Onze winkel is open

Menu
1

Batavus Stadsfietsen

Batavus stadsfietsen

Een stadsfiets van Batavus koop je voor de scherpste prijzen bij 12GO biking!

Batavus is een van de bekendste fietsen merken uit Nederland. Batavus bestaat al sinds 1909. De redenen hiervan zijn de kwalitatief hoogwaardige fietsen en uitstekende onderdelen; van stuur tot kettingkast. Reken het comfort en het vleugje sportiviteit mee en je begrijpt waarom Batavus fietsen zo goed uit de test komen.

Batavus is een van de bekendste fietsmerken in Nederland. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise met de Batavus collectie zijn wij Batavus Premium dealer geworden. Dit betekent dat wij de volledige collectie Batavus fietsen hebben met een aantal exclusieve, nieuwe modellen.

Batavus modellen 

Batavus Mambo

Batavus heeft een kristalheldere lijn in haar collecties: Lifestyle, comfortabel en sportief. Zo zijn er de comfortabele stadsfietsen met de Batavus Mambo als populair model. De extra stevige bagegedrager en weggewerkte kabels zorgen ervoor dat de fiets praktisch en veilig is. Daarnaast heeft deze fiets dankzij deze eigenschappen weinig onderhoud nodig. Dit model is er ook in een Deluxe variant, die door de tweepuntstandaard extra geschikt is als moederfiets.

Batavus Fonk

De Batavus Fonk modellen zijn degelijke stadsfietsen die ideaal zijn om mee naar school te fietsen. Deze modellen zijn relatief licht van gewicht en zien er door de geïntegreerde kabeldoorvoer strak uit. 

Batavus Dinsdag

De Batavus Dinsdag modellen zijn robuuste stadsfietsen die zich kenmerken door het strakke design. Doordat deze fiets een van lichtste in zijn klasse is en een sportieve uitstraling heeft, is hij geschikt voor het echte stadsverkeer. Deze fiets is er ook met een riemaandrijving en in een elektrische variant.

Alle modellen op een rijtje