Onze winkel is open

Menu
a

BLACK FRIDAY de grootste sale van het jaar!

a
a

BLACK FRIDAY de grootste sale van het jaar!

a
Filter

Fietsen zakelijk kopen

ZAKELIJK KOPEN ZAKELIJK KOPEN

In het geval van zakelijk kopen zetten we de fiets(en) op naam van het bedrijf. Het bedrijf kan de 21% BTW terugvorderen, waardoor het een voordelige manier is van een fiets aankopen. Het bedrijf bepaalt zelf welke fiets(en) er worden gekocht en is meteen eigenaar van de fiets(en). Als eigenaar is het bedrijf ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de fietsen. Een groot voordeel is dat je de fiets(en) eventueel later kunt doorverkopen. Bovendien kan je vandaag een fiets uitzoeken en dezelfde dag nog fietsen. Voor een offerte voor meerdere fietsen kan je hier contact met ons opnemen. Bekijk hier onze collectie.

Op het moment dat een zakelijk gekochte fiets ter beschikking wordt gesteld aan een werknemer dan gelden dezelfde bijtellingsregels als bij het leasen. Dus als iemand 5 dagen in de week van- en naar het werk fietst op de fiets van de zaak, dan gelden hier ook de nieuwe bijtellingsregels voor en moet er 7% bijtelling worden berekend op de loonstrook.

Wat jij van ons mag verwachten:

 • Persoonlijk advies
 • Maatwerk
 • Scherpe prijs en extra korting op grote partijen
 • Snelle levering uit voorraad
 • A-merken voor betrouwbare kwaliteit

  Voor- en nadelen op een rij
 • +Het bedrijf is eigenaar van de fiets(en)
 • +De prijs van de fiets is ex. BTW en met eventuele korting
 • +Je mag iedere fiets uitzoeken die je wilt
 • +Scherpe prijs bij meer fietsen
 • -Je moet in één keer het hele bedrag voldoen
 • -Onderhoud van je fiets zijn voor rekening van het bedrijf
 • -Werknemer is geen eigenaar van de fiets


Zakelijke fiets

Opties voor zakelijk kopen

Bij 12GO Biking bieden wij bedrijven talloze opties om zakelijk hun fiets te kopen. Wanneer je op zoek bent naar een partij scherp geprijsde A-merk fietsen zit bij 12GO Biking helemaal goed! Wij hebben namelijk jarenlange ervaring met het leveren van grote partijen fietsen aan bedrijven en ondernemers in heel Nederland en België. Middelbare scholen, tuinders, campinghouders, uitzendbureaus: wij hebben voor elk bedrijf de juiste fiets in huis. Bovendien hebben wij ook genoeg opties voor werknemers die een fiets van de zaak zoeken.

Nationaal Fietsplan / WKR Regeling

Eén van de populairste opties voor zakelijke fietsen is de aanschaf met het nationale fietsplan. Met het fietsplan worden fietsen vaak aangeschaft in combinatie met de WKR regeling. Binnen de WKR kun je er als werkgever voor kiezen om een fiets voor werknemers deels te vergoeden via belastingaftrek. De hoogte van dit bedrag hangt af van de keuzes die je als werkgever maakt met betrekking tot de WKR. Je bepaalt als werkgever bijvoorbeeld dat je bijvoorbeeld 1 keer per 4 jaar een fiets mag aanschaffen ter waarde van € 1000,-. Je krijgt dan over deze € 1000,- het belastingvoordeel dat op jouw in inkomen van toepassing is.

Oprationeel Leasen

Prive lease

ZZP en DGA

Terug naar overzicht

Oprationeel Leasen

Prive lease

ZZP en DGA

Terug naar overzicht


Contactformulier fiets van de zaak

Neem contact op met onze klantenservice 0182-621850 of mail naar [email protected] voor meer informatie, het aanvragen van een offerte of het maken een afspraak. Of vul onderstaand formulier in

Uw gegevens

* Verplichte velden