Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Sporthorloges

Altijd je gegevens bijhouden, je hartslag monitoren en je telefoon bedienen vanaf je pols. Een sporthorloge is dé gadget om je prestaties naar een hoger niveau te tillen. Sporthorloges hebben daarbij altijd een strak uiterlijk.

Sporthorloge kopen

Je koopt alle sporthorloges makkelijk en snel bij 12GO Biking. Voor ieder type fietser is er een geschikt horloge. Advies nodig over wat bij jou past? Kom langs in de winkel of neem contact op met de klantenservice.

Alle sporthorloges

Alle sporthorloges ›

Alle aanbiedingen

Alle aanbiedingen ›

Advies van fietsfanaten

Voor 21:00 besteld, morgen in huis

30 dagen retour

Bekijk sporthorloges per merk

Populaire sporthorloges

649,99
Waardering:
93%
9% korting
549,99
Waardering:
92%
15% korting
499,99
Waardering:
98%
15% korting
499,99
13% korting

Overige sporthorloge links

Sporthorloges met GPS
Sporthorloges met touchscreen
Sporthorloges met navigatie
Sporthorloges met muziekbediening
Sporthorloges met hoogtemeter
Heren sporthorloges
Sporthorloges met hartslagmeter
Dames sporthorloges
Polar sporthorloges
Garmin sporthorloges
Alle sporthorloges

Wat kun je met een Sporthorloge?

Een sporthorloge is het sportmaatje bij uitstek. Er is namelijk geen makkelijkere manier om exact je voortgang bij te houden dan met een sporthorloge. Daarom kopen ook steeds meer mensen een sporthorloge. Men wil namelijk niet alleen inzicht in hun prestaties op de fiets. Ook na het afstappen willen fanatieke fietsers constant hun prestaties, herstel, hartslag en andere belangrijke data monitoren. Met een sporthorloge houd je 24/7 inzicht in je vooruitgang. Er is veel keuze binnen sporthorloges, van de beste sporthorloges met de meeste opties tot de goedkoopste sporthorloges met minder opties. Zo zijn er verschillende merken zoals Garmin, Polar en Wahoo. Je kan kiezen tussen sporthorloges met touchscreen of sporthorloges zonder touchscreen en horloges die meer geschikt zijn voor bepaalde disciplines dan anderen. 

Het verschil tussen een Sporthorloge en een Smartwatch

Veel mensen zullen zeggen dat een sporthorloge en een smartwatch gewoon hetzelfde zijn. Toch ligt dit iets genuanceerder. Op een smartwatch kun je namelijk prima gegevens over je gezondheid bijhouden, maar dit is lang niet zo nauwkeurig als bij een sporthorloge. Sporthorloges zijn namelijk echt gemaakt voor sporters. Elk detail van jouw sportactiviteiten wordt bijgehouden op een sporthorloge, terwijl een smartwatch veel meer gericht is op de integratie met jouw telefoon en de desbetreffende applicaties.

Toch kun je met een sporthorloge heel veel dingen die je ook met een smartwatch kunt. Bijna alle sporthorloges kun je verbinden met je telefoon om zo WhatsApp berichten te beantwoorden, te bellen of je muziek te bedienen. Je kunt een sporthorloge daarom ook prima gebruiken als smartwatch, al zullen de "slimme" functies iets minder verfijnd zijn.

Heb je een Sporthorloge nodig?

Niet nodig, maar zeker enorm handig! Het is een geweldige gadget die jouw sportprestaties naar het volgende niveau kan tillen. Ook voor de fanatieke amateur is een sporthorloge ideaal. Als je nauwkeurig al je trainingen wilt monitoren is het eigenlijk bijna een must-have geworden. Professioneel sporters zul je daarom ook 24/7 met een sporthorloge om de pols zien lopen. Er is namelijk niets dat een beter inzicht in jouw dag zal geven dan een sporthorloge.

Welk Sporthorloge past bij mij?

De belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen is welke sportresultaten en bewegingsgegevens je inzichtelijk wilt maken door het dragen van een sporthorloge. Als je dat eenmaal helder voor ogen hebt kun je binnen jouw budget gaan kijken welke sporthorloges die wensen en behoeften vervullen. Daarnaast worden sporthorloges ook steeds modieuzer, waardoor een sporthorloge steeds meer op een fashionable alledaags horloge eruit komt te zien. Alleen wordt er bijna geen onderscheidt gemaakt in heren sporthorloges of vrouwen sporthorloges.  Vooral de kleur en de vormen maken het ene sporthorloge model wat vrouwelijker dan de ander, maar ieder zijn ding.

Het Beste Sporthorloge voor jou

Twijfel je nog steeds over welk sporthorloge bij jou past? Lees dan de blog over de beste sporthorloges per segment, waarin sporthorloges worden uitgelicht in het instapsegment, middensegement en topsegment. Wij helpen je graag op weg.