0

Winkelmand

  Totaal
  Home  Sensa 

  Sensa Fietsen

  Sensa wordt gemaakt in het altijd prachtige oosten van Nederland. In Almelo vindt de laatste assemblage van de Sensa fietsen plaats. De mannen van Sensa zijn zelf ook fanatieke fietsers. De Alpen, Pyreneeën, de Ardennen en natuurlijk de Nederlandse polder worden regelmatig aan gedaan op de racefiets, mountainbike en hybride. Ook is Sensa sponsor van een groot aantal renners, waardoor Sensa een hoop kennis binnen krijgt en kan verwerken in de fietsen. Daarnaast hebben wij van 12GO Biking supergoede contacten met Sensa, waardoor wij exclusieve en scherp geprijsde modellen kunnen aanbieden!

   

  Sensa Racefiets

  Sensa heeft een prachtige collectie racefietsen. Sensa racefietsen staan bekend om hun goede prijs/kwaliteit-verhouding. Het begint allemaal met de Prima-collectie; perfecte racefietsen voor beginners. Vervolgens gaat het naar de Umbria, een serieuzere fiets met een iets sportievere houding.

  Vervolgens komen de Sensa Romagna, de Sensa Emilia (voor dames), de Sensa Trentino, de Sensa Fermo (Sensa’s cyclocrosser), de Sensa Toscana, de Sensa Lombardia, de Sensa Giulia, de Sensa Calabria, de Sensa Rapido en de Sensa Aquila in de hiërarchie voor. Alle modellen hebben unieke, aerodynamische en comfortabele eigenschappen en zijn vaak naar wens als Custom of als Special te verkrijgen.

  Uniek bij 12GO Biking zijn de Modena en de Milano.

   

  Sensa Mountainbike

  De Sensa mountainbikes hebben een goede prijs/kwaliteit-verhouding en een traditionele geometrie. Als een van de weinige merken anno 2015 heeft Sensa een groot assortiment 26” mountainbikes. Natuurlijk gaat ook Sensa mee met de tijd; de Fiori, de Purdoi, de Livigno en de Merano hebben 27.5” wielen, de Merano, de Sella en de Fiori zijn ook als 29er verkrijgbaar.

  Het is duidelijk dat Sensa uit Nederland komt; het merendeel van de modellen is namelijk naar wens ook uit te rusten met een vaste voorvork, speciaal voor strandraces!

   

  Sensa Hybride

  Speciaal voor de polder en duinpaden heeft Sensa de Cross-collectie. Deze heerlijke collectie crosshybrides zijn er ook als Cross Travel, waarbij ze klaargemaakt zijn voor vele zorgeloze vakantiekilometers.

   

  Sensa Custom, Sensa Special en Sensa 12GO LTD

  Opvallend is dat Sensa een Custom-collectie heeft. Dit is niet zo uitgebreid als Trek’s Project One, je kan namelijk geen unieke kleurcombinatie kiezen van het frame, maar het merendeel van de fiets is naar wens samen te stellen! Sensa doet dit zelf ook al, met de Special serie. Hierdoor krijg je een aantal unieke modellen voor een zeer scherpe prijs!

  Sinds 2014 is er ook de Sensa 12GO LTD-collectie. Dit zijn unieke Sensa-modellen, samengesteld door 12GO Biking. Twee voorbeelden hiervan zijn de Sensa Milano en de Sensa Modena. Deze modellen hebben een aluminium frame, carbon voorvork, de strakke matzwarte Sensa-kleuren en een geweldige Tiagra, 105 of zelfs Ultegra afmontage!

  Ook de Sensa Giulia LTD is zo’n model, opgebouwd op een Giulia frame, voorzien van de 6800 Ultegra groep en verkrijgbaar met hoge Supra velgen. Alleen bij 12GO Biking te verkrijgen.

   

  Kwaliteit

  Net als vrijwel ieder ander fietsmerk laat Sensa haar frames, volgens strenge kwaliteitseisen, produceren in Azië. Daarna worden alle frames opgestuurd naar Nederland, waar ze in Almelo af gemaakt worden met onderdelen van Supra (Sensa’s eigen onderdelenlijn) en Shimano. Het zijn allemaal beproefde onderdelen met een goede prijs/kwaliteit-verhouding.

   

  Garantie

  Sensa heeft goede garantievoorwaarden. Zo krijg je 5 jaar garantie op een alu frame en 3 jaar op een carbon frame. Op ongeveerde vorken zit 5 jaar garantie, op het lakwerk en overige onderdelen 2 jaar. Wel is het belangrijk om de fiets ieder jaar onderhoud te geven bij een Sensa dealer. Voor meer informatie zie de Sensa website op: www.sensabikes.com

  Sensa

  Sensa Fietsen

  Met trots gemaakt in Almelo!

  Sensa - Racefiets

  De zogenaamde Specials van Sensa zijn mooie racefietsen die een geweldige afmontage hebben voor een kleine prijs. Topper van het jaar 2014 is de Sensa Modena Race Pro: Ultegra onder de € 1000,-!


  Bekijken

  Sensa - Mountainbike

  Sensa-tioneel, zo noemde een Deens mountainbikeblad de Fiori. De modellen van Sensa hebben een prachtige prijs/kwaliteit-verhouding en zien er allemaal gelikt uit!


  Bekijken

  Sensa - Custom

  Sensa biedt de mogelijkheid om zo'n beetje iedere fiets naar jou wensen op te laten bouwen. Zo heb je bijvoorbeeld een Sensa Rapido al voor € 1569,- en kan je hem upgraden tot een bedrag van € 5536,-!


  Bekijken

  Sensa - Hybride

  Naast het racegeweld en de mountainbikes is Sensa groot in het bouwen van comfortabele trekkingfietsen of crosshybrides, waarmee je veel plezier off-road en on-road hebt!


  Bekijken