Advies van een expert?
Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail
Deze supersnelle Speed Pedelec is perfect voor forenzen die dagelijks meer dan 25 kilometer moeten fietsen. Dankzij de aandrijving tot wel 45 kilometer per uur omzeil je niet alleen de files, maar ben je ook razendsnel weer thuis na een lange werkdag. Stromer is voorloper op het gebied van Speed Pedelecs. Dit high-end Zwitserse merk levert Speed Pedelecs van zeer hoge kwaliteit. Stromer bouwt hun eigen motoren, en uit onze ervaring blijkt dat deze motoren het gemakkelijkst de 45 km p/u bereiken.
Bekijk direct: E-bike keuzehulp | Speed Pedelecs
Lees verder...Zeg je Speed Pedelec dan zeg je Stromer. Stromer is de benchmark in het E45-ebikes segment. Deze high-end fietsen zijn niet meer weg te denken uit de elektrische fietsmarkt. Voorzien van een achterwielmotor, high-tech functionaliteiten en Pirelli banden zijn de Stromer elektrische fietsen klaar voor jouw lange rit naar het werk!
Een Stromer fiets wordt steeds populairder. De fietsen bieden trapondersteuning tot 45 kilometer per uur en kunnen mede daardoor het overwegen waard zijn met de fiets naar werk te gaan in plaats van met de auto.
Alleen Stromers beschikken over OMNI-connect. Dankzij OMNI-connect ben je continue onlosmakelijk verbonden met de stromer. Deze connectie met je smartphone heeft 3 belangrijke functies:
Met deze drie bovenstaande modi zal je Stromer uitstekend beveiligd zijn. Maar je moet alsnog niet vergeten om je Stromer op slot te zetten. Met de Smartlock technologie kan je de fiets gemakkelijk op slot zetten via Bluetooth. Het uitwerpen van de accu met een druk op de knop zorgt ervoor dat je helemaal geen sleutels nodig hebt. Let wel, deze functie zit niet op de Stromer ST1.
Dat hangt af van waar je de fiets voor gaat gebruiken en hoeveel luxe je wilt. Stromer heeft verschillende 'ST' speed pedelecs. De ST1 is de basis-speed pedelec die gericht is op een goede prijs-kwaliteitverhouding en functionaliteit zonder poespas. De ST2 is een stapje omhoog van de ST1 en dat zie je vooral terug in geavanceerde functies en rijeigenschappen. De ST3 is de topfiets van Stromer en levert de beste prestaties met het hoogste comfort. De ST5 is het duurste model en bestaat uit unieke designs en eigenschappen die niet te vinden zijn op de andere Stromer fietsen.
Als er een stromer speed pedelec in de aanbieding is, vind je hem terug in de speed pedelec aanbiedingen. Dit zijn speed pedelecs die nieuw en ongebruikt zijn, maar wel voor een lagere prijs.
Model
Herenfiets: Fietsen met hoge stang. Opstappen op deze fietsen doe je door een been over het zadel te zwaaien
Damesfiets: Fietsen zonder hoge stang. Ze worden ook veel door heren gekozen, door de makkelijke in- en uitstap.
Lage instap: Vergelijkbaar met damesfietsen, maar dan extra lage instap.
Trapeze frame: Deze fietsen worden ook wel trapezemodellen genoemd. Ze hebben een extra diagonale stang in het frame.
Motor type
Motoren bieden een lichte tot sterke trapondersteuning. Hoe hoger het aantal NM, hoe sterker de ondersteuning van de motor. Elektrische stadsfietsen zijn vaak uitgerust met een geruisloze motor die een lichte ondersteuning biedt (t/m 50 NM). Op sportieve fietsen zit vaak een sterke motor met een hoog piekvermogen (50 tot 95 NM).
Aantal Wh accu
Het aantal Wh, ofwel Wattuur, geeft een indicatie van hoeveel inhoud de accu heeft. Met een groter aantal Watturen kun je langer doorfietsen. De grootte van de accu's verschilt per type motor en vaak heb je keuze uit verschillende accugroottes.
Een grotere accu geeft, zoals genoemd, een grotere actieradius, waardoor je er verder mee kunt fietsen. Het is echter wel zo, dat een grotere accu iets zwaarder is dan een kleinere.
Type aandrijving
Ketting: De klassieke aandrijving die we kennen op fietsen.
Riemaandrijving: Je fiets wordt aangedreven door middel van een riem. Een riem heeft als grootste voordeel dat je hem nauwelijks hoeft te onderhouden. In ons blog vind je alles over riemaandrijving.
Type versnelling
Derailleurversnelling: geschikt voor een lichte fiets met veel versnellingen.
Naafversnelling: Minder onderhoud nodig en robuuster dan een derailleur.
Enviolo: Traploze versnellingsnaven waarmee je altijd de juiste weestand vindt om comfortabel te fietsen.
Versnellingen
Aanduiding hoeveel versnellingen er op de fiets zitten.
Naafversnelling: De versnellingen zitten alleen in de achternaaf, er wordt één getal gebruikt om het aantal versnellingen aan te duiden.
Derailleurversnelling: Je schakelt over verschillende tandwielen. Er wordt gebruik gemaakt van een 'x' aanduiding. Het getal voor de x is het aantal tandwielen bij de crank, het getal achter de x het aantal versnellingen dat je op de cassette hebt.