Onze winkel is open

Menu
1

Merida Mountainbikes

Merida mountainbikes

Ben je op zoek naar een Merida MTB, dan heb je meer dan genoeg keus. Prijzen van deze mooie Merida mountainbikes lopen uiteen van een paar honderd euro voor een instapmodel als de Merida Big Nine tot een paar duizend euro voor de Merida fully mountainbikes uit de One-Twenty-lijn. 

12GO Biking is één van de grotere Merida mountainbike dealers van Nederland. Veel mountainbikes van Merida zijn dan ook bij ons in de showroom te bekijken en regelmatig hebben wij een scherpe aanbiedingen of een overigjarige Merida MTB in de uitverkoop.

Merida mountainbike collectie

De mountainbike van Merida die je het meeste zal zien is de Merida Big Nine. De Big Nines zijn snelle 29" hardtail mountainbikes met een sportieve geometrie, uitermate geschikt voor het cross-country werk en marathons. De mountainbikes uit deze serie zijn er in vele uitvoeringen, van aluminium beginnersfiets tot carbon racemonster met volledige XTR afmontage, en kenmerken zich door een lekkere sportieve en racey geometrie. Deze serie staat bekend om hun betrouwbare rijgedrag en wendbaarheid. De Big Nine doet wat je wilt en staat garant voor vele uren fietsplezier.

Deze Merida 29 inch mountainbikes hebben ook een uitvoering met 650B of 27.5” wielen; de Merida Big Seven. Dezelfde naamgeving, kwaliteit en onderdelen als het grotere broertje, maar dan een stukje wendbaarder dan een mountainbike uit de Big Nine-collectie van Merida.

De One Twenty serie van Merida bestaat uit full-suspension mountainbikes geschikt voor het zwaardere werk. Dankzij de grotere veerweg zijn deze fietsen uitermate geschikt voor enduro en all-mountain. Aan jou de taak om deze fiets tot zijn recht te laten komen!

Bekijk van Merida