Advies van een expert?
Stromer Speed Pedelecs
Deze supersnelle Speed Pedelec is perfect voor forenzen die dagelijks meer dan 25 kilometer moeten fietsen. Dankzij de aandrijving tot wel 45 kilometer per uur omzeil je niet alleen de files, maar ben je ook razendsnel weer thuis na een lange werkdag. Stromer is voorloper op het gebied van Speed Pedelecs. Dit high-end Zwitserse merk levert Speed Pedelecs van zeer hoge kwaliteit. Stromer bouwt hun eigen motoren, en uit onze ervaring blijkt dat deze motoren het gemakkelijkst de 45 km p/u bereiken.
Lees verder...Waarom een Stromer Speed Pedelec kopen?
Zeg je Speed Pedelec dan zeg je Stromer. Stromer is de benchmark in het E45-ebikes segment. Deze high-end fietsen zijn niet meer weg te denken uit de elektrische fietsmarkt. Voorzien van een achterwielmotor, high-tech functionaliteiten en Pirelli banden zijn de Stromer elektrische fietsen klaar voor jouw lange rit naar het werk!
Een Stromer fiets wordt steeds populairder. De fietsen bieden trapondersteuning tot 45 kilometer per uur en kunnen mede daardoor het overwegen waard zijn met de fiets naar werk te gaan in plaats van met de auto.
- Speed Pedelecs zijn beter voor het milieu;
- Je krijgt op deze snelle elektrische fietsen extra beweging;
- Geen last van files op de Speed Pedelec;
- Een Speed Pedelec is goedkoper in gebruik en onderhoud.
OMNI-connect
Alleen Stromers beschikken over OMNI-connect. Dankzij OMNI-connect ben je continue onlosmakelijk verbonden met de stromer. Deze connectie met je smartphone heeft 3 belangrijke functies:
- Drievoudige diefstalbeveiliging
- Geen sleutels nodig door de Smartlock en Keyless functies
- Alle gegevens inzien
Geen sleutels nodig met Smartlock en Keyless functies
Met deze drie bovenstaande modi zal je Stromer uitstekend beveiligd zijn. Maar je moet alsnog niet vergeten om je Stromer op slot te zetten. Met de Smartlock technologie kan je de fiets gemakkelijk op slot zetten via Bluetooth. Het uitwerpen van de accu met een druk op de knop zorgt ervoor dat je helemaal geen sleutels nodig hebt. Let wel, deze functie zit niet op de Stromer ST1.
Kan ik een Stromer fiets testen?
Bij 12GO Biking is het mogelijk om een Speed Pedelec te komen testen. Voor deze test moet je wel een afspraak maken. Je kan bij ons verschillende merken Speed Pedelecs testen. Je mag de fietsen drie dagen lang testen. Zo weet jij of de fiets bij jou past! Hiervoor kun je het best eens langskomen in de winkel of contact opnemen met onze klantenservice.
Wat is de regelgeving omtrent E45 e-bikes?
Er zijn verschillende regels die belangrijk zijn wanneer je op een Speed Pedelec gaat fietsen. Een overzicht van alle regels vind je hier. Voorbeeld van die regels is het dragen van een Speed Pedelec helm. Deze helm moet goedgekeurd zijn door de Europese Unie en moet voldoen aan de normen. Een normale racefiets helm voldoet bijvoorbeeld niet aan de normen voor een Speed Pedelec helm.

Lichaamslengte
Kies hier jouw lichaamslengte. Dit filter laat je de fietsen zien die een framemaat hebben die geschikt is voor jouw lichaamslengte.
Lichaamslengte
Kies je lichaamslengte waarmee wij de juiste maat dames- en herenfietsen hebben gekoppeld en combineer met de gewenste levertijd om de beschikbare fietsen te filteren.
Lichaamslengte
Kies je lichaamslengte waarmee wij de juiste maat dames- en herenfietsen hebben gekoppeld en combineer met de gewenste levertijd om de beschikbare fietsen te filteren.
Lichaamslengte
Kies je lichaamslengte waarmee wij de juiste maat dames- en herenfietsen hebben gekoppeld en combineer met de gewenste levertijd om de beschikbare fietsen te filteren.
Levertijd
Motor type
Motoren bieden een lichte tot sterke trapondersteuning. Hoe hoger het aantal NM, hoe sterker de ondersteuning van de motor. Elektrische stadsfietsen zijn vaak uitgerust met een geruisloze motor die een lichte ondersteuning biedt (t/m 50 NM). Op sportieve fietsen zit vaak een sterke motor met een hoog piekvermogen (50 tot 95 NM).
Actieradius
De stelregel hierbij is dat je per 100 wattuur gemiddeld zo'n 15-25 kilometer kan fietsen, afhankelijk van motorstand en andere externe factoren.
De vuistregel die je kunt aanhouden is:
300 Wh: 35 - 60 km
400 Wh: 45 - 75 km
500 Wh: 60 - 120 km
600+ Wh: 75 - 150 km.
Kijk voor een uitgebreide uitleg over de actieradius van e-bikes in dit blog.
Type aandrijving
Ketting: De klassieke aandrijving die we kennen op fietsen.
Riemaandrijving: Je fiets wordt aangedreven door middel van een riem. Een riem heeft als grootste voordeel dat je hem nauwelijks hoeft te onderhouden. In ons blog vind je alles over riemaandrijving.
Type versnelling
Derailleurversnelling: geschikt voor een lichte fiets met veel versnellingen.
Naafversnelling: Minder onderhoud nodig en robuuster dan een derailleur.
Enviolo: Traploze versnellingsnaven waarmee je altijd de juiste weestand vindt om comfortabel te fietsen.
Versnellingen
Aanduiding hoeveel versnellingen er op de fiets zitten.
Naafversnelling: De versnellingen zitten alleen in de achternaaf, er wordt één getal gebruikt om het aantal versnellingen aan te duiden.
Derailleurversnelling: Je schakelt over verschillende tandwielen. Er wordt gebruik gemaakt van een 'x' aanduiding. Het getal voor de x is het aantal tandwielen bij de crank, het getal achter de x het aantal versnellingen dat je op de cassette hebt.