Feedback

Klopt er iets niet of heb je een verbeterpunt voor deze pagina, dan kun je dat hier aan ons doorgeven.

Als we nog vragen hebben kunnen wij je hierop bereiken

Toggle Nav
Winkelwagen

Stadsfietshelmen

Ook in Nederland wordt het steeds normaler een helm te dragen. Het aantal ongelukken op de stadsfiets stijgt ieder jaar. Iedereen die in de stad fietst kent het belang van een goede helm. Hij beschermt je tegen ernstig letsel bij een val. Hoewel er veel verschillende merken en stijlen helmen op de markt zijn, zijn stadsfietshelmen speciaal ontworpen voor het rijden in de stad. Ze zijn meestal lichter en comfortabeler dan andere typen helmen. Of je nu een doorgewinterde fietser bent of een nieuwe rijder, investeren in een stadsfietshelm wordt hoe dan ook geadviseerd.

Bekijk direct: Fietshelmen met zonneklep | Mat zwarte fietshelmenFietshelmen met MIPS 

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

15 producten

79,99
Waardering:
100%
50% korting
NIEUW
NIEUW
169,99
Waardering:
89%
18% korting
Waardering:
87%
69,99
Waardering:
90%
29% korting
Waardering:
87%
130,-
Waardering:
90%
46% korting
119,99
50% korting
79,95
Waardering:
80%
37% korting
per pagina
Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

Geen extra veiligheidssysteem: Bij deze helmen zit geen vorm van extra bescherming ingebouwd.

MIPS: MIPS staat voor Multi-directional Impact Protection System. De MIPS technologie is een meebewegende binnenschaal in de helm en heeft de werking van een kreukelzone.

WaveCel: WaveCel is een celstructuur aan de binnenzijde van de Bontrager-helmen. Het is volgens Bontrager, 48 keer effectiever in het voorkomen van hersenschuddingen bij veel voorkomende fietsongevallen dan standaard EPS-schuim.

KinetiCore: KinetiCore is een technologie van Lazer. Net als MIPS is KinetiCore een kreukelzone. Deze zone heeft een blokkenstructuur dat indeukt tijdens impact en zit vast in de helm zelf.

Een helm uitgerust met een klep beschermt je net wat beter tegen het zonlicht. Daarnaast beschermt de klep je ook tegen laag hangende takken op de MTB en opspattend grind. Bij de meeste helmen is de klep afneembaar.

Sommige helmen zijn uitgerust met een insectennet. Dit netje bevindt zich aan de voorkant van de helm bij de eerste ventilatiegaten. Dit net houdt vliegen en andere insecten tegen tijdens het fietsen.

De padding in de helm zorgt voor extra draagcomfort tijdens het fietsen. De meeste padding voert het vocht af en heeft anti bacteriële eigenschappen. Bij de meeste helmen is de padding uitneembaar. Hierdoor is deze gemakkelijk te wassen en te onderhouden.