Onze winkel is open

Menu
1

Sensa Mountainbikes

OP=OP
Alura LTD 2020

€ 1.199,00

€ 1.07900

Sensa mountainbikes

Op zoek naar een Sensa MTB of Sensa ATB? Een goede keuze! De Sensa mountainbikes staan bekend om de goede prijs/kwaliteit-verhouding en een traditionele geometrie. Wil je een Sensa mountainbike kopen dan ben je bij 12GO Biking aan het goede adres, als grootste Sensa mountainbike dealer van Nederland koop je Sensa MTB's bij ons altijd voor een scherpe prijs.

Sensa mountainbike collectie

Topmodel onder de Sensa mountainbikes is de Fiori, een carbon hardtail mountainbike. Dit topmodel is beschikbaar als 29 inch Sensa mountainbike of met 27,5 inch wielen. Op zoek naar een goede aluminium mountainbike, dan kom je bij de Sensa Livigno mountainbike uit. Net als de Fiori kan je deze fiets kopen met afmontage en onderdelen naar keuze. 

Sensa heeft ook full suspension mountainbikes in haar assortiment. Zo zijn de Merano FS betaalbare full suspension modellen, waarmee Sensa laat zien dat het uitblinkt in haar goede prijs/kwaliteit-verhouding.

Het is duidelijk dat de Sensa mountainbikes uit Nederland komen; het merendeel van de Sensa MTB modellen is namelijk naar wens ook verkrijgbaar met een vaste voorvork, speciaal voor strandraces!