Onze winkel is open

Menu

Agu

Filter

Agu bestaat uit meer dan alleen Agu. Onder AGU vallen namelijk ook Cordo (fietstassen specialist) en Fast Forward (bekend van de dikke wielen). Agu levert fietskleding voor alle dag, regenkleding, racekleding en vakantiefietstassen voor op de voordrager, achterdrager en op het stuur.

Over Agu

Of je nu op je racefiets ’s ochtends vroeg het land door toert, in je vrije tijd de mooiste plekjes per fiets ontdekt of dag in dag uit door weer en wind naar je werk fietst, AGU weet wat jij nodig hebt. Elke fietstocht vraagt om de juiste kleding of tassen.

Al sinds 1966 stelt AGU elke collectie samen met speciaal oog voor techniek, comfort en uitstraling. Zorgvuldig ontwikkeld van hoogwaardige materialen. Of het nu om fiets- of regenkleding gaat, of om lichtgewicht fietstassen, AGU stuurt elke fietser met een goed gevoel op pad. Onder alle omstandigheden. Designed to feel good!

Agu fietskleding

Agu heeft een ruim assortiment fietskleding voor alle dag. Denk hierbij aan heel veel onderkleding, voor zowel dames als heren en jassen voor in alle seizoenen. Agu heeft een normale, Nederlandse pasvorm. Maat M is dan ook echt maat M, en niet zoals bij veel andere kledingfabrikanten maat S.

Agu wielerkleding

Agu heeft een groot assortiment fietskleding, vooral voor de racefiets. Agu maakt mooie fietsbroeken, modellen die vele kilometers (en wasbeurten) mee kunnen. Agu heeft regelmatig leuke acties waarbij je een compete kledingset kan aanschaffen tegen een gereduceerd tarief. Hierdoor wordt Agu een zeer interessant merk met een goede prijs/kwaliteit verhouding!

Agu regenkleding

Agu is het bekendst door haar regenkleding. Diverse modellen, zoals de Secco, de Shinta en Shinteo gaan al velen jaren mee en worden ieder modeljaar nog hipper dan het jaar daar voor! Het zijn modellen die gemaakt zijn van hoogwaardig, waterafstotend materiaal, veelal winddicht en ademend. Perfect voor het druilerige Nederlandse weer af en toe!

Agu fietstassen

Agu heeft Cordo een zeer grote leverancier van tassen, maar zelf hebben ze ook diverse modellen. Zo heeft Agu complete sets waarmee je zo op de fiets naar Zuid-Frankrijk mee reist. Natuurlijk met bijbehorende Agu stuurtas! Opvallend is dat Agu kiest voor het KlickFix bevestigingssysteem, perfect, want hiervoor bestaan adapters waardoor de stuurtas ook op een E-bike met gecentreerd display past.