Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

60-plussers fietshelmen

Naarmate mensen ouder worden, worden ze vatbaarder voor verwondingen bij een val. Daarom is het belangrijk dat mensen boven de 60 een fietshelm dragen tijdens het fietsen. Een helm kan helpen het hoofd op te vangen en ernstige verwondingen bij een val te voorkomen. Bovendien kan een helm helpen om puin af te buigen en het gezicht te beschermen tegen schade. Een helm voor 60 plussers is naast veilig ook erg comfortabel, je hebt een helm immers vaak voor langere tijd op. Hieronder vind je onze populairste helmen onder 60 plussers. Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

79,99
Waardering:
100%
50% korting
NIEUW
NIEUW
69,99
Waardering:
90%
29% korting
169,99
Waardering:
89%
18% korting
330,-
Waardering:
93%
15% korting
199,99
Waardering:
93%
10% korting
130,-
Waardering:
90%
46% korting
119,99
50% korting
79,95
Waardering:
80%
37% korting
per pagina
Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

Geen extra veiligheidssysteem: Bij deze helmen zit geen vorm van extra bescherming ingebouwd.

MIPS: MIPS staat voor Multi-directional Impact Protection System. De MIPS technologie is een meebewegende binnenschaal in de helm en heeft de werking van een kreukelzone.

WaveCel: WaveCel is een celstructuur aan de binnenzijde van de Bontrager-helmen. Het is volgens Bontrager, 48 keer effectiever in het voorkomen van hersenschuddingen bij veel voorkomende fietsongevallen dan standaard EPS-schuim.

KinetiCore: KinetiCore is een technologie van Lazer. Net als MIPS is KinetiCore een kreukelzone. Deze zone heeft een blokkenstructuur dat indeukt tijdens impact en zit vast in de helm zelf.

Een helm uitgerust met een klep beschermt je net wat beter tegen het zonlicht. Daarnaast beschermt de klep je ook tegen laag hangende takken op de MTB en opspattend grind. Bij de meeste helmen is de klep afneembaar.

De padding in de helm zorgt voor extra draagcomfort tijdens het fietsen. De meeste padding voert het vocht af en heeft anti bacteriële eigenschappen. Bij de meeste helmen is de padding uitneembaar. Hierdoor is deze gemakkelijk te wassen en te onderhouden.