Onze winkel is open

Menu
1

Kinderfietsen

Kinderfietsen koop je bij 12GO Biking in verschillende soorten en maten.

Van jongens en meidenfietsen tot kinderracefietsen en mountainbikes! We hebben fietsen voor de kleinsten van 95 centimeter tot tienerlengtes van 176 centimeter!

Populaire merken: Alpina / Cortina / Cube / Trek

Belangrijke blogs: welke maat kinderfiets heb ik nodig? en hoe monteer ik een kinderfiets?

Lees meer
Lees minder
U4 Mini 26 Inch 2021

€ 439,00

Vanaf

Vanaf € 37900

Tokee 24 2021

€ 549,00

Vanaf € 44900

Kinderfiets kopen bij 12GO Biking

Je kind groeit als kool waardoor het toe is aan een nieuwe fiets. De zoektocht naar een nieuwe kinderfiets kost vaak een hoop tijd en is behoorlijk lastig. Bij 12GO Biking test je kind de fiets op de kindertestbaan waardoor je kind een stoere én veilige fiets naar huis gaat!

Het is verstandig om de fiets te komen passen bij ons in de winkel. Bij een kinderfiets is het belangrijk dat het kind goed met de voeten bij de grond kan. Zo kan er ook in onverwacht veilig worden gestopt. Daarnaast is het van belang om te controleren of het kind eenvoudig bij het stuur en eventueel bij de remhendels kan.

Collectie kinderfietsen

Bij 12GO Biking hebben we een brede selectie aan kinderfietsen. Deze collectie varieert van de allerkleinsten tot kinderen die bijna toe zijn aan een fiets voor volwassenen. Naast dat onze collectie met stads- en hybride fietsen volledig bestaat uit A-merken hebben we ook voor de kinderfietsen de meest kwalitatieve merken geselecteerd! Zo gaan de kinderfietsen lang mee en kunnen ze tegen een stootje!

Alpina 

Alpina is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Misschien was dit wel jouw eerste fiets en geef je dit vertrouwde merk door van generatie op generatie. De volgende series van Alpina hebben wij voor jou geselecteerd!

Alpina Clubb

Een meisjesfiets met pit! Verkrijgbaar in verschillende maten waardoor je dametje lange tijd op de Clubb kan doorbrengen. De voordrager en gesloten kettingkast geven de fiets een typisch Nederlandse look. Je kan trots op de Clubb door de buurt!

Alpina Yabber

Een fiets die al tijdenlang meegaat.De Yabber is dé fiets voor de sportieve jongens die van avontuur houden. De stoere fietsen zijn er voor alle leeftijdscategorieën, van 12 inch met zijwieltjes tot 26 inch wielen.

Cube kinderfietsen

Cube staan bekend om haar geweldige mountainbikes voor kinderen. Onder meer de Acid serie is naast een lust voor het oog ook een absoluut crossmonster. Wanneer je kind helemaal gek is van stunten en crossen dan is een Cube kinder mountainbike een geweldig idee!

Cortina kinderfietsen

De kinderfietsen van Cortina lijken precies op de volwassen versies. De Cortina U4 mini is daar het perfecte voorbeeld van. De elegante doch robuuste transportfiets is ideaal voor dagelijks gebruik naar de basisschool!

Andere merken die wij voeren zijn: Trek / Batavus / Bulls / Merida 

In welke kleuren zijn de kinderfietsen verkrijgbaar?

Kleur is een belangrijk aspect in de keuze voor een kinderfiets. Daarom hebben wij kinderfietsen geselecteerd die in de stoerste, eleganste en meest sprankelende kleuren verkrijgbaar zijn!

Kinderfietsen inches

12, 14 en 16 inch kinderfietsen

Deze fietsjes zijn geschikt voor kinderen van 2 tot 5 jaar. De meesten zijn voorzien van een terugtraprem en enkele worden geleverd met zijwieltjes. 

18 inch fiets

De eerste fiets van je kindje zonder zijwielen. De 18 inch fiets is geschikt voor kinderen van 4 tot 6 jaar. Een 18 inch kinderfiets heeft vaak stevige banden terugtrap rem. 

20 en 22 inch fietsen

Je kind wordt zelfstandiger en fietst zelf naar de sportclub of muziekles. De  20 en 22 inch kinderfietsen hebben een stevig frame, sterke remmen en een dichte kettingkast, waardoor weinig onderhoud nodig is. De ideale schoolfiets voor kinderen van 6 tot 10 jaar.

24 en 26 inch fietsen

Voor kinderen van 8 tot 12 jaar die nog net te klein zijn voor een volwassenfiets, maar de echte kinderfiets zijn ontgroeid. Hieronder vallen ook de 24 inch mountainbike die voor kinderen steeds meer in de smaak valt en de 26 inch fiets die de eerste opstap is naar een volwassen fiets

Kinderfiets met of zonder zijwieltjes

De kleinste fietsjes zijn voorzien van zijwieltjes om jouw kind te ondersteunen en zorgeloos te laten genieten van haar of zijn fietsje. De fietsjes zijn verder voorzien van een terugtraprem en verder uitgedost met allerlei accessoires.