a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a

Evenementen

Filter

Kom langs bij één van onze evenementen!

Het hele jaar door organiseert 12GO Biking leuke en leerzame evenementen. Het varieert van het grootse events zoals het Bike Event, Grand Départ en Super Saturday, naar thema-avonden over blessurepreventie en onderhoud tot de 12GO Kerstmarkt. Bekijk hier onder het programma en zet de data vast in je agenda.


Geplande evenementen


12GO Social Ride

dinsdagavond 24 september om 19.00
Vanaf april tot oktober is er iedere dinsdagavond 12GO Social Ride. De 12GO Social Ride is er voor iedereen die er van houdt om een avondje lekker te bollen, trappen, pedaleren of gewoon te fietsen op de racefiets. We vertrekken als groep om 19.00 vanaf 12GO Biking, we nemen een route van 40 kilometer en proberen een kruissnelheid van 28-30 km/u aan te houden. We rijden volgens samen uit-samen thuis principe, plezier staat voorop, de gemiddelde snelheid doet er niet toe. Aanmelden is niet nodig en deelname is volledig gratis. Heb je een 12GO tenue? Trek 'm aan! Dit is uiteraard niet verplicht.

Volg ons op Strava en meld je aan via het Facebook-evenement.


Onderhoudsavond Race

woensdag 9 oktober 2019
Wil je zelf leren om je racefiets te onderhouden? Of wil je je basiskennis weer wat oppoetsen? Onze werkplaats zet in het voor- en naseizoen zijn deuren open voor een onderhoudsavond. Tijdens deze avond leren onze mechaniekers je de fijne kneepjes van het vak zoals het afstellen van je derailleur, hoe je je remmen moet vervangen of wereldkampioen banden verwisselen kunt worden.

Schrijf je in!


Onderhoudsavond MTB

woensdag 16 oktober 2019
Wil je zelf leren om je mountainbike te onderhouden? Of wil je je basiskennis weer wat oppoetsen? Onze werkplaats zet in het voor- en naseizoen zijn deuren open voor een onderhoudsavond. Tijdens deze avond leren onze mechaniekers je de fijne kneepjes van het vak zoals het afstellen van je derailleur, hoe je je remmen moet vervangen of wereldkampioen banden verwisselen kunt worden.

Schrijf je in!


Jaarlijkse evenementen


12GO Toertocht "Geheimen Van Het Groene Hart''

zaterdag 6 juli 2019
Rij mee met de toertocht "Geheimen Van Het Groene Hart'' en ontdek de de mooiste fietsgeheimen in de buurt van 12GO Biking! Met drie routes van 70, 110 en 150 km is er voor iedere wielerliefhebber voldoende uitdaging. Uiteraard hebben we gezorgd voor duidelijk uitgepijlde routes, een ruime start-en finishlocatie en verzorging onderweg. Bij aankomst kun je bovendien genieten van een hapje en een drankje op het terras, genieten van live muziek en de start van de Tour de France kijken op een groot scherm.


E-Bike test en koopdagen

tweede weekend van maart
E-Bike test en koopdagen staan van top tot teen in het teken van elektrische fietsen. Tijdens deze E-Bike test- en koopdag zijn tientallen elektrische fietsen spectaculair in de aanbieding. Er zijn die dag speciale dagacties in de winkel, fietsen van ruim 15 merken aanwezig en je kan e-bike's uitgebreid testen. Ons buitenterrein staat vol met leveranciers en exposanten, er staan ruim 150 testfietsen klaar en de meeste fietsen kun je dezelfde dag nog rijklaar meenemen.


Bike Event

de eerste zaterdag van april
Het Bike Event is de traditionele start van het fietsseizoen. Tijdens deze kick-off hebben we honderden spectaculaire aanbiedingen, speciale dagacties in de winkel, zijn er ruim 40 merken aanwezig met de nieuwste collecties, hebben we meer dan 150 testfietsen klaar staan om zelf te proberen en is er een bewaakte fietsenstalling. Bekijk exclusieve fietsen, profiteer van de beste aanbiedingen, test racefietsen, mountainbikes en elektrische fietsen. Al onze medewerkers staan die dag voor u klaar en ook op deze dag kan je fiets direct mee! Kom langs, het belooft weer een spektakel te worden.


Super Saturday

de eerste zaterdag van mei
Super Saturday is, zoals de naam al zeg, een Super dag! Deze dag is speciaal gericht op de beginnende fietsers. In mei begint de zomer, dat is perfect om een nieuwe hobby op te pakken. Met Super Saturday hebben we superaanbiedingen die alléén geldig zijn op Super Saturday. Al onze medewerkers staan die dag voor je klaar en ook op deze dag kan je fiets direct mee! Kom langs, het belooft een spektakel te worden. Mis de dag-aanbiedingen niet!


Grand Départ

zaterdag 6 juli
Tegelijkertijd met de start van de Tour de France organiseren wij ons Grand Départ. Dit evenement staat in het teken van sportfietsen. Een speciale dag waarbij wij de 12GO Toertocht "Geheimen van het Groene Hart" organiseren. We hebben buiten een scherm om de Tour te kijken, tal van knallende aanbiedingen in winkel en bier.