Wilier Turbine Dura-Ace Di2 2019

Plus- en minpunten
 • Super aerodynamisch
 • Schijfremmen
 • Italiaans vakwerk
 • Shimano Dura Ace DI2 afmontage

Beschrijving

Een en al snelheid. Wat een machine. Deze triathlon fiets stelt je in staat om alles te winnen! Bomvol innovaties gebaseerd op aerodynamica, remefficiëntie, goede zithoudingen en gemak. De Turbine is het resultaat van Wilier's zoektocht naar maximale snelheid en prestatie. Tegelijk ziet de fiets er geweldig uit.

Wilier geeft je de keuze om te kiezen voor de Turbine afgemonteerd met Ultegra Di2 of Dura-Ace Di2. Daarnaast kun je kiezen voor een Mavic Cosmic Elite wielset of de superlichte Mavic Comete Pro Carbon SL wielen. Ultieme remefficiëntie haal je uit de schijfremmen, goed doseerbaar en super direct. 

Wilier stelt jou in staat je volgende doelen te bereiken. Knallen!

Lees hier alles over Wilier

Bekijk de volgende categorieën: Racefietsen , Tijdritfietsen

Specificaties

Algemeen

Model
 • Herenfiets
Framemateriaal

Aluminium: meest gebruikt. Er zijn verschillende soorten aluminium, het ene frame is daardoor lichter dan het ander.

 

Carbon: lichter en stijver dan aluminium. Verkrijgbaar in veel verschillende soorten die zorgen voor andere rijeigenschappen. Zo zijn er vrij harde carbon frames maar er zijn ook modellen die juiste gericht zijn op meer comfort. Carbon is (bijna) altijd stijver dan aluminium, de fiets ligt daardoor strakker op de weg. Wil je meer weten over Carbon frames? Zie onze blog over carbon frames. 

 • Carbon
Versnellingsgroep

Het verschil tussen de verschillende versnellingsgroepen zit in duurzaamheid, kwaliteit en gewicht. Het verschil wordt vooral gemaakt bij schakelen onder zware belasting, bijvoorbeeld tijdens een beklimming of aanzetten. Maakt u heel veel kilometers dan is het verstandig te kiezen voor een goed schakelsysteem.

 

 • Shimano Ultegra Di2
Versnellingen
 • 22
Type rem

Velgremmen worden voornamelijk gebruikt op racefiets en goedkopere mountainbikes en hybride fietsen. Velgremmen hebben rubberen remblokken die remmen op de velg. Makkelijk in onderhoud maar het remt wel minder in slechte omstandigheden.

Mechanische schijfremmen hebben meer remvermogen in slechte omstandigheden dan velgremen. Ze zijn niet zo goed te doseren als hydraulische schijfremmen.

Hydraulische schijfremmen hebben de meeste remkracht en zijn het best te doseren. Binnen hydraulische schijfremmen zit veel kwaliteitsverschil, duurdere remmen zijn beter doseerbaar en bieden daardoor meer stopkracht.

Meer weten? Bekijk onze blog over de soorten remmen!

 • Hydraulische schijfremmen
Schakeling

Mechanisch schakelen 

Bij mechanisch schakelen trekken de shifters aan het stuur aan een kabel die de voor- of achterderailleur in beweging zet. 

Elektrisch schakelen

Bij elektronisch schakelen vindt de mechanische beweging niet plaats, de derailleurs zijn voorzien van een kleine accu waardoor ze elektrisch aangestuurd kunnen worden. 

 • Elektronisch
Gewicht
 • 8.80 kg

Frameset en vering

Schakelsysteem

Wielen

Onderdelen

Productvragen

Nog geen vragen gesteld. Ben de eerste die de vraag stelt!

Vraag over dit product? Vul het onderstaande formulier in, neem contact op per mail/telefoon of kom langs in de winkel.

Stel je vraag!

Je vraag wordt getoond na goedkeuring.