Toggle Nav
Winkelwagen

Agu fietshelmen

Agu fietshelmen zijn ontworpen om bescherming te bieden aan rijders van alle leeftijden en ervaringsniveaus. Of je nu een ervaren mountainbiker bent of een recreatieve racefietsers, een Agu helm kan je helpen om je veilig te houden op alle wegen. Agu staat bekend om hun veelzijdigheid, ze bieden instapmodellen en topmodellen voor zowel de racefiets, mountainbike als de stadsfietsen en Speed Pedelecs.

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

130,-
Waardering:
100%
46% korting
Waardering:
80%
220,-
55% korting
Vanaf 129,99
Waardering:
89%
8% korting
Waardering:
93%
Vanaf 89,99
Waardering:
100%
11% korting
Waardering:
100%
per pagina
Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

Geen extra veiligheidssysteem: Bij deze helmen zit geen vorm van extra bescherming ingebouwd.

MIPS: MIPS staat voor Multi-directional Impact Protection System. De MIPS technologie is een meebewegende binnenschaal in de helm en heeft de werking van een kreukelzone.

WaveCel: WaveCel is een celstructuur aan de binnenzijde van de Bontrager-helmen. Het is volgens Bontrager, 48 keer effectiever in het voorkomen van hersenschuddingen bij veel voorkomende fietsongevallen dan standaard EPS-schuim.

Een helm uitgerust met een klep beschermt je net wat beter tegen het zonlicht. Daarnaast beschermt de klep je ook tegen laag hangende takken op de MTB en opspattend grind. Bij de meeste helmen is de klep afneembaar.

De padding in de helm zorgt voor extra draagcomfort tijdens het fietsen. De meeste padding voert het vocht af en heeft anti bacteriële eigenschappen. Bij de meeste helmen is de padding uitneembaar. Hierdoor is deze gemakkelijk te wassen en te onderhouden.