a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a

Over 12GO Biking

Winkel Werkplaats Webshop


In 2002 werd 12GO Biking door twee studievrienden ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Sindsdien is het hard gegaan. Inmiddels hebben we al meer dan 100.000 klanten geholpen met het uitkiezen van een nieuwe fiets en zijn we de grootste fietsenwinkel van Nederland. 12GO Biking wordt bovendien door klanten beoordeeld met een 9!

We zijn niet alleen groot omdat klanten tevreden zijn, maar klanten zijn ook tevreden omdat we groot zijn. Omdat we fietsen en accessoires groot inkopen kunnen we scherpe prijzen hanteren. Dankzij onze enorme voorraad van zo’n 5.000 fietsen in alle soorten en maten hebben we bovendien altijd de ideale fiets voor jou en kun je hem ook nog eens gelijk meenemen!


Filter

Winkel

12GO Biking heeft alles onder één dak. Een bezoek aan onze winkel is voor de fietsliefhebber een echte belevenis! Een enorme winkel met testbaan voor stadsfietsen en e-bikes én een grote werkplaats. Nieuw setje kleding nodig? Neem rustig de tijd om te passen. Accessoires uitgezocht voor je fiets? We monteren ze direct! Nieuwe fiets nodig? Neem hem vandaag nog mee.

Werkplaats

12GO Biking is niet alleen een winkel, maar ook dé servicespecialist voor alle mogelijke soorten fietsen. We hebben bijna alle onderdelen op voorraad, waardoor we reparaties en garanties vaak nog dezelfde dag kunnen afhandelen. Maak een afspraak en wij repareren of onderhouden jouw fiets terwijl je wacht. Wel zo makkelijk. Terwijl je wacht hoef je je bovendien niet te vervelen, maar kun je de mooiste fietsen bewonderen in onze showroom, of door onze enorme winkel vol kleding en accessoires struinen.

Webshop

Ondanks de ruime openingstijden toch geen tijd om naar de winkel te komen? Geen probleem: het complete winkelassortiment en zelfs nog een beetje meer vind je ook in onze overzichtelijke webshop. Kleding, onderdelen en accessoires besteld voor 21.00u worden dezelfde dag nog verzonden. Wanneer je online een fiets bestelt wordt deze in overleg bezorgd en ter plekke rijklaar voor je afgesteld!