a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a

Over 12GO Biking

Winkel Werkplaats Webshop

Wij zijn 12GO Biking. Een van de grootste fietsenwinkels van Nederland. En niet alleen een van de grootste, we doen er ook alles aan om de beste te zijn! Dit doen we door onze WWW-gedachte. We zijn winkel, werkplaats en webshop. Alle onderdelen vullen elkaar aan en maken elkaar sterker. Zo worden fietsen uitgezocht op hun prijs (winkel) en kwaliteit (werkplaats) en zijn ze verkrijgbaar in onze zeer grote winkel en in de webshop!


Filter

Winkel

In Moordrecht, naast Gouda, staat ons zeer grote pand. In het pand is ons magazijn, de werkplaats en natuurlijk de winkel gevestigd. Ook aanwezig zijn onze verkoopspecialisten, mechaniciens, webdevelopers, contentmanagers en orderverwerkers, maar bovenal fietsliefhebbers! Iedereen hier heeft een passie voor fietsen, voor de techniek, de snelheid, de beleving en het avontuur. En dat merk je terug in hoe je geholpen wordt.

Werkplaats

Als je een fiets koopt wil je dat die in tiptop-conditie blijft. Als er iets mis mee is wil je eerlijk en snel geholpen worden, zonder lange procedures en stapels bureaucratische rompslomp. Dat vinden wij ook. Daarom hebben we geïnvesteerd in een ruime werkplaats met kundig personeel en goed gereedschap. Een servicebeurt, reparatie of garantie voeren wij snel en goed voor je uit, zodat je optimaal kunt genieten van je fiets.

Webshop

Thuis rustig inlezen voordat je naar de winkel komt? Of helemaal niet naar de winkel toe, maar gewoon thuis laten bezorgen. In de webshop van 12GO Biking kan het allemaal. We besteden veel tijd aan het toevoegen van nuttige informatie, zodat je eigenlijk niet meer naar winkel toe hoeft voor advies. Bovendien hebben we goede prijzen, en zijn bestellingen op werkdagen voor 21.00u besteld morgen al in huis.