Onze winkel is open

Menu
1

Fietsbrillen

Een goede fietsbril is onmisbaar. Geen last meer van de felle zon, de wind in je ogen of irritante vliegjes! Fietsbrillen zijn er voor alle omstandigheden, van fel zonlicht tot schaduwpartijen in het bos. Een sportbril zorgt dat jij fijner op de fiets zit, wat bijdraagt aan je prestaties! Bij 12GO Biking vind je een groot assortiment fietsbrillen. Je hebt de keuze uit verschillende glazen, monturen en designs. Je vindt altijd een fietsbril die bij jou past!

Lees hier onze fietsbrillen keuzehulp of shop onze populaire merken: Oakley / BBB / AGU

23% KORTING
Grit Half Frame Fietsbril

€ 89,99

€ 6999
Sutro
(1)

€ 156,00

€ 12999
42% KORTING
Synapse Fietsbril

€ 84,95

€ 4999
20% KORTING
Sutro Fietsbril
Vanaf

Vanaf € 10999

Fietsbrillen en wielerbrillen online en in de winkel kopen

Fietsbrillen zijn een prettig accessoire voor bij je fietskleding. Een fietsbril beschermt je niet alleen tegen de zon. Ook voor het tegenhouden van wind, regen, insecten en ander vuil is een goede fietsbril essentieel. Zonnebrillen die speciaal voor op de fiets zijn ontworpen zijn licht, aerodynamisch en zitten stevig op je hoofd. Naast dat fietsbrillen zorgen dat je fijner op de fiets zit, zien ze er ook nog eens gelikt uit!

Bij 12GO Biking hebben we een groot assortiment fietsbrillen. Er is dus voor ieder wat wils! Je kunt je sportbril direct online bestellen, of je kunt langskomen in onze grote winkel. Hier vind je een groot aanbod fietsbrillen die je allemaal kunt passen. Zo voel je of de bril comfortabel zit én je goed staat!  

Verschillende soorten fietsbrillen, wielerbrillen en mtb-brillen

Fietsbrillen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Belangrijkste is dat een fietsbril je goed past. Sommige fietsbrillen vallen wat breder, andere smaller. Ook zijn er verschillen in monturen. Je kunt kiezen voor een volledig randloos montuur, een montuur met een bovenrand of een volledig omlijst montuur. Bij duurdere fietsbrillen zijn de monturen vaak gemaakt van een ander soort materiaal, dat duurzamer en sterker is. Hulp nodig bij het kiezen? Hier vind je onze volledige koopgids voor fietsbrillen.

Soorten glazen in fietsbrillen

Fietsbrillen onderscheiden zich onderling door de gebruikte glazen. Voor alle omstandigheden zijn er verschillende soorten glazen. Donkerdere glazen voor direct zonlicht, glazen voor in het donker of glazen die speciaal ontwikkeld zijn om schaduwen beter zichtbaar te maken. Handig voor bijvoorbeeld mountainbiken in het bos, zodat je geen obstakels over het hoofd ziet!

Fietsbrillen met meekleurende glazen

Veel fabrikanten hebben ook fietsbrillen met meekleurende glazen. De glazen van deze fietsbrillen kleuren mee, afhankelijk van de lichtsterkte op dat moment. Zo rijd je in bewolkt weer niet met een te donkere bril rond, maar ben je wel beschermd tegen vuil en vliegjes.

Fietsbrillen met polariserende glazen

Je hebt ook nog de keuze uit fietsbrillen met polariserende glazen. Een fietsbril met gepolariseerde glazen neemt schitteringen weg en biedt meer rust aan je ogen. Natuurlijk bieden deze brillen uitstekende UVA en UVB bescherming! Ook het hogere contrast en duidelijkere gezichtsveld kan fijn zijn tijdens het fietsen.

Fietsbrillen met glazen op sterkte

Voor mensen met een zichtsbeperking zijn er tegenwoordig ook fietsbrillen op sterkte. Je hoeft dus niet meer op zoek naar een bril die over je normale bril heen past of voor iedere rit weer lenzen in te doen.

Onze merken fietsbrillen

12GO Biking biedt een breed assortiment aan fietsbrillen. Van instapmodellen met een zeer zachte prijs tot brillen met meekleurende en polariserende glazen voor fietsers die het beste materiaal willen.

BBB Cycling fietsbrillen

Op zoek naar een bril maar niet te veel betalen? BBB Cylcing is je antwoord. Prima kwaliteit brillen voor een zachte prijs. De fietsbrillen van BBB zijn degelijk, beschikbaar in verschillende uitvoeringen en zien er bovendien strak uit. Zowel voor de beginnende fietser als de recreatieve fietsers een goede keus!

Oakley fietsbrillen

Oakley fietsbrillen kunnen worden gerekend onder de populairste fietsbrillen. De brillen worden met name geroemd om hun fijne pasvorm en aerodynamische eigenschappen. Zoek goed uit welke Oakley het beste bij jou past. Er zijn namelijk Oakleys in zeer veel soorten en maten. Fietsbrillen voor de fanatieke fietser. 

Shimano fietsbrillen

Je ogen zijn je kostbaarste bezit op de weg. Deze moeten natuurlijk goed beschermt worden. Naast de onderdelen zorgen Shimano fietsbrillen ook voor de bescherming van je ogen. 

Agu fietsbrillen

De fietskledingspecialist kleedt ook je ogen. Het design van deze brillen is hoogwaardig en hebben een prima prijs. Agu fietsbrillen zorgen voor een flitsende look.