Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen
Jongensfietsen

Jongensfietsen

Bij het kopen van een jongens kinderfiets moet je met een paar dingen rekening houden. Ten eerste moet je rekening houden met de grootte van de kinderfiets. Hij moet groot genoeg zijn voor je kind om comfortabel te fietsen, maar niet zo groot dat hij onhandelbaar is. Daarnaast wil je dat je kind voorlopig met de fiets vooruit kan. Ten tweede, kun je ervoor kiezen om naast een terugraprem ook een voorwiel velgrem op de kinderfiets te hebben. En tot slot, neem de tijd om je kind veilig te leren fietsen op zijn nieuwe fiets voordat je hem alleen op pad stuurt. 

Bekijk direct: Maattabel: Welke maat kinderfiets is geschikt voor mijn kind? | 12 inch14 inch16 inch18 inch | 20 inch22 inch24 inch26 inch

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

44 producten

299,99
Waardering:
93%
33% korting
529,99
21% korting
549,99
9% korting
399,99
10% korting
569,99
11% korting
439,99
9% korting
Waardering:
100%
549,99
9% korting
Vanaf
Waardering:
100.0000%
249,99
Waardering:
100%
20% korting
Waardering:
100.0000%
Waardering:
100%
579,99
Waardering:
96%
9% korting
Waardering:
100.0000%
Waardering:
93.0000%
Waardering:
100.0000%
Waardering:
100.0000%
Pagina
per pagina

Jongensfietsen: Stoere avonturen op twee wielen

Jongensfietsen, ook wel bekend als jongens fiets, jongensfiets, jongens fietsen of kinderfiets jongens, zijn speciaal ontworpen om jonge jongens de perfecte fietservaring te bieden. Deze fietsen zijn stoer, duurzaam en avontuurlijk, waardoor jongens met plezier kunnen fietsen en de wereld om hen heen kunnen verkennen.

Een jongensfiets is verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en kleuren om te voldoen aan de voorkeuren van elk kind. Of het nu gaat om een coole BMX-fiets, een stevige mountainbike of een snelle racefiets, er is altijd een jongensfiets die past bij de leeftijd en vaardigheid van je kind.

Onderdelen op Jongens Fietsen 

Jongensfietsen zijn uitgerust met stevige frames en betrouwbare onderdelen, zodat ze bestand zijn tegen ruw terrein en avontuurlijke ritjes. Ze hebben vaak extra functies zoals versnellingen, krachtige remmen en vering om het fietsen comfortabel en veilig te maken. Jongensfietsen zijn gebouwd om de energieke en actieve levensstijl van jongens aan te kunnen.

Het gebruik van een jongensfiets heeft vele voordelen. Het stimuleert lichaamsbeweging en een gezonde levensstijl, terwijl het tegelijkertijd het zelfvertrouwen en de onafhankelijkheid van jongens vergroot. Met een jongensfiets kunnen ze samen met vrienden en familie avonturen beleven, hun vaardigheden verbeteren en de wereld om hen heen ontdekken.

Jongensfiets Kopen

Bij het kiezen van een jongensfiets is het belangrijk om rekening te houden met de juiste maat en hoogte, zodat je kind comfortabel kan fietsen en gemakkelijk bij de grond kan komen. Zorg ervoor dat de fiets voldoende groeiruimte biedt, zodat je kind er lang van kan genieten.

Kortom, jongensfietsen zijn de ultieme metgezellen voor stoere en avontuurlijke jongens. Met hun robuuste constructie en coole ontwerpen bieden jongensfietsen de perfecte mix van plezier, comfort en veiligheid. Investeer in een jongensfiets en geef je kind de mogelijkheid om stoere avonturen te beleven op twee wielen.

Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

Voor welke lichaamslengte de kinderfiets geschikt is

De wielmaat is bepalend voor de rijeigenschappen van de fiets. Kleinere wielen zullen wendbaarder zijn, maar minder makkelijk over de obstakels gaan. Selecteer de wielmaat die geschikt is voor jouw fiets en past bij je doel.
""

Aanduiding hoeveel versnellingen er op de fiets zitten.

Naafversnelling: De versnellingen zitten alleen in de achternaaf, er wordt één getal gebruikt om het aantal versnellingen aan te duiden.

Derailleurversnelling: Je schakelt over verschillende tandwielen. Er wordt gebruik gemaakt van een 'x' aanduiding. Het getal voor de x is het aantal tandwielen bij de crank, het getal achter de x het aantal versnellingen dat je op de cassette hebt.

Verlichting zorgt ervoor dat je ook in het donker nog goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Met verlichting op je fiets ga je altijd veilig de weg op.

Spatborden zorgen ervoor dat opspattend water en vuil wordt opgevangen. Zo blijven jij en je fiets ook bij minder goed weer schoon.

Een voordrager zorgt voor nog meer mogelijkheden om bepakking mee te nemen. Voordragers zien we voornamelijk terug op transportfietsen.

Met een bagagedrager kun je bepakking makkelijk achterop de fiets meenemen.

Velgremmen worden voornamelijk gebruikt op racefietsen en op (elektrische) stads- en hybride fietsen.

Mechanische schijfremmen hebben meer remvermogen in slechte omstandigheden dan velgremmen. Ze zijn niet zo goed te doseren als hydraulische schijfremmen.

Hydraulische schijfremmen hebben de meeste remkracht en zijn het best te doseren. Deze remmen presteren goed onder alle omstandigheden.

Nog niet zeker welke remmen je wil op je nieuwe racefiets? Lees er alles over in ons blog Kies je racefiets: Schijfrem of velgrem!