Cyber Week | Laatste kans op de allerscherpste deals ›

Toggle Nav
Winkelwagen

Smart Bikes

Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

3.999,-
Waardering:
97.0000%
2.499,- 2.599,-
2.399,- 3.149,-
Waardering:
80%
24% korting
3.795,-
3.999,99
per pagina

Smart Bikes en stationaire fietstrainers

Smart Bikes of stationaire fietstrainers zijn de meest innovatieve fietstrainers die je momenteel kunt krijgen. Waar je vroeger alleen recht toe, rechtaan kon fietsen met een stationaire fiets of hometrainer, kunnen de fietsen nu een stuk meer. De stationaire fietstrainers zijn namelijk helemaal 'smart' gemaakt. smart bikes kunnen alles wat je ook met je direct drive fietstrainer kan. Bovendien kun je de fiets helemaal voor jezelf afstellen, doordat er net zo veel afstelmogelijkheden zijn als met een normale fiets.

De voordelen van een smart bike

Het grootste voordeel van een smart bike is natuurlijk dat je geen gedoe meer hebt met je eigen fiets. Je hoeft de fiets niet op je trainer te plaatsen wanneer je binnen wilt fietsen, maar je kunt gewoon direct opstappen.

Bovendien zorgen smart bikes voor het meest realistische fietsgevoel mogelijk. Doordat de smart bike op en neer gaat en bovendien voorzien is van een relatief zwaar vliegwiel krijg je heel goed het gevoel dat je echt aan het fietsen bent. Ook zijn de trainers erg nauwkeurig als het aankomt op de gemeten vermogens.

Smart bike kopen

Een smart bike kopen is niet niks. Naast het flinke prijskaartje moet je namelijk goed bedenken of een smart bike wel iets voor jou is. Een smart bike neemt namelijk redelijk wat ruimte in beslag en is bovendien niet heel makkelijk te verplaatsen. Een smart bike weegt namelijk al snel meer dan 40 kilo. 

Wanneer je een smart bike koopt wordt deze met onze fietscouriersdienst bezorgd. Vanwege het gewicht van een smart bike kan deze namelijk niet verzonden worden met een normaal Post NL pakket. Wij nemen contact met je op over de levering.

Lees verder...

Klantenservice banner

Telefoon icon 0182-621850

Email: [email protected]

Whatsapp


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

Een smartbike is een geweldige investering voor iedereen die van fietsen houdt. En voor iedereen voor wie een wheel-on of direct drive trainer niet voldoende is. Met een volledige smartbike heb je de meest realistische indoor fietservaring die er bestaat. Verschillende merken hebben een Smart Bike in hun assortiment. Hierin heb je ook nog wat verschillende mogelijkheden, zoals een wel- of niet meebewegende trainer, wel of geen schermpje en ga zo maar door. We hebben ze allemaal uitgestald staan in onze winkel zodat je ze met elkaar kunt vergelijken.

Lees verder...
  • Magneetrem: Simpele rem die vaak via een schakelaar bediend wordt. De directe druk op de buitenband zorgt voor de weerstand.
  • Vloeistofrem: Dankzij de vloeistof zijn deze remmen erg stil. De weerstand kan niet handmatig worden aangepast.
  • Elektrorem: Werken hetzelfde als magneetremmen maar hebben dan elektronische functies zoals het aansturing en uitlezen van de trainer. Ook kunnen deze remmen veel hogere weerstanden aan dan magneetremmen.
  • Motorrem: Alleen bij Tacx trainers te vinden, wordt gebruikt bij de krachtigste trainers voor hoge weerstand en stijgingssimulatie.

De maximale afwijking geeft aan hoeveel het gemeten vermogen maximaal afwijkt van het daadwerkelijk geleverde vermogen. Een lagere afwijking betekent nauwkeurigere gegevens.