Voorraaddeals OP = OP -  Tot 1150,- korting ›

Toggle Nav
Winkelwagen

Artikelen

 1. Hoe bepaal ik de framemaat van mijn fiets?

  Bij het fietsen staat comfort bij bijna iedereen op nummer een. Het is daarom van belang een fiets aan te schaffen met de juiste framemaat. Maar hoe bepaal je die framemaat nou? In dit blog leggen we je kort en krachtig uit hoe je de juiste framemaat...

  Lees verder...
 2. Uitgelicht: Hippe fietshelmen voor dames

  Een helm is misschien wel het belangrijkste onderdeel van een fietsuitrusting. Maar waarom zien helmen er vaak niet mooi uit? In dit blog bespreken we de hippe fietshelmen voor dames. Daarin wordt onderscheid gemaakt tussen stadsfietshelmen, Speed ...

  Lees verder...
 3. De beste fietsnavigatie van 2023

  Fietsnavigatie gaat een stuk verder dan de klassieke fietscomputer en brengt jouw prestaties zo goed in beeld dat jij nog beter zicht hebt in je trainingen, je progressie en de route. In dit blog maken we jou wegwijs over de beste fietsnavigatie ...

  Lees verder...
 4. Mountainbike afmontage: Shimano groepen en versnellingen voor de MTB

  Ben je op zoek naar een nieuwe mountainbike, dan zal je in de productbeschrijving regelmatig de term “groep” voorbij zien komen. Logisch, want naast het frame en de wielen bepaalt deze zogenaamde groep de uiteindelijke kwaliteit en de prijs van ...

  Lees verder...
 5. Fietsen met riemaandrijving: alles wat je moet weten

  Je springt iedere keer weer op de fiets, of het nu regent, sneeuwt of als de zon schijnt. Maar als jij zo’n doorzetter bent, dan verwacht je toch op zijn minst dat je fiets deze eigenschap ook bezit? Een fiets die betrouwbaar is in alle ...

  Lees verder...
 6. Koopgids: De beste e-bikes met riemaandrijving

  Je springt iedere keer weer op de fiets, of het nu regent, sneeuwt of als de zon schijnt. Maar als jij zo’n doorzetter bent, dan verwacht je toch op zijn minst dat je fiets deze eigenschap ook bezit? Een fiets die betrouwbaar is in alle ...

  Lees verder...
 7. Fietsverlichting: LED Lampen voor de racefiets of MTB

  Tijdens de donkere winterdagen is goede fietsverlichting absoluut onmisbaar om veilig buiten te kunnen fietsen. De nieuwste LED fietsverlichting voor de racefiets of MTB is volop verkrijgbaar in onze winkel en webshop. Hoogste tijd voor een overzicht...

  Lees verder...
 8. De juiste framemaat voor je racefiets kiezen

  Bij de aanschaf van een nieuwe racefiets wil je natuurlijk weten welke framemaat bij jou past. Door de juiste framemaat te kiezen voorkom je lichamelijke klachten en kun je bijvoorbeeld je kracht optimaal benutten. Wat de juiste framemaat is, is voor...

  Lees verder...
 9. Uitgelicht: Bulls collectie

  Bulls is al jaren een vaste waarde in ons assortiment, de hoogste tijd om eens meer toe te lichten over dit merk. Bulls maakt al bijna 30 jaar sportieve fietsen van hoge kwaliteit. In elke prijsklasse vind je een fiets van Bulls, van het ...

  Lees verder...
 10. Uitgelicht: Pegasus hybride fietsen

  Hybride fietsen zijn in Nederland populair onder de mensen die houden van het maken van fietstochten in de heuvels. Waar het assortiment van veel Nederlandse merken gericht is op het fietsen in de vlakke dorpen en staden, zijn hybride fietsen gemaakt...

  Lees verder...

Producten 31-40 van 466

Toon per pagina