a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a

Privacy Statement

12GO Biking, gevestigd aan Industrieterrein Gouwe park Grote Esch 1005 2841 MJ Moordrecht, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

12GO Biking B.V.
Industrieterrein Gouwe park
Grote Esch 1005
2841 MJ Moordrecht
0182-621850
info@12gobiking.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

12GO Biking verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • Adresgegevens aangepast verzendadres
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

12GO Biking verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van jouw bestelling;
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder;
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten;
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken;
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren;
  • 12GO Biking analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren;
  • 12GO Biking verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

12GO Biking bewaart je persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Persoonsgegevens mogen niet langer bewaard worden dan noodzakelijk is. De bewaartermijn is afhankelijk van het doel waarvoor we de gegevens hebben gekregen of verzameld en van eventuele wettelijke plichten om gegevens te bewaren.

Delen van persoonsgegevens met derden

12GO Biking deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst, het verbeteren van onze diensten en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. 12GO Biking blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.
Denk hierbij aan het delen van jouw adresgegevens met PostNL, het delen van jouw aanvraag voor een fietsverzekering met de ANWB/Unigarant, of het delen van jouw contactgegevens met een fabrikant voor jouw garantieclaim.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

12GO Biking gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. 12GO Biking gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag op onze website bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden naast cookies van onszelf ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld Google en Facebook. Hieronder vindt je een compleet overzicht:

Vergelijken
Deze cookies worden gebruikt voor de vergelijkingsfunctie in de webshop.
Cookies: frontend, frontend_cid
Delen: n.v.t.
Bewaartermijn: sessie

Navigeren
Dit cookie bewaart uw gegevens tijdens het navigeren over onze website, zodat deze goed werkt.
Cookies: JSESSIONID
Delen: n.v.t.
Bewaartermijn: sessie

Youtube
Deze cookies registreren je voorkeuren als je een op onze site geëmbedde video bekijkt en zijn nodig om de video’s te laten werken.
Cookies: VISITOR_INFO1_LIVE, YSC
Delen: Youtube deelt anonieme data met derden
Bewaartermijn: maximaal 8 maanden

Statistische cookies, die ons helpen om, geanonimiseerd, te begrijpen hoe klanten onze website gebruiken en om onze site te blijven verbeteren:

Google Analytics
De cookies van Google Analytics genereren geanonimiseerde data en geven inzage in het gebruik van de website.
Cookies: _dc_gtm_UA-#, _ga, _gat, _gid, test_cookie, collect
Delen: Google deelt geen anonieme data met derden
Bewaartermijn: maximaal 26 maanden

Marketing cookies worden door ons gebruikt om onze webshop persoonlijker te maken en om jouw aanbiedingen en advertenties te laten zien waar je ook echt op zit te wachten:

Google Analytics Remarketing
Deze cookies geven ons inzage in jouw gedrag op onze website en maken het mogelijk om persoonlijke aanbiedingen te laten zien via het advertentienetwerk van Google.
Cookies: ads/ga-audiences, ads/user-lists/#, IDE, NID
Delen: Google deelt geen anonieme data met derden
Bewaartermijn: maximaal 26 maanden

Facebook
Deze cookies maken het voor ons mogelijk om relevante aanbiedingen aan je te tonen op Facebook.
Cookies: fr, tr
Delen: Facebook deelt geen anonieme data met derden
Bewaartermijn: maximaal 3 maanden

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door 12GO Biking en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar privacy@12gobiking.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. 12GO Biking wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

12GO Biking neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via privacy@12gobiking.nl.