Onze winkel is open

Menu
a

BLACK FRIDAY de grootste sale van het jaar!

a
a

BLACK FRIDAY de grootste sale van het jaar!

a
1

Merida Elektrische fietsen

Merida elektrische fietsen

Het Taiwanese fietsmerk Merida is bekend geworden met de topkwaliteit racefietsen en mountainbikes. Daarnaast heeft Merida ook een collectie stadsfietsen en hybride fietsen die er mag zijn. Op het gebied van elektrische fietsen is Merida goed vertegenwoordigd in het segment van de elektrische hybrides en verkoopt het ook een aantal fijne E-MTB’s.

12GO Biking is erkend Merida dealer en helpt je graag verder met het uitzoeken van jouw favoriete Merida e-bike.

Merida elektrische hybride fietsen

Met de eSpresso modellen heeft Merida een echte topper in huis. Deze mooi vormgegeven hybride e-bikes zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen voor recreatief of sportief gebruik. De fietsen onderscheiden zich met het gebruik van betrouwbare en krachtige schijfremmen op alle modellen, het gebruik van de betrouwbare Shimano Steps middenmotor, en verder heel veel keuzemogelijkheden. Er zijn modellen beschikbaar met de accu onder de bagagedrager of aan het frame.

Merida elektrische mountainbikes

Op het gebied van elektrische mountainbikes heeft Merida een vrij kleine, maar tegelijk erg complete collectie. De Merida E-MTB’s lopen parallel aan de normale collectie mountainbikes en zijn beschikbaar als hardtail of in een full suspension uitvoering. Alle elektrische mountainbikes van Merida maken gebruik van een Shimano Steps middenmotor en hebben een in de onderbuis van het frame geïntegreerde accu.

Bekijk alle Merida e-bikes