Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Smart Bikes

Een smart bike is meer dan alleen een fietstrainer. Met interactieve trainingsprogramma's kun je virtuele routes verkennen en deelnemen aan online races. In tegenstelling tot een gewone hometrainer, biedt een smart bike gedetailleerde prestatiegegevens en trainingsanalyses om je voortgang bij te houden en je doelen te bereiken. Het is de meest realistische indoor fietservaring in vergelijking met andere fietstrainers.

Bekijk direct: Fietstrainer keuzehulp | Alle fietstrainers | Keuzehulp: Welke fietstrainer past bij mij?

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

2.599,-
Waardering:
96%
3.999,99
Waardering:
94%
8% korting
Waardering:
94%
3.999,-
Waardering:
90.0000%
8% korting
Waardering:
99%
per pagina

Smart bike kopen

Denk je erover om een smart bike te kopen, maar weet je niet precies wat het is? Een smart bike is een geavanceerde hometrainer die je fietservaring naar een hoger niveau tilt. Het is een interactieve trainingsoplossing die je in staat stelt om virtuele routes te verkennen, deel te nemen aan online races en je prestaties bij te houden met behulp van innovatieve technologie. Smart bikes zijn uitgerust met geavanceerde sensoren, ingebouwde schermen en connectiviteitsmogelijkheden. Deze technologische functies bieden je een realistische en meeslepende trainingservaring, vergelijkbaar met het fietsen in de buitenlucht.

Met interactieve trainingsprogramma's en virtuele routes kun je jezelf uitdagen en gemotiveerd blijven om te trainen. Daarnaast kunnen smart bikes je prestaties meten en analyseren, waardoor je inzicht krijgt in je voortgang en doelen kunt stellen om jezelf te verbeteren.

Hometrainer of smart bike?

Je vraagt je misschien af wat het verschil is tussen een hometrainer en een smart bike. Beide zijn indoor fietsen, maar het belangrijkste verschil zit in de technologie en functionaliteit. Een hometrainer is meestal een eenvoudigere fiets zonder geavanceerde functies, terwijl een smart bike is uitgerust met slimme technologie om je training te verbeteren. Zo kun je met een smart bike kun je interactieve trainingen volgen, virtuele routes verkennen en zelfs deelnemen aan online wedstrijden met andere fietsers. Bovendien bieden smart bikes gedetailleerde prestatiegegevens en trainingsanalyses, zodat je je voortgang kunt bijhouden en gericht kunt werken aan je doelen.

Beste Smart bike trainer

De beste smart bike hangt af van je persoonlijke voorkeuren en trainingsbehoeften. Sommige mensen geven de voorkeur aan een smart bike met een groot interactief scherm, terwijl anderen misschien meer waarde hechten aan geavanceerde sensoren en connectiviteitsmogelijkheden. Bekijk de functies die voor jou relevant zijn. Let bij het vergelijken van smart bikes op zaken zoals de trainingsprogramma's, de kwaliteit van de bouw, de nauwkeurigheid van de metingen en de mogelijkheid om te integreren met andere fitnessapps en -platforms. Op die manier kun je de smart bike vinden die perfect bij jou en je trainingsdoelen past.

Smart bike kopen bij 12GO Biking

Je kan op onze website of de winkel in Moordrecht smart bikes vergelijken. Zo kun je in onze winkel smart bikes testen om erachter te komen welke het best bij je past.

Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader
  • Magneetrem: Simpele rem die vaak via een schakelaar bediend wordt. De directe druk op de buitenband zorgt voor de weerstand.
  • Vloeistofrem: Dankzij de vloeistof zijn deze remmen erg stil. De weerstand kan niet handmatig worden aangepast.
  • Elektrorem: Werken hetzelfde als magneetremmen maar hebben dan elektronische functies zoals het aansturing en uitlezen van de trainer. Ook kunnen deze remmen veel hogere weerstanden aan dan magneetremmen.
  • Motorrem: Alleen bij Tacx trainers te vinden, wordt gebruikt bij de krachtigste trainers voor hoge weerstand en stijgingssimulatie.

De maximale afwijking geeft aan hoeveel het gemeten vermogen maximaal afwijkt van het daadwerkelijk geleverde vermogen. Een lagere afwijking betekent nauwkeurigere gegevens.

  • Handmatige schakeling is vaak door middel van een schakelaar op het stuur.
  • Door software zijn trainers die door middel van apps en pc software worden aangestuurd en weerstanden aanpassen.
  • Progressieve bediening is als de trainer vanzelf zwaarder zal gaan fietsen naarmate er harder gefietst wordt.