a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a

Evenementen

Filter

Kom langs bij één van onze evenementen!

Het hele jaar door organiseert 12GO Biking leuke en leerzame evenementen. Het varieert van het grootse events zoals het Bike Event, Grand Départ en Super Saturday, naar thema-avonden over blessurepreventie en onderhoud tot de 12GO Kerstmarkt. Bekijk hier onder het programma en zet de data vast in je agenda.


Geplande evenementen


12GO Social Ride

dinsdagavond 23 april om 19.00
Dinsdag 23 april is de eerste 12GO Social Ride van 2019. De 12GO Social Ride is er voor iedereen die er van houdt om een avondje lekker te bollen, trappen, pedaleren of gewoon te fietsen op de racefiets. We vertrekken als groep om 19.00 vanaf 12GO Biking, we nemen een route van 40 kilometer en proberen een kruissnelheid van 28-30 km/u aan te houden. We rijden volgens samen uit-samen thuis principe, plezier staat voorop, de gemiddelde snelheid doet er niet toe. Aanmelden is niet nodig en deelname is volledig gratis. Heb je een 12GO tenue? Trek 'm aan! Dit is uiteraard niet verplicht.

Volg ons op Strava en meld je aan via het Facebook-evenement.


Super Saturday

zaterdag 4 mei
Super Saturday is, zoals de naam al zeg, een Super dag! Deze dag is speciaal gericht op de beginnende fietsers. In mei begint de zomer, dat is perfect om een nieuwe hobby op te pakken. Met Super Saturday hebben we superaanbiedingen die alléén geldig zijn op Super Saturday. Al onze medewerkers staan die dag voor je klaar en ook op deze dag kan je fiets direct mee! Kom langs, het belooft een spektakel te worden. Mis de dag-aanbiedingen niet!


Openingsweekend

vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni
Het is bekend dat 12GO Biking het afgelopen jaar een flinke verbouwing gehad heeft. Tot nu toe zijn we nog steeds bezig met het afronden van de testbaan, de nieuwe kantoren en het indelen van de nieuwe magazijnen. Met het openingsweekend op 31 mei en 1 juni moet alles afgerond zijn, en dat moet gevierd worden! Eindelijk kan er maximaal gebruik worden gemaakt van de gloednieuwe indoor testbaan. We zouden 12GO Biking niet zijn als dit weekend weer gepaard gaat met flinke aanbiedingen op fietsen, onderdelen en accessoires. Binnenkort verschijnt er meer informatie, het wordt sowieso feest!


Volg ons op Strava en meld je aan via het Facebook-evenement.


Grand Départ

zaterdag 6 juli
Tegelijkertijd met de start van de Tour de France organiseren wij ons Grand Départ. Dit evenement staat in het teken van racefietsen. Een speciale dag waarbij al onze grote fietsmerken aanwezig zijn om hun nieuwe collecties te tonen. We hebben honderden testfietsen klaar staan om buiten te proberen en tal van knallende aanbiedingen in winkel.


Onderhoudsavond Race

woensdag 9 oktober 2019
Wil je zelf leren om je racefiets te onderhouden? Of wil je je basiskennis weer wat oppoetsen? Onze werkplaats zet in het voor- en naseizoen zijn deuren open voor een onderhoudsavond. Tijdens deze avond leren onze mechaniekers je de fijne kneepjes van het vak zoals het afstellen van je derailleur, hoe je je remmen moet vervangen of wereldkampioen banden verwisselen kunt worden.

Schrijf je in!


Onderhoudsavond MTB

woensdag 16 oktober 2019
Wil je zelf leren om je mountainbike te onderhouden? Of wil je je basiskennis weer wat oppoetsen? Onze werkplaats zet in het voor- en naseizoen zijn deuren open voor een onderhoudsavond. Tijdens deze avond leren onze mechaniekers je de fijne kneepjes van het vak zoals het afstellen van je derailleur, hoe je je remmen moet vervangen of wereldkampioen banden verwisselen kunt worden.

Schrijf je in!


Jaarlijkse evenementen


Zesdaagse Ahoy Rotterdam

eerste week van het nieuwe jaar
12GO Biking is aanwezig op het eerste grote fietsevenement van het jaar, de Wooning Zesdaagse in Ahoy Rotterdam. Tijdens de Zesdaagse in Ahoy Rotterdam strijden de beste baanrenners van de wereld tegen elkaar. Zes dagen lang felle wielerstrijd in de koppelkoers, achter de derny en op de sprint. Topsport, dikke fietsen, profrenners en Rotterdamse gezelligheid! Praat met fietsgekken bij 12GO Biking, bekijk geweldige koersfietsen en scoor fantastische beursdeals. Zien we je in Ahoy?
Hier vind je alle informatie over het evenement.


E-Bike test en koopdagen

tweede weekend van maart
E-Bike test en koopdagen staan van top tot teen in het teken van elektrische fietsen. Tijdens deze E-Bike test- en koopdag zijn tientallen elektrische fietsen spectaculair in de aanbieding. Er zijn die dag speciale dagacties in de winkel, fietsen van ruim 15 merken aanwezig en je kan e-bike's uitgebreid testen. Ons buitenterrein staat vol met leveranciers en exposanten, er staan ruim 150 testfietsen klaar en de meeste fietsen kun je dezelfde dag nog rijklaar meenemen.


Bike Event

de eerste zaterdag van april
Het Bike Event is de traditionele start van het fietsseizoen. Tijdens deze kick-off hebben we honderden spectaculaire aanbiedingen, speciale dagacties in de winkel, zijn er ruim 40 merken aanwezig met de nieuwste collecties, hebben we meer dan 150 testfietsen klaar staan om zelf te proberen en is er een bewaakte fietsenstalling. Bekijk exclusieve fietsen, profiteer van de beste aanbiedingen, test racefietsen, mountainbikes en elektrische fietsen. Al onze medewerkers staan die dag voor u klaar en ook op deze dag kan je fiets direct mee! Kom langs, het belooft weer een spektakel te worden. Voor 2019 is de Bike Event-dag voorbij, maar de acties gelden nog t/m 20 april, bekijk ze snel!


12GO Toertocht "Geheimen Van Het Groene Hart''

zaterdag 7 juli 2018
Over het weer hoefde niemand te klagen: lekker warm en zonnig, maar niet té. De dag begon goed met een bakkie en een banaantje en eindigde ontspannen met een biertje op het parkeerterrein van 12GO BIking. Lees meer over de toertocht.
Heb je zelf meegedaan? Kijk op Facebook voor alle foto's en spot jezelf!

Enthousiast geworden? Je kunt hier de routes terugvinden. En je kunt natuurlijk de volgende keer zelf ook meedoen!