Sorry, maar Garmin Edge 820 Fietsnavigatie is niet langer te koop.

Wellicht dat u geïnteresseerd bent in één van de volgende producten:

Originals Bibshort

Shimano Originals Bibshort

<p>De Originals Bibshort van Shimano heeft een zeem voor demping en comfort. De mesh bretels zorgen dat de broek goed op zijn plek blijft. Het zeer elastische materiaal geeft veel draagcomfort en bewegingsgemak.<strong><br /></strong></p>

Bretels
Met bretels
Zeem
Met zeem
Winddicht
Niet winddicht
Waterbestendig
Niet waterbestendig

€ 59,95

Normale prijs: € 44,99

Special Price € 19,99

UITVERKOOP
Big Apple Draad Buitenband MTB

Schwalbe Big Apple Draad Buitenband MTB

Vering direct ingebouwd. Met de Big Apple begon in 2001 de trend balloonbike. Comfortabel fietsen zonder kostbare technieken.

Soort fiets
Mountainbike

€ 32,90

€ 31,99
Marathon Plus Draad Buitenband Stadfiets

Schwalbe Marathon Plus Draad Buitenband Stadfiets

De Schwalbe Marathon Plus is de nieuwe, onplatbare buitenband van Schwalbe.

Soort fiets
Stadsfiets

€ 39,99

€ 29,99
BACK TO SCHOOL
Marathon Plus Tour Draad Buitenband Stadfiets

Schwalbe Marathon Plus Tour Draad Buitenband Stadfiets

De nieuwe onplatbare band. Met een geprononceerd trekkingprofiel. Voor asfalt of opgebaande paden. Deze veelzijdige band voelt zich op iedere weg thui

Soort fiets
Stadsfiets

€ 39,99

€ 29,99
26% KORTING

Vergelijkbare producten

Garmin Edge 820 Fietsnavigatie

Plus- en minpunten
 • Navigatiemogelijkheden
 • Koppelbaar met sensoren dankzij ANT+
 • Uitgebreide trainingsmogelijkheden
 • Koppelbaar met Smartphones dankzij Bluetooth
 • Geen SD kaartslot
 • Geen sensoren meegeleverd

Beschrijving

De Garmin Edge 820 is een GPS fietscomputer met uitgebreide navigatiemogelijkheden. Dankzij de uitgebreide trainingsmogelijkheden en tal van extra functies is de Edge 820 perfect voor de fanatieke fietser. Het compacte ontwerp en de vernieuwde software maken dit een topmodel uit Garmins collectie. Ga de uitdaging aan en verbeter jezelf met elke rit door te trainen op cadans, hartslag en vermogen. De Garmin Edge 820 wordt standaard zonder sensoren geleverd.


Het scherm van dit toestel is uitgebreid instelbaar om zo te laten zien wat belangrijk is voor jou. Zo kun je een efficiënte weergave samenstellen van snelheid, cadans, hartslag of andere zaken. Dankzij het touchscreen zijn deze gegevensvelden eenvoudig aan te passen zonder ingewikkelde menu’s en handleidingen te moeten raadplegen.

De Edge 820 heeft voorgeïnstalleerde kaarten op het interne geheugen van 16GB. Deze kaarten zijn gebaseerd op de OSM kaarten maar afgewerkt zijn met een Garmin laag. Met een druk op “Navigatie” kun je eenvoudig van punt A naar B een route laten uitstippelen door de Garmin en je krijgt vervolgens de route aanwijzingen in het scherm getoond. Een andere leuke functie is de round-trip-routing van Garmin welke je een aantal routes geeft om uit te kiezen en te volgen- een prachtige optie als je dus op vakantie bent en nieuwe gebieden wilt verkennen.

De Garmin Edge 820 heeft ingebouwde ANT+ en Bluetooth sensoren om te kunnen koppelen met sensoren of smartphones. Dankzij de Bluetooth koppeling met smartphones kun je sms en oproepen op je scherm krijgen en de gefietste route achteraf automatisch en draadloos synchroniseren, of een vooraf gemaakte route uploaden.

Nieuw bij de Edge 820 is de battery saving modus. Met deze functie is in te stellen dat vanaf een bepaald percentage het scherm uit zal gaan om zo de batterij zo lang mogelijk mee te laten gaan. Dit is ideaal als je extreem lange ritten fietst. Een andere handige extra functie is de “Incident Detection”, hiermee worden een select aantal contacten uit het adresboek van je telefoon genotificeerd als je een hele plotselinge stop maakt- wat dus lijkt op een val. De functie is aan en uit te zetten en voegt een nieuwe laag functionaliteit toe aan de Garmin.

Bekijk de volgende categorieën: Fietsnavigatie

Handige informatie

 • ANT+l

  ANT+

  ANT+ Met ANT+ kun je snelheid, cadans, hartslag en krachtsensoren koppelen. Het is het meest gebruikte en betrouwbaarste signaal om fietscomputers te koppelen aan sensoren. ANT+ is een storingsvrij signaal en is bijna altijd universeel met elkaar uit te wisselen, je hoeft dus niet een sensor en een fietscomputer van hetzelfde merk te gebruiken om deze met elkaar te laten communiceren.

Specificaties

Algemeen

Draadloos
 • Ja
GPS
 • Met GPS
GLONASS

GLONASS is de tegenhanger van GPS en zijn Russische satellieten. Het voordeel als een fietscomputer over zowel GPS en GLONASS beschikt, is dat deze een nauwkeurigere locatiebepaling heeft.

 • Ja
Navigatie

Het kunnen aangeven dat je van punt A naar B wilt fietsen, en de fietscomputer wijst je de weg.

 • Met navigatie
Kaartweergave

Er zijn kaarten op dit toestel geïnstalleerd om te zien waar je bent.

 • Met kaartweergave
Hartslagsensor

Hartslagsensoren zijn voorzien van een borstband voor de meest secure meting. Bepaalde fietscomputers krijgen een hartslagsensor meegeleverd, andere fietscomputers hebben wel de mogelijkheid om een hartslagsensor te koppelen maar zit er geen bij meegeleverd. Ook zijn er fietscomputers waar helemaal geen hartslagmeting mogelijk is.

 • Los verkrijgbaar
Cadanssensor

Door middel van een cadanssensor kun je het aantal omwentelingen per minuut meten. Bepaalde fietscomputers krijgen een cadanssensor meegeleverd, andere fietscomputers hebben wel de mogelijkheid om een cadanssensor te koppelen maar zit er geen bij meegeleverd. Ook zijn er fietscomputers waar helemaal geen cadansmeting mogelijk is.

 • Los verkrijgbaar
Snelheidssensor

Door middel van een snelheidssensor meet je je snelheid nauwkeurig en secuur. Voor GPS fietscomputers is een snelheidssensor een alternatief, welke standaard via satellieten de snelheid meten. Bepaalde fietscomputers krijgen een snelheidssensor meegeleverd, andere fietscomputers hebben wel de mogelijkheid om een snelheidssensor te koppelen maar zit er geen bij meegeleverd. Ook zijn er fietscomputers die alleen via GPS de snelheid kunnen meten.

 • Los verkrijgbaar
Vermogensensor

Met een vermogenssensor kun je het aantal wattage, en dus je kracht meten wat je op je pedalen wegtrapt. Sommige fietscomputers zijn via ANT+ of Bluetooth te koppelen met een vermogenssensor. Fietscomputers gericht op touring of fietsen voor de ontspanning hebben vaak geen mogelijkheid om te koppelen met vermogenssensoren.

 • Los verkrijgbaar
Connectiviteit

Door middel van ANT+ en Bluetooth kun je een koppeling maken tussen sensoren, fietscomputers en telefoons. Deze signalen zijn storingsvrij en zijn uiterst betrouwbaar. Wifi zorgt ervoor dat je zonder telefoon of kabelverbinding met een computer, je ritgegevens kunt synchroniseren met je online account van het merk in kwestie.

 • ANT+
 • Bluetooth 4.0
 • WiFI
Hoogtemeter

Hoogtemeting doormiddelvan GPS wordt gedaan via een 3-dimensionale meting en verzorgt locatie en hoogte op elektronische wijze. Door middel van een barometrische meting wordt de hoogte bepaald op luchtdruk en gebeurt volledig mechanisch, dit is een secuurdere bepaling van hoogte.

 • Ja, barometrisch
Temperatuur

Dankzij ingebouwde sensoren het kunnen meten én aangeven van de huidige temperatuur.

 • Ja
Achtergrondverlichting
 • Met achtergrondverlichting
Kleurenscherm
 • Ja
Touchscreen
 • Ja

In de verpakking

Fysieke eigenschappen

Kaarten & Route

Functionaliteit

Productvragen

Kan deze garmin ook de route volgens ,surprise me, als bv de mio vast stellen
Is het ook mogelijk om atb routes te
Bvd

 • Je kunt inderdaad vooraf je routes instellen zowel voor de gewone fietsroute als een aangegeven trail.
  Beantwoord door: Team 12GO biking
Werkt de hartslagmeter van wahoo tickr ook op deze Garmin
 • Jazeker, dit is geen enkel probleem.
  Beantwoord door: Team 12GO biking

Vraag over dit product? Vul het onderstaande formulier in, neem contact op per mail/telefoon of kom langs in de winkel.

Stel je vraag!