Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Over 12GO Biking

fietsfanaten van 12go biking

In 2002 werd 12GO Biking door twee studievrienden ingeschreven bij de KVK. 20 jaar verder hebben we al meer dan 500.000 klanten geholpen met het uitkiezen van een nieuwe fiets én zijn we de grootste fietsenwinkel van Nederland en België. 12GO Biking wordt door klanten beoordeeld met een 9,2! 

12GO Biking is zo groot omdat we uitblinken in service. Deze service vervullen we op drie verschillende manieren: De Winkel, Webshop en Werkplaats.

winkel 12go biking

Winkel

In onze winkel vind je alles onder één dak! Met alles voor jouw fietsplezier ben jij voor een nieuwe fiets, kleding of accessoires aan het juiste adres.

Testbaan voor e-bikes en stadsfietsen;

Neem je nieuwe fiets direct mee;

Accessoires direct op je nieuwe fiets gemonteerd!

webshop

Webshop

In onze webshop vind je ons gehele winkelassortiment en zelfs een beetje meer! Kies uit duizenden soorten fietsen en meer dan 20.000 accessoires.

Kleding of accessoires besteld voor 20u? Zelfde dag nog verzonden;

Retourneren kan via ons antwoordnummer;

Fiets binnen 3 werkdagen verzonden of af te halen in de winkel!

werkplaats

Werkplaats

12GO Biking heeft naast een winkel ook een professionele werkplaats en Service Center. Wij hebben servicespecialisten klaar staan voor elk soort fiets!

Snelle afhandeling van reparaties en garanties;

Klaar terwijl je wacht;

Bezoek de showroom terwijl jouw fiets wordt gemaakt! 

Geschiedenis 12GO Biking

In 2002 werd 12GO Biking door twee studievrienden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Vanuit een boerenschuur werden de eerste fietsen verkocht. Langzaamaan groeide 12GO Biking vanuit die boerenschuur uit tot de grootste fietsenwinkel van Nederland en België.

Lees hier meer over de geschiedenis 12GO Biking.

geschiedenis

geschiedenis

Werken bij 12GO Biking

Bij 12GO Biking blijven we groeien en dat is mede te danken aan de ‘’12GO Biking-mentaliteit’’: Veel plezier maar vooral de schouders eronder.

Als je onze nieuwe collega wordt, staat je flink wat te wachten. Heel 12GO Biking staat in het teken van het overtreffen van verwachtingen van klanten. We leggen de lat hoog en zoeken constant nieuwe uitdagingen. Nog belangrijker: we gaan die uitdagingen met z’n allen aan!

Werken bij 12GO Biking? Bekijk onze vacatures!

werken bij 12go biking

werkenbij 12go biking

vacature 12go biking

werken in moordrecht

Wij gaan ver voor jou

Bij 12GO Biking staat service hoog in het vaandel. We doen er alles aan om jouw met een goed gevoel aan je fietsrit te laten beginnen, maar staan ook na je aankoop voor je klaar. Profiteer van €25 korting op je eerste onderhoudsbeurt, onafhankelijk en persoonlijk advies en een gigantische voorraad fietsen.

Lees hier meer over onze services van 12GO Biking

services van 12go biking

testbaan van 12go biking

onze service 12go biking

12go biking service

Bikes4africa

Bikes4Africa heeft als doel om via fietsen, projecten te steunen in Afrika. Waar mogelijk fiets gerelateerde doelen. Bikes4Africa is tijdens een door 12GO Biking georganiseerd inruilspektakel ontstaan. Het doel was om niet alleen een succesvolle inruilactie te hebben, maar om ook iets terug te doen voor mensen die het minder hebben.

Lees meer over Bikes4Africa

bikes4africa

fietsen in afrika

bikes4africa3

bikes4africa 1