Gazelle Orange C330 HMB 2018 | Premium

 • Hulp bij het kiezen van jouw E-bike?l

  Hulp bij het kiezen van jouw E-bike?

  Met een goede E-bike wordt het fietsen allemaal net iets leuker en makkelijker. Maar hoe kies je nu de juiste E-bike? Wij geven je graag wat handvatten voor het kiezen van jouw nieuwe elektrische fiets.

Plus- en minpunten
 • Gazelle Orange frame
 • Traploze NuVinci N330 naafversnelling
 • Verende zadelpen en voorvork bieden extra comfort
 • Veilige en betrouwbare Magura hydraulische remmen
 • Krachtige Bosch Active Plus middenmotor

Beschrijving

Eén van de meeste verkochte elektrische fietsen op de markt is de 'Gazelle Orange C330 HMB'. Dè perfecte fiets voor het Nederlandse landschap. Ideaal voor fietstochten, woon-werkverkeer en prima voor de boodschappen. Het frame was al super mooi afgewerkt, maar in 2018 heeft de fiets een prachtige kleur gekregen. De orange C330 is veelzijdig en enorm comfortabel.

De fiets die ondersteund wordt door de betrouwbare en krachtige Bosch Active Plus middenmotor is ongekend populair onder haar gebruikers. Dit komt onder andere door het stijve frame en de NuVinci N330 naaf. Dit is een traploze versnellingsnaaf waarmee je eigenlijk altijd in de juiste versnelling zit. Verder maakt deze fiets gebruik van Magura HS11 remmen, een verende voorvork, een verende zadelpen en een te verstellen stuurpen. 

Kortom, deze fiets is van hoogwaardige kwaliteit en heeft jou ontzettend veel rijplezier en comfort te bieden tijdens de fietstochten.

Lees hier alles over Gazelle

Bekijk de volgende categorieën: Gazelle Orange , Elektrische stadsfietsen

Handige informatie

Actieradius Bosch E-bike berekenen

Om te berekenen hoe ver er gefietst kan worden met een E-bike met Bosch motor heeft Bosch een handige calculator gemaakt. In deze calculator vult u alle gegevens in die van toepassing zijn op de actieradius. De uitkomst is een reële actieradius die in de praktijk gehaald kan worden onder de gestelde omstandigheden.

Gazelle Premium Dealer

De Premium modellen van Gazelle zijn voorzien van de nieuwere technieken en betere onderdelen dan de standaard Gazelle collectie. Zo hebben Premium modellen o.a. lichtere frames, luxere zadels en handvatten en populaire technieken als Nuvinci versnellingsnaven. Premium modellen zijn alleen te koop bij nauwkeurig geselecteerde fietsspecialisten. 12GO Biking is sinds 2014 Premium dealer en biedt zowel online als in de winkel de complete Gazelle Premium collectie aan. Kom langs in de winkel om het verschil te ervaren.

Specificaties

Algemeen

Type elektrische fiets
 • Stadsfiets
Plaats accu

De plaats van de accu is afhankelijk van de plaatsing van de motor en type frame ( dames of heren )

 • In bagagedrager
Plaats motor

De positie van de motor in de fiets bepaalt voor het grootste deel de rij-eigenschappen van de fiets.

Voorwielmotor: Met een voorwielmotor word je als het ware vooruit getrokken. Bij natte en/of gladde omstandigheden loop je hierdoor het risico dat je voorwiel in een scherpe bocht wegglijdt.

Middenmotor: De middenmotor heeft het meest stabiele rijgedrag. Omdat het zwaartepunt laag bij de grond en in de trapas zit voelt een middenmotor heel natuurlijk aan.

Achterwielmotor: Een achtwielmotor is bijna letterlijk een steuntje in de rug. Deze motor maakt het achterwiel wel een stukje zwaarder en heeft een minder efficiënte aandrijving.

 • Middenmotor
Motor type
 • Bosch Active Line Plus
Type sensor
 • Trapkrachtsensor
Type versnelling
 • Variabel (Nuvinci)
Geveerde voorvork

Een verende voorvork verhoogt het comfort voor je handen, armen en polsen.

 • Geveerde voorvork
Voordrager
 • Nee
Type aandrijving

Een fiets met riemaandrijving is extreem onderhoudsvriendelijk. Een riem slijt namelijk een stuk minder hard dan een ketting en daarnaast zitten de versnellingen verwerkt in de naaf of in de trapas. Hierdoor zal bij het verwisselen van een versnelling de riem in dezelfde rechte lijn blijven liggen, wat ervoor zorgt dat deze minder weerstand geeft en stiller is dan een gewone ketting. Daarnaast blijft de riem een stuk schoner en kan deze niet gaan roesten in tegenstelling tot een gewone ketting. Dit komt omdat er geen olie nodig is om de riem te smeren. Dit is toch wel heel erg fijn als je met je nette kleding op de fiets stapt.

 • Ketting

Reviews (1)

Gemiddelde :

Algemene beoordeling :
Prijs-kwaliteitverhouding :
Fietsplezier :
Betrouwbaarheid :
 • Geniet van mijn fiets

  door Gerda

  Heel goede ervaring

  • Kan niet anders zeggen dat ik heel tevreden ben met míjn fiets

Productvragen

Is er een kinderzitje mogelijk op deze fiets?
Wat is de laadtijd van de accu (500Wh) ?
Wat is het gewicht van de fiets excl accu?
 • Door middel van deze adapter: https://www.12gobiking.nl/gmg-yepp-mini-a-head-race-en-mtb-adapter kun je voorop gewoon een zitje monteren op deze fiets. Achter is ook geen probleem! De laadtijd van de accu is ongeveer 2 tot 3 uur. De fiets weegt 24.9 kg zonder accu.
  Beantwoord door: Team 12GO biking

Vraag over dit product? Vul het onderstaande formulier in, neem contact op per mail/telefoon of kom langs in de winkel.

Stel je vraag!

Je vraag wordt getoond na goedkeuring.