Onze winkel is open

Menu
1

Gazelle Stadsfietsen

Gazelle Stadsfietsen

Een Gazelle stadsfiets koop je natuurlijk bij 12GOBiking!

Gazelle is een oerhollands bedrijf dat al meer dan 125 jaar fietsen maakt en over de hele wereld levert. Daar spreekt vertrouwen uit! Precies hetgeen wat Gazelle doet. Het bedrijf produceert jaarlijks meer dan 300.000 fietsen! Het bedrijf bestaat sinds 1892 en kreeg in 1992 het predicaat Koninklijk.

De stadsfietsen van Gazelle zijn ontworpen met oog voor detail en met het gebruiksgemak van de fietser in achterhoofd. De fietsen zijn comfortabel, duurzaam en en betrouwbaar. Goed voor jarenlang fietsplezier.

Premium klant, premium behandeling!

Omdat 12GO Biking jou als een premium klant ziet willen we je het beste van het beste aanbieden. Dit kan door ons Premium dealerschap bij Gazelle. Hierdoor kunnen we naast scherpe prijzen ook de Gazelle Ultimate collectie (de oude Gazelle Goldline) en diverse Premium modellen leveren. Deze modellen zijn een stuk luxer uitgevoerd dan de normale Gazelle fietsen. Premium modellen hebben lichtere frames, luxere zadels en handvatten. Ook maken ze gebruik van de nieuwste technieken zoals Nuvinci versnellingsnaven. Premiummodellen zijn alleen te koop bij nauwkeurig geselecteerde fietsspecialisten, zoals 12GOBiking.

Gazelle stadsfietsmodellen 

Gazelle Orange

De Gazelle Orange modellen zijn comfortabele en luxe stadsfietsen. Dankzij het jarenlang doorontwikkelen heeft het Orange model een zeer goed frame. Door dat frame zit je comfortabel op je fiets en een optimale zithouding. Ook de afwerking van de fiets is om je vingers bij af te likken. Misschien zelfs wel dé perfecte fiets voor het Nederlandse landschap. Ideaal voor fietstochten, woon-werkverkeer en prima voor de boodschappen. De Gazelle Orange is er zowel voor heren als voor dames en bovendien is er een elektrische variant beschikbaar. Voorzien van een NuVinci versnellingsnaaf, waardoor de perfecte versnelling vinden geen probleem is!

Gazelle Esprit

De Gazelle Esprit is een robuuste oerdegelijke stadsfiets met een modern ontwerp. De fiets praktisch onverwoestbaar.  Fantastisch toch? De Gazelle Esprit stadsfietsen zijn onderhoudsarm en zijn voorzien van een krasbestendige lak, echt een fiets die garant staat voor jarenlang fietsplezier. Deze aspecten zorgen ervoor dat de Esprit de ideale schoolfiets is!

Bekijk hier de stadsfietsen van Gazelle: