Onze winkel is open

Menu
1

Sporthorloges

Al je gegevens bijhouden zonder dat je je telefoon mee hoeft te nemen? Of eenvoudig je hartslag kunnen monitoren tijdens het fietsen? Een sporthorloge kan dan dé uitkomst zijn voor jou. Met een kleine slimme fietscomputer om je pols, die er stijlvol uitziet, heb je al je gegevens binnen handbereik. Je kunt al je ritgegevens inzien in de app, en dat is niet alleen van de fietsritten. 

Sporthorloge kopen

Een sporthorloge is het sportmaatje bij uitstek. Er is namelijk geen makkelijkere manier om exact je voortgang bij te houden dan met een sporthorloge. Daarom kopen ook steeds meer mensen een sporthorloge. Ze willen namelijk niet alleen inzicht in hun prestaties op de fiets. Ook na het afstappen willen fanatieke fietsers constant hun prestaties, herstel en andere belangrijke data monitoren. Met een sporthorloge houd je 24/7 inzicht in je vooruitgang. 

Een sporthorloge of toch een smartwatch kopen?

Veel mensen zullen zeggen dat een sporthorloge en een smartwatch gewoon hetzelfde zijn. Toch ligt dit iets genuanceerder. Op een smartwatch kun je namelijk prima gegevens over je gezondheid bijhouden, maar dit is lang niet zo nauwkeurig als bij een sporthorloge. Sporthorloges zijn namelijk echt gemaakt voor sporters. Elk detail van jouw sportactiviteiten wordt bijgehouden op een sporthorloge, terwijl een smartwatch veel meer gericht is op de integratie met jouw telefoon en de desbetreffende applicaties.

Toch kun je met een sporthorloge heel veel dingen die je ook met een smartwatch kunt. Met de Garmin sporthorloges kun je bijvoorbeeld antwoorden op Whatsapp berichten, je muziek bedienen en zelfs betalen! Je kunt een sporthorloge daarom ook prima gebruiken als smartwatch, al zullen de "slimme" functies iets minder verfijnd zijn.

Is een sporthorloge iets wat je nodig hebt?

Het korte antwoord is waarschijnlijk nee, maar toch is het een geweldige gadget die jouw sportprestaties naar het volgende niveau kan tillen. Ook voor de fanatieke amateur is een sporthorloge ideaal. Als je nauwkeurig al je trainingen wilt monitoren is het eigenlijk bijna een must-have geworden. Professioneel sporters zul je daarom ook 24/7 met een sporthorloge om de pols zien lopen. Er is namelijk niets dat een beter inzicht in jouw dag zal geven dan een sporthorloge.