Toggle Nav
Winkelwagen

Trek speed pedelecs

Speed Pedelecs worden door de jaren heen steeds populairder. De opvallende fiets die ook wel bekend staan als E45 fietsen of High Speed Bikes zijn populair onder forenzen die op zoek zijn naar een alternatief voor het filerijden of de drukke treinen. Van alle elektrische fietsen die we aanbieden zijn de speed pedelecs de snelste in ons assortiment met een topsnelheid van 45 kilometer per uur. Met de Trek E45 fietsen kun je de snelle binnendoor route naar je werk nemen zonder last te hebben van files.

Bekijk direct: E-bike keuzehulp | Trek elektrische fietsen 

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

6.999,99
30% korting
5.799,99
17% korting
per pagina

De files voorbijrijden met de Speed Pedelec van Trek

Trek weet elk jaar weer Speed Pedelecs van de buitencategorie te produceren. Trek heeft de geschikte High Speed Bike voor de forens die op zoek is naar een kwalitatief goede fiets, stijlvolle uitstraling en lekker veel snelheid met de Allant+ serie. De Trek High Speed fietsen hebben een sportieve geometrie met extra brede banden zodat comfort gegarandeerd wordt. Binnen de serie heb je nog de keuze in kwaliteit en kleur. Zo is er keuze uit een aluminium frame of een carbon frame en een derailleurversnelling of een traploze naafversnelling.. Deze snelle e-bikes van Trek zijn voorzien van de Bosch Performance Line Speed middenmotor, welke de krachtigste motor binnen het Bosch assortiment is. Verder zijn de Speed pedelecs van trek afgewerkt met hoogwaardige Shimano groepen. 

Een Speed Pedelec past perfect bij jou als een elektrische hybride fiets te sloom is en een elektrische stadsfiets niet geschikt is voor de afstand. 

Je Trek Speed Pedelec testen

Voordat je een speed pedelec van Trek aanschaft heb je de mogelijkheid om hem te komen testen bij 12GO Biking. Voor deze test moet je wel een afspraak maken. Je kan bij ons verschillende merken Speed Pedelecs testen. Je mag de fietsen drie dagen lang testen. Zo weet jij of de fiets bij jou past!

Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

Kies hier jouw lichaamslengte. Dit filter laat je de fietsen zien die een framemaat hebben die geschikt is voor jouw lichaamslengte.

Kies je lichaamslengte waarmee wij de juiste maat dames- en herenfietsen hebben gekoppeld en combineer met de gewenste levertijd om de beschikbare fietsen te filteren.

Kies je lichaamslengte waarmee wij de juiste maat dames- en herenfietsen hebben gekoppeld en combineer met de gewenste levertijd om de beschikbare fietsen te filteren.

Kies je levertijd en combineer met je lichaamslengte om de beschikbare dames- en herenfietsen te filteren.
""

De kracht van de motor wordt uitgedrukt in Newtonmeters (Nm). Dit geeft een indicatie van hoe snel je elektrische fiets optrekt. Een krachtigere e-bike trekt sneller op.

Normaal: Dit zijn de motoren die gewoon doen wat ze moeten doen. Onder normaal verstaan we motoren tot 45 Nm.
Krachtig: Deze motoren trekken al een stukje sneller op dan normale motoren en bieden wat meer power op hellingen. Krachtige motoren hebben tussen de 45 en 75 Nm koppel.
Zeer krachtig: De aller sterkste motoren. Deze zorgen dat je iedere helling op kunt en ook met gemak over onverharde wegen kunt rijden. Alle motoren met meer dan 75 Nm vallen onder "zeer krachtig"

De stelregel hierbij is dat je per 100 wattuur gemiddeld zo'n 15-25 kilometer kan fietsen, afhankelijk van motorstand en andere externe factoren.

De vuistregel die je kunt aanhouden is:
300 Wh: 35 - 60 km
400 Wh: 45 - 75 km
500 Wh: 60 - 120 km
600+ Wh: 75 - 150 km.

Kijk voor een uitgebreide uitleg over de actieradius van e-bikes in dit blog.

Het aantal Wh, ofwel Wattuur, geeft een indicatie van hoeveel inhoud de accu heeft. Met een groter aantal Watturen kun je langer doorfietsen. De grootte van de accu's verschilt per type motor en vaak heb je keuze uit verschillende accugroottes.

Een grotere accu geeft, zoals genoemd, een grotere actieradius, waardoor je er verder mee kunt fietsen. Het is echter wel zo, dat een grotere accu iets zwaarder is dan een kleinere.

Ketting: De klassieke aandrijving die we kennen op fietsen.
Riemaandrijving: Je fiets wordt aangedreven door middel van een riem. Een riem heeft als grootste voordeel dat je hem nauwelijks hoeft te onderhouden. In ons blog vind je alles over riemaandrijving.

Derailleurversnelling: geschikt voor een lichte fiets met veel versnellingen.

Naafversnelling: Minder onderhoud nodig en robuuster dan een derailleur.

Enviolo: Traploze versnellingsnaven waarmee je altijd de juiste weestand vindt om comfortabel te fietsen.

Aanduiding hoeveel versnellingen er op de fiets zitten.

Naafversnelling: De versnellingen zitten alleen in de achternaaf, er wordt één getal gebruikt om het aantal versnellingen aan te duiden.

Derailleurversnelling: Je schakelt over verschillende tandwielen. Er wordt gebruik gemaakt van een 'x' aanduiding. Het getal voor de x is het aantal tandwielen bij de crank, het getal achter de x het aantal versnellingen dat je op de cassette hebt.

Een verende voorvork verhoogt het comfort voor je handen, armen en polsen.