Toggle Nav
Winkelwagen

Oakley fietshelmen

Oakley staat natuurlijk bekend om hun fietsbrillen, maar hun fietshelmen zijn net zo hoogwaardig. De helmen zijn ontworpen om rijders om een stijlvolle en comfortabele manier te beschermen tegen hoofdletsel bij een val. Ze hebben een lichtgewicht ontwerp dat comfortabel is om te dragen, en het ventilatiesysteem houdt renners zelfs op warme dagen koel. De bandjes van de helm zijn ook verstelbaar, zodat ze strak genoeg kunnen zitten om op hun plaats te blijven, maar niet zo strak dat ze oncomfortabel zijn. Over het geheel genomen bieden Oakley helmen uitstekende bescherming en comfort voor fietsers van alle niveaus. Lees verder...
Filters Filters

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

Een helm uitgerust met een klep beschermt je net wat beter tegen het zonlicht. Daarnaast beschermt de klep je ook tegen laag hangende takken op de MTB en opspattend grind. Bij de meeste helmen is de klep afneembaar.

De padding in de helm zorgt voor extra draagcomfort tijdens het fietsen. De meeste padding voert het vocht af en heeft anti bacteriële eigenschappen. Bij de meeste helmen is de padding uitneembaar. Hierdoor is deze gemakkelijk te wassen en te onderhouden.