Start fietsseizoen - Korting op 150+ producten ›

Toggle Nav
Winkelwagen

Garmin sporthorloges en smartwatches

Met een Garmin sporthorloge of smartwatch om je pols weet je altijd waar je bent en hoe je weer thuis komt als je tijdens een rit verdwaalt. Bovendien bieden Garmin-horloges een groot aantal functies die nuttig kunnen zijn voor fietsers, zoals de mogelijkheid om je hartslag, afstand, snelheid en hoogte te volgen. Je kunt sommige modellen van Garmin horloges ook gebruiken om te navigeren in bochten met kaarten op het scherm, en zelfs meldingen van je smartphone ontvangen terwijl je onderweg bent. Daarnaast is een Garmin sporthorloge of smartwatch ook perfect voor dagelijks gebruik, waardoor je 24/7 je levensstijl kan monitoren. 

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

419,99 549,99
Waardering:
100%
24% korting
349,99 419,99
Waardering:
100%
17% korting
499,99 699,99
29% korting
274,99 349,99
21% korting
549,99
Waardering:
92%
209,99 329,99
Waardering:
100%
36% korting
619,99 649,99
499,99 599,99
17% korting
339,99 399,99
15% korting
199,99 299,99
33% korting
599,99 849,99
29% korting
689,99 799,99
Waardering:
93%
14% korting
134,99 149,99
10% korting
174,99 199,95
12% korting
599,99 699,99
14% korting
per pagina

Garmin sporthorloges

Garmin horloges brengen jouw sportprestaties perfect in beeld. Zo meet je bijvoorbeeld jouw hartslag, snelheid en krijg je meer inzicht in je locatie, route en afstanden.

Nog meer van Garmin? Bekijk ook de fietsnavigatie van Garmin.

Waarom een Garmin sporthorloge kopen?

Garmin sporthorloges zijn het middel om jouw sportprestaties naar een hoger niveau te tillen. Je conditie verbeteren, trainen voor een wedstrijd of je gelopen afstand weten tijdens een flinke wandeling. De sporthorloges van Garmin zijn uitermate geschikt voor elke sportaangelegenheid. De Garmin sporthorloges zijn allemaal voorzien van GPS, zijn waterbestendig en voorzien van ANT+, Bluetooth en in de meeste gevallen Wi-Fi.

Garmin sporthorloges gebruiken tijdens het fietsen

Je haalt met een sporthorloge niet alleen een sportmaatje in huis, maar ook een kleine fietscomputer om je pols. Je ritgegevens zijn gemakkelijk af te lezen in de Garmin Connect App waardoor je jouw progressie goed in kaart kan brengen. Kopje koffie onderweg tijdens een lekkere toerrit? Betaal gewoon met je Garmin Smartwatch!  

Garmin sporthorloges voor dames

De sporthorloges van Garmin zijn voor zowel mannen als vrouwen. Maar de Vivoactive 4S heeft een specifiek design waardoor je het horloge ook casual kan dragen. Tegelijkertijd kan je gemakkelijk je portemonnee thuis laten doordat je kan betalen via je horloge. Naast dat jij je fietsprestaties kan verbeteren, kan jij ook verschillende sportprofielen instellen op dit horloge. Zelfs tijdens het zwemmen kan jij de Vivoactive dragen! De Garmin Venu 2S heeft een vergelijkbaar ontwerp, maar is voorzien van nóg meer functionaliteiten.

Garmin sporthorloges met hartslagmeter

De sporthorloges van Garmin zijn erg populair en er kan gezegd worden dat Garmin dé standaard is op het gebied van sporthorloges. Garmin biedt uitgebreide functies en mogelijkheden voor enorm veel verschillende sporten. Garmin maakt horloges in alle segmenten, er is voor iedere type sporter een Garmin horloge. Garmin ontwikkeld al langere tijd sporthorloges waardoor de horloges intuïtief zijn en uitblinken in de gebruiksvriendelijkheid. Ieder sporthorloge van Garmin heeft alle basis uitvoeringen om jouw hartslag 24/7 te meten met een hartslagmeter, stappen, calorieën, afstanden, slaap en minuten intesieve training bij te houden. Daarnaast hebben sommige modellen ook de functie om het zuurstofsaturatieniveau van jouw hart te meten met hartslagsenoren. 

Soorten Garmin horloges

Garmin sporthorloges zijn er in verschillende soorten en maten. Hieronder zetten we een aantal modellen uiteen waarbij we de functionaliteiten vergelijken met de bijhorende prijzen. 

Garmin Forerunner horloges

Sporthorloges onder de 180 euro

Ben je op zoek naar een sporthorloge die een ingebouwde GPS, hartslagmeter, stappenteller, aantal verbrande calorieën bijhoudt en je slaapritme in kaart brengt? En waarop je jouw telefoon meldingen op kunt lezen? Dan is de Garmin Forerunner 45 het instapmodel, om jouw algemene fitheid goed in kaart te brengen. Enige nadeel: De batterijduur. Daarnaast is dit horloge niet voorzien van touchscreen en een kleurenscherm zoals de meeste andere Garmin sporthorloges.

Wil je ook raceprognoses ontvangen tijdens jouw sportactiviteiten, waardoor je nog gemotiveerder wordt om jouw doelstellingen te behalen? En zou hersteladvies na je training om optimaal te herstellen passen bij jou wensen? Dan is de de Garmin Forerunner 55 met deze extra functies het goedkope sporthorloge dat bij jou past. 

Meest geavanceerde Garmin sporthorloge

In de Forerunner serie zijn ook horloges opgenomen die je alle wensbare functionaliteiten bieden. De Forerunner 945 is het topmodel in de Forerunner serie sporthorloges van Garmin. Dit sporthorloge blinkt in alles uit. Zo kun je tot en met 1000 nummers offline op het horloge opslaan vanaf de computer, Spotify en Deezer. Daarnaast beschikt het horloge over navigatie met gebruik van GPS, Galileo en Glonass. De laatste functionaliteit die wij toelichten zijn de sensoren waarmee zuurstofsaturatieniveau, energieniveau en uitgebreide informatie over je hartslag mee gemeten kunnen worden. Alleen kost dit horloge door alle functionaliteiten 489 euro, dus denk goed na over welke functies jij belangrijk vindt.

Garmin Fenix horloges

De wereldberoemde ultralicht sporthorloges serie Garmin Fenix mag in deze lijst niet ontbreken. De horloges die voor elk avontuur geschikt zijn, tegen een stootje kunnen, fraai uiterlijk hebben en jouw sportieve activiteiten naar ongekende hoogten brengen. De Garmin Fenix 7 Solar laat zichzelf op met zonne-energie als je je horloge buiten draagt. Vind je dit model te klein of heb je een grotere pols? Dan is de Garmin Fenix 7X Solar perfect voor jou, daarnaast bevat dit horloge ook de langste batterijduur. Het kleinere formaat is de Garmin Fenix 7S met een kleinere behuizing. Ook heb je de Garmin Fenix 7 die niet oplaad via zonne-energie, maar wel dezelfde functies bevat als de andere modellen.

In dit blog lees je meer over de sporthorloges van Garmin.

Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

Het kunnen aangeven dat je van punt A naar B wilt fietsen, waarbij fietscomputer je de weg wijst.

Hartslagsensoren zijn voorzien van een borstband voor de meest secure meting. Bepaalde fietscomputers krijgen een hartslagsensor meegeleverd, andere fietscomputers hebben wel de mogelijkheid om een hartslagsensor te koppelen maar daar wordt de sensor niet meegeleverd.

Hoogtemeting door middel van GPS wordt gedaan via een 3-dimensionale meting en verzorgt locatie en hoogte op elektronische wijze.

Door middel van een barometrische meting wordt de hoogte bepaald op luchtdruk. Dit gebeurt volledig mechanisch en is een secuurdere bepaling van de hoogte.

Dankzij ingebouwde sensoren het kunnen meten én aangeven van de huidige temperatuur.

Door middel van ANT+ en Bluetooth kun je een koppeling maken tussen sensoren, fietscomputers en telefoons. Deze signalen zijn storingsvrij en uiterst betrouwbaar.

Wifi zorgt ervoor dat je zonder telefoon of kabelverbinding met een computer, je ritgegevens kunt synchroniseren met je online account van het merk in kwestie.

IPX7: Spatwaterbestendig

IPX7: Zware buien

1 ATM: Druk van 10 meter diepte

3 ATM: Druk van 30 meter diepte

5 ATM: Druk van 50 meter diepte. Geschikt voor zwemmers

10 ATM: Druk van 100 meter diepte

11 ATM: Geschikt om mee te duiken