Toggle Nav
Winkelwagen
Cube Litening

Cube Litening

De Cube Litening is het ultieme racemonster onder de Cube racefietsen. Een verslavend snelle fiets, die overal zijn mannetje staat en een nieuwe standaard zet wat betreft looks en prestaties. Deze superstijve racemachine heeft een van de lichtste frames op de markt en is perfect als je alleen met het allerbeste genoegen neemt. De Cube Litening is een fiets waarbij alles is gericht op prestaties, dus bereid je erop voor dat je al je records gaat verbeteren! Het enige dat nog ontbreekt op deze geweldige fiets ben jij! 

Bekijk direct: Cube Racefietsen | Carbon Racefietsen | Aero Racefietsen

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

299,95
33% korting
per pagina
Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

Kies hier jouw lichaamslengte. Dit filter laat je de fietsen zien die een framemaat hebben die geschikt is voor jouw lichaamslengte.

Kies je lichaamslengte waarmee wij de juiste maat dames- en herenfietsen hebben gekoppeld en combineer met de gewenste levertijd om de beschikbare fietsen te filteren.

Kies je levertijd en combineer met je lichaamslengte om de beschikbare dames- en herenfietsen te filteren.

Aanduiding hoeveel versnellingen er op de fiets zitten.

Naafversnelling: De versnellingen zitten alleen in de achternaaf, er wordt één getal gebruikt om het aantal versnellingen aan te duiden.

Derailleurversnelling: Je schakelt over verschillende tandwielen. Er wordt gebruik gemaakt van een 'x' aanduiding. Het getal voor de x is het aantal tandwielen bij de crank, het getal achter de x het aantal versnellingen dat je op de cassette hebt.

Het verschil tussen de verschillende versnellingsgroepen zit in duurzaamheid, kwaliteit en gewicht. Duurdere versnellingsgroepen zijn lichter, duurzamer en schakelen beter onder belasting.

In onze blogs vind je alles over de verschillende merken en groepen.
Shimano racefietsgroepen
Shimano MTB groepen
Sram racefietsgroepen
Sram MTB groepen
Shimano naafversnellingen