a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a

Evenementen

Filter

Kom langs bij één van onze evenementen!

Het hele jaar door organiseert 12GO Biking leuke en leerzame evenementen. Het varieert van het grootse events zoals het Bike Event, Grand Départ en Super Saturday, naar thema-avonden over blessurepreventie en onderhoud tot de 12GO Kerstmarkt. Bekijk hier onder het programma en zet de data vast in je agenda.


Geplande evenementen


Zesdaagse Ahoy Rotterdam

donderdag 3 januari tot en met dinsdag 8 januari 2019
12GO Biking is aanwezig op het eerste grote fietsevenement van het jaar, de Wooning Zesdaagse in Ahoy Rotterdam. Tijdens de Zesdaagse in Ahoy Rotterdam strijden de beste baanrenners van de wereld tegen elkaar. Zes dagen lang felle wielerstrijd in de koppelkoers, achter de derny en op de sprint. Topsport, dikke fietsen, profrenners en Rotterdamse gezelligheid! Praat met fietsgekken bij 12GO Biking, bekijk geweldige koersfietsen en scoor fantastische beursdeals. Zien we je in Ahoy?
Hier vind je alle informatie over het evenement.


Onderhoudsavond racefietsen

woensdag 20 februari en 9 oktober 2019
Wil je zelf leren om je racefiets te onderhouden? Of wil je je basiskennis weer wat oppoetsen? Onze werkplaats zet in het voor- en naseizoen zijn deuren open voor een onderhoudsavond. Tijdens deze avond leren onze mechaniekers je de fijne kneepjes van het vak zoals het afstellen van je derailleur, hoe je je remmen moet vervangen of wereldkampioen banden verwisselen kunt worden.


Inschrijven voor de onderhoudsavond kan via de website


Onderhoudsavond mountainbiken

woensdag 27 februari en 16 oktober 2019
Wil je zelf leren om je mountainbike te onderhouden? Of wil je je basiskennis weer wat oppoetsen? Onze werkplaats zet in het voor- en naseizoen zijn deuren open voor een onderhoudsavond. Tijdens deze avond leren onze mechaniekers je de fijne kneepjes van het vak zoals het afstellen van je derailleur, hoe je je remmen moet vervangen of wereldkampioen banden verwisselen kunt worden.


Inschrijven voor de onderhoudsavond kan via de website


Jaarlijkse evenementen


Bike Event

zaterdag begin april
Het Bike Event is de traditionele start van het fietsseizoen. Tijdens deze kick-off hebben we honderden spectaculaire aanbiedingen, speciale dagacties in de winkel, zijn er ruim 40 merken aanwezig met de nieuwste collecties, hebben we meer dan 100 testfietsen klaar staan om zelf te proberen en is er een bewaakte fietsenstalling. Hou de datum voor 2019 goed in de gaten, het belooft een spektakel te worden!
Bekijk hier de aftermovie.


Grand Départ

zaterdag start Tour de France
Tegelijkertijd met de start van de Tour de France organiseren wij ons Grand Départ. Dit evenement staat in het teken van racefietsen. Een speciale dag waarbij al onze grote fietsmerken aanwezig zijn om hun nieuwe collecties te tonen. We hebben honderden testfietsen klaar staan om buiten te proberen en tal van knallende aanbiedingen in winkel.


12GO Social Ride

donderdagavond in de zomer
Afgelopen zomer hebben we diverse donderdagavonden een 12GO Social Ride georganiseerd. In 2019 hopen we hier een vervolg aan te geven. De 12Go Social Ride is er voor iedereen die er van houdt om een avondje lekker te bollen, trappen, pedaleren of gewoon te fietsen. We vertrekken als groep om 19.00 vanaf 12GO Biking, we nemen een route van 40 kilometer en proberen een kruissnelheid van 30 km/u aan te houden. We rijden volgens samen uit-samen thuis principe, plezier staat voorop, de gemiddelde snelheid doet er niet toe. Aanmelden is niet nodig en deelname is volledig gratis. Heb je een 12GO tenue? Trek 'm aan! Dit is uiteraard niet verplicht.

Hou deze pagina in de gaten voor de volgende 12GO Social Ride of volg ons op Stravaen Facebook.


12GO Toertocht "Geheimen Van Het Groene Hart''

zaterdag 7 juli 2018
Over het weer hoefde niemand te klagen: lekker warm en zonnig, maar niet té. De dag begon goed met een bakkie en een banaantje en eindigde ontspannen met een biertje op het parkeerterrein van 12GO BIking. Lees meer over de toertocht.
Heb je zelf meegedaan? Kijk op Facebook voor alle foto's en spot jezelf!

Enthousiast geworden? Je kunt hier de routes terugvinden. En je kunt natuurlijk de volgende keer zelf ook meedoen!