Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

E-bike helmen voor dames

Een van de belangrijkste veiligheidsoverwegingen voor elektrische fietsers is het dragen van een helm. Het aantal ongelukken op de elektronisch ondersteunde fietsen stijgt ieder jaar. Daarom is het belangrijk om te investeren in een kwalitatieve elektrische fietshelm. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel geweldige opties op de markt. Of je nu op zoek bent naar iets strak en stijlvol of functioneel en duurzaam, je kunt een e fietshelm vinden die perfect bij je past. Je vindt hier alle dames e-bikehelmen. Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

79,99
Waardering:
100%
50% korting
169,99
Waardering:
89%
41% korting
NIEUW
Waardering:
90%
130,-
Waardering:
90%
31% korting
119,99
17% korting
330,-
Waardering:
93%
15% korting
199,99
Waardering:
93%
10% korting
79,95
Waardering:
80%
37% korting
NIEUW
per pagina
Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

Geen extra veiligheidssysteem: Bij deze helmen zit geen vorm van extra bescherming ingebouwd.

MIPS: MIPS staat voor Multi-directional Impact Protection System. De MIPS technologie is een meebewegende binnenschaal in de helm en heeft de werking van een kreukelzone.

WaveCel: WaveCel is een celstructuur aan de binnenzijde van de Bontrager-helmen. Het is volgens Bontrager, 48 keer effectiever in het voorkomen van hersenschuddingen bij veel voorkomende fietsongevallen dan standaard EPS-schuim.

KinetiCore: KinetiCore is een technologie van Lazer. Net als MIPS is KinetiCore een kreukelzone. Deze zone heeft een blokkenstructuur dat indeukt tijdens impact en zit vast in de helm zelf.

Een helm uitgerust met een klep beschermt je net wat beter tegen het zonlicht. Daarnaast beschermt de klep je ook tegen laag hangende takken op de MTB en opspattend grind. Bij de meeste helmen is de klep afneembaar.

De padding in de helm zorgt voor extra draagcomfort tijdens het fietsen. De meeste padding voert het vocht af en heeft anti bacteriële eigenschappen. Bij de meeste helmen is de padding uitneembaar. Hierdoor is deze gemakkelijk te wassen en te onderhouden.