Trek Lexa 2 2017

EARLY BIRD
  • Early Bird Aanbiedingl
Plus- en minpunten
  • Specifieke dames racefiets
  • Betrouwbaar aluminium frame
  • Voorzien van montagepunten voor bagagedrager

Beschrijving

De Trek Lexa 2 is een echt instapmodel, specifiek ontwikkeld voor dames. Deze aluminium racefiets is een prima keuze als je af en toe bij mooi weer een lekker rondje wil fietsen.

De Lexa serie bestaat uit een aantal aluminium racefietsen speciaal ontwikkeld voor dames. Door aanpassingen aan het frame, het smallere stuur en het specifieke dameszadel  houdt Trek rekening met specifieke kenmerken van het vrouwelijk lichaam.

De basis van de Trek Lexa 2 is een licht aluminium frame welke is afgemonteerd met de Shimano Claris 2x8 groep. Een goede keuze voor de beginnende wielrenster, maar wil je regelmatig lange tochten of op hogere snelheid fietsen dan raden we je aan te kijken naar een model met een iets betere afmontage.


Lees hier alles over Trek

Handige informatie

  • Damesracefietsl

    Damesracefiets

    Damesracefietsen zijn speciaal ontwikkeld voor de sportieve vrouw. Een damesracefiets heeft een compacter frame met een aangepaste geometrie, die beter past bij de lichaamsbouw van vrouwen. In vergelijking met herenracefietsen heeft een damesracefiets een kortere bovenbuis. Niet alleen het frame is aangepast, ook de onderdelen zijn speciaal voor dames geselecteerd. Denk hierbij aan een smaller stuur en een specifiek voor vrouwen ontworpen zadel. En niet te vergeten, ook met de kleurstelling spelen damesracefietsen beter in op de wensen van fietsende vrouwen. Zo kun je als ambitieuze fietsdame optimaal genieten van iedere rit!