Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Giro helmen met MIPS

Giro MIPS helmen zijn ontworpen om rijders ultieme bescherming te bieden op de weg. Het MIPS-systeem helpt hersenletsel te verminderen bij een crash. Daarnaast zorgt het strakke ontwerp van de helm zorgt voor superieure ventilatie en comfort. Bovendien kun je met Giro's Roc Loc 5 pasvormsysteem gemakkelijk onderweg verstellen, zodat je altijd zeker weet dat je helm goed zit. Of je nu een ervaren rijder bent of net begint, een Giro helm met MIPS veiligheidssysteem is essentieel. Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

115,-
Waardering:
95%
22% korting
319,99
Waardering:
96%
41% korting
200,-
10% korting
90,-
Waardering:
100%
22% korting
330,-
Waardering:
93%
15% korting
330,-
24% korting
per pagina
Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

"Voor ieder type fietser hebben we Black Friday"

Geen extra veiligheidssysteem: Bij deze helmen zit geen vorm van extra bescherming ingebouwd.

MIPS: MIPS staat voor Multi-directional Impact Protection System. De MIPS technologie is een meebewegende binnenschaal in de helm en heeft de werking van een kreukelzone.

WaveCel: WaveCel is een celstructuur aan de binnenzijde van de Bontrager-helmen. Het is volgens Bontrager, 48 keer effectiever in het voorkomen van hersenschuddingen bij veel voorkomende fietsongevallen dan standaard EPS-schuim.

KinetiCore: KinetiCore is een technologie van Lazer. Net als MIPS is KinetiCore een kreukelzone. Deze zone heeft een blokkenstructuur dat indeukt tijdens impact en zit vast in de helm zelf.

Een helm uitgerust met een klep beschermt je net wat beter tegen het zonlicht. Daarnaast beschermt de klep je ook tegen laag hangende takken op de MTB en opspattend grind. Bij de meeste helmen is de klep afneembaar.

De padding in de helm zorgt voor extra draagcomfort tijdens het fietsen. De meeste padding voert het vocht af en heeft anti bacteriële eigenschappen. Bij de meeste helmen is de padding uitneembaar. Hierdoor is deze gemakkelijk te wassen en te onderhouden.