Toggle Nav
Winkelwagen
Garmin fietsverlichting

Garmin fietsverlichting

Garmin lampen zijn ontworpen om duurzaam te zijn en bestand tegen alle weersomstandigheden, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat ze kapot gaan of defect raken wanneer je ze het hardst nodig hebt. Ten tweede bieden Garmin lampen een verscheidenheid aan verschillende verlichtingsmodus en instellingen waarmee je jouw zichtbaarheid op de weg kunt aanpassen. 

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

169,99
12% korting
299,99
13% korting
per pagina
Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

Wanneer fietsverlichting USB-oplaadbaar is hoef je niet elke keer batterijen te vervangen wanneer deze op zijn. Je laadt de verlichting eenvoudig op aan een USB-aansluiting.

Gezien worden:

Verlichting tot 100 Lumen wordt gebruikt om gezien te worden, je kunt hier geen wegdek mee verlichten. 

Wegdek verlichten:

Verlichting met 100 tot 500 Lumen. Met dit type verlichting weet je zeker dat je het wegdek goed kunt verlichten als je rijdt in een minder goed verlichte omgeving.

Omgeving verlichten:

500 tot 1000 Lumen. Dit type verlichting is ideaal voor de onverlichte wegen waar je geen of af en toe een lantaarnpaal vindt. 

Alles verlichten:

1000+ Lumen. Als je op onverlichte plekken rijdt en ondertussen goed wilt zien kan je ook kiezen voor verlichting van 1000 of meer Lumen. Wordt veel gebruikt om in het donker door bossen te fietsen.