Cube Agree C:62 Race Disc 2017

EARLY BIRD
  • Early Bird Aanbiedingl

Beschrijving

Dat schijfremmen niet meer weg te denken zijn op de racefiets wordt bewezen met de Cube Agree C:62 Race Disc. De hydraulische schijfremmen zorgen voor sublieme remprestaties, ook in slecht weer. De Shimano Ultegra afmontage bieden ook nog eens uitstekende schakelprestaties. Deze fiets is écht geschikt voor alle omstandigheden. 

Deze fiets is onderdeel van de welbekende Cube Agree serie. Deze serie carbon racefietsen met aeroframe zijn zeer allround inzetbaar. Zowel wedstrijdfietsers als fanatieke toerfietsers zullen zich thuis voelen op de Cube Agree.


Lees hier alles over Cube

Handige informatie

  • Aero racefietsl

    Aero racefiets

    Ben je een echte snelheidsduivel? Dan ga je voor een aero racefiets. Aero racefietsen zijn in de windtunnel ontworpen met de nadruk op snelheid. Voor een zo laag mogelijke luchtweerstand beschikken aero racefietsen over aerodynamische buizen en zien we ook geïntegreerde remmen, zadelpennen en stuurpennen terug. Er zijn ook tegenwoordig ook aero racefietsen die zijn uitgerust met schijfremmen. Om kracht goed op de weg over te kunnen brengen zijn de frames enorm stijf en volledig gericht op prestatie. De balhoofdbuis van aero racefietsen is vaak korter, waardoor de zitpositie vrij agressief en minder comfortabel is. Om aero racefietsen geheel in stijl af te maken kun je kiezen voor een hoge carbon wielset. De aero racefiets is de beste keuze als elke seconde telt!