliefde van Scott bij het mountainbiken. De Scott MTB's zijn verkrijgbaar in alle prijsklassen van goedkope instapper tot high-end model met de nieuwste onderdelen en technieken.

Ook buiten de sportieve fietsen heeft Scott inmiddels een aardig assortiment opgebouwd met aan groot aanbod in alle typen fietsen in alle prijsklassen. 

Bekijk van Scott

Populaire Scott Fietsen

Scott modellen

Fietsen van Scott hebben het beste van twee werelden. Ze combineren de Zwitserse precies met Amerikaanse bluf. Scott maakt gebruik van een speciaal carbon en onderdelen van de bekende merken als Shimano, SRAM, Fox en RockShox. Scott is er ook altijd als eerste bij als er een innovatie op de markt komt. Zo zijn ze een van de eerste fietsmerken met een elektrische vering en elektrisch schakelen op een mountainbike.

Het absolute topmodel in de racefietsen is de Scott Foil; een absoluut snelheidmonster gemaakt om te winnen. De lijn wordt compleet gemaakt met de comfortabele CR1 en Solace modellen, en de lichtgewicht Addict. 

Uiteraard kan je ook voor het avontuurlijke fietsen bij fiets van Scott terecht. Met de Scott Spark hardtail en de Scott Scale full-suspension als blikvangers voeren ze een complete lijn moutainbikes geschikt voor elke type rijder. 

Inmiddels hebben ook damesfietsen hun weg gevonden in het assortiment van Scott. Deze zijn te herkennen aan de toevoeging "Contessa" in de naam en beschikbaar in alle prijsklassen.

Scott fietsen dealer

12GO Biking is een van de grotere Scott dealers van Nederland. Naast de complete collectie kan je ook voor al je reviews en vragen terecht.  Scott geeft standaard 5 jaar garantie op frames en 2 jaar op voorvorken. Wel stellen ze de eis dat de fiets een keer per jaar bij een Scott-dealer langs gaat voor onderhoud.

Scott Garantie

Scott geeft 5 jaar garantie op frames en swingarms en 2 jaar op voorvorken. Wel stellen ze de eis dat de fiets een keer per jaar bij een Scott-dealer langs gaat voor een onderhoudsbeurt. 

410 Gone

410 Gone


nginx