Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen
Batavus Dinsdag

Batavus Dinsdag

De Batavus Dinsdag is een uiterst populair model dat zowel in heren- als damesvarianten verkrijgbaar is. Deze stadsfiets is ontworpen om je op een snelle en efficiënte manier door de drukke straten van de stad te verplaatsen, met stijl en comfort. Met zijn strakke en moderne design is de Dinsdag een echte blikvanger. Bovendien is hij ook beschikbaar als e-bike, waardoor zowel heren als dames moeiteloos lange afstanden kunnen afleggen en heuvels kunnen bedwingen. 

Bekijk direct: Batavus stadsfietsen | Batavus elektrische fietsen

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

2.599,99
Waardering:
93%
E-BIKE TOPDEAL
2.999,99
Waardering:
91%
23% korting
1.249,99
Waardering:
89%
8% korting
1.649,99
Waardering:
100%
9% korting
2.999,99
Waardering:
100.0000%
18% korting
1.649,99
Waardering:
96%
15% korting
per pagina

Alle Batavus Dinsdag fietsen

De Batavus Dinsdag is een bijzonder robuuste stadsfiets met een stoer frame, geveerde of vaste voorvork en hoge velgen die zorgen voor een snelle en sportieve uitstraling en een optimale stijfheid van de fiets. Het frame is strak vormgegeven, heeft mooie details en een sportieve zithouding. De bekabeling is mooi weggewerkt en de achterdrager is zwevend gemonteerd, waardoor de fiets een heel strak design heeft. Bovendien is de Batavus Dinsdag één van de lichtste fietsen in deze klasse. Een perfecte fiets voor dagelijks gebruik in en rondom de stad, maar ook uitstekend geschikt voor een heerlijke weekendrit. Er zijn verschillende varianten beschikbaar.

Batavus Dinsdag E-go elektrische fiets

De E-go serie van de Batavus Dinsdag heeft elektronische ondersteuning tot 25km p/u. De Batavus Dinsdag E-go fiets is een van de lichtste elektrische stadsfietsen in de markt. Doordat ze er ook nog een stijlvol uit zien, mateloos populair onder e-bikers die een degelijke e-bike zoeken voor bijvoorbeeld woon-werkverkeer.

Er is in de Batavus Dinsdag E-go serie nog veel keuze. Zo heb je de keuze tussen:

  • Accu in het frame of in de drager
  • Riem- of kettingaandrijving
  • Derailleur- of naafversnelling
  • Aantal versnellingen

Batavus Dinsdag stadsfiets

De ''normale'' Batavus Dinsdag kan hetzelfde als de e-go variant worden beschreven, alleen dan zonder de elektronische ondersteuning. Deze stadsfietsen hebben een ietwat sportieve zit, die door de verstelbare stuurpen erg goed is in te stellen. De Batavus Dinsdag stadsfietsen worden vaak gezien als stadsfietsen in het hoge segment. Fietsers die meerdere keren per week een aanzienlijke afstand fietsen dus.

Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

Kies hier jouw lichaamslengte. Dit filter laat je de fietsen zien die een framemaat hebben die geschikt is voor jouw lichaamslengte.

Kies je lichaamslengte waarmee wij de juiste maat dames- en herenfietsen hebben gekoppeld en combineer met de gewenste levertijd om de beschikbare fietsen te filteren.

Kies je lichaamslengte waarmee wij de juiste maat dames- en herenfietsen hebben gekoppeld en combineer met de gewenste levertijd om de beschikbare fietsen te filteren.

Kies je lichaamslengte waarmee wij de juiste maat dames- en herenfietsen hebben gekoppeld en combineer met de gewenste levertijd om de beschikbare fietsen te filteren.

Kies je levertijd en combineer met je lichaamslengte om de beschikbare dames- en herenfietsen te filteren.

Herenfiets: Fietsen met hoge stang. Opstappen op deze fietsen doe je door een been over het zadel te zwaaien
Damesfiets: Fietsen zonder hoge stang. Ze worden ook veel door heren gekozen, door de makkelijke in- en uitstap.
Lage instap: Vergelijkbaar met damesfietsen, maar dan extra lage instap.
Trapeze frame: Deze fietsen worden ook wel trapezemodellen genoemd. Ze hebben een extra diagonale stang in het frame.

Het type elektrische fiets is bepalend voor wat voor gebruik je e-bike geschikt is.

Stadsfiets: Deze e-bikes zijn perfect voor gebruik in de stad. Ze zijn robuust, wendbaar en onderhoudsvriendelijk.
Hybride fiets: Dit zijn sportievere elektrische fietsen die daardoor geschikt is voor langere afstanden.
Speed Pedelec: De ideale vervanger van de auto. Met deze e-bikes kun je namelijk 45 km per uur!
Mountainbike: De e-bike voor de mountainbiker die af en toe een extra steuntje in de rug kan gebruiken.
Gravelbike: Wanneer je op de gravelstroken net dat beetje harder wilt gaan, of juist je gravelritten nog langer wilt maken!
Moederfiets: De ideale fiets voor alledaags gebruik met de kinderen. Geschikt voor kinderzitjes, voorzien van een stuurslot en twee-poot standaard.
Longtail: Deze fietsen worden ook wel cargo e-bikes genoemd en hebben een ''staart''. Die zet je in voor het vervoer van kids, het doen van boodschappen en nog veel meer.

De positie van de motor in de fiets bepaalt voor het grootste deel de rijeigenschappen van de fiets.

Voorwielmotor: Deze motor trekt je als het ware vooruit. De ondersteuning voelt hierdoor niet heel natuurlijk.
Middenmotor: De ondersteuning wordt geleverd in de trapas. Hierdoor voelt het natuurlijk aan en is de e-bike erg stabiel.
Achterwielmotor: Geeft je letterlijk een steuntje in de rug. Dit type motor wordt echter weinig meer gebruikt. Je vind het met name nog terug op enkele sportieve e-bikes.

De accu kan op drie verschillende manieren gepositioneerd worden op de e-bike.

In de bagagedrager: De voordeligste en bekendste optie. De accu zit onder de bagagedrager. Het zwaartepunt ligt wel iets hoger, wat de e-bike iets minder stabiel maakt.
Aan het frame: De accu zit zichtbaar aan het frame bevestigd. Het zwaartepunt is hierdoor lager dan met een drageraccu.
Geïntegreerd in het frame: De accu zit vrijwel onzichtbaar in het frame weggewerkt. Hierdoor is je accu goed beschermd en ziet de fiets er fraai uit.

Het aantal Wh, ofwel Wattuur, geeft een indicatie van hoeveel inhoud de accu heeft. Met een groter aantal Watturen kun je langer doorfietsen. De grootte van de accu's verschilt per type motor en vaak heb je keuze uit verschillende accugroottes.

Een grotere accu geeft, zoals genoemd, een grotere actieradius, waardoor je er verder mee kunt fietsen. Het is echter wel zo, dat een grotere accu iets zwaarder is dan een kleinere.

zithouding elektrische fietsen

Rechte zithouding: Perfect voor de alledaagse ritjes, waarbij je geen uren op de fiets zit.
Gebogen zithouding: Een goede zithouding voor de middellange ritten. Denk aan woon-werkverkeer of een recreatieve rit.
Sportieve Zithouding: De ideale zithouding op de lange afstanden. In deze houding houd je het makkelijk een paar uur uit op de fiets.

Aanduiding hoeveel versnellingen er op de fiets zitten.

Naafversnelling: De versnellingen zitten alleen in de achternaaf, er wordt één getal gebruikt om het aantal versnellingen aan te duiden.

Derailleurversnelling: Je schakelt over verschillende tandwielen. Er wordt gebruik gemaakt van een 'x' aanduiding. Het getal voor de x is het aantal tandwielen bij de crank, het getal achter de x het aantal versnellingen dat je op de cassette hebt.