Italiaanse kledingmerken 20% korting -  t/m ma 29 mei ›

Toggle Nav
Winkelwagen
BBB Cycling fietszadels

BBB Cycling fietszadels

Op zoek naar een fietszadel van BBB Cycling? Het Nederlandse merk produceert zowel fietszadels voor stadsfietsen als voor sportfietsen. In hun grote assortiment hebben zeTiny zadels met uitsparing of zonder uitsparing, en ook specifieke opties geschikt voor mannen en voor vrouwen. Maar wat je uiteindelijk kiest, je weet dat het een goede kwaliteit is.

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

49,99
NIEUW
79,99 103,-
22% korting
69,99
NIEUW
69,99 91,95
Waardering:
100%
24% korting
48,99
69,99 91,95
Waardering:
93%
24% korting
89,99 109,-
17% korting
per pagina

Fietszadels van BBB

Het Nederlandse merk BBB is overal in de fietsenwereld. Als je fanatiek fietser bent ontkom je eigenlijk niet aan dit merk. BBB produceert alles op het gebied van fietsaccessoires, van vloerpompen tot bandenplakkers en van fietsshirts tot stuurpennen. Ook fietszadels mogen uiteraard niet ontbreken in het brede assortiment van BBB. 

BBB Cycling werd in 1998 opgericht door ex-profwielrenners Chris Koppert en Frank Moons, waardoor het merk haarfijn aanvoelt wat de gemiddelde fietser nodig heeft tijdens het fietsen. Het assortiment is inmiddels uitgebreid naar ruim 1500 unieke producten die in 40 verschillende landen worden verkocht. 

Ons assortiment BBB fietszadels

Binnen ons assortiment fietszadels vind je ook genoeg fietszadels van het merk BBB. Zowel fietszadels voor stadsfietsen als fietszadels voor sportfietsen worden geproduceerd door BBB. Je kunt kiezen voor een fietszadel met uitsparing of zonder uitsparing, of voor een dameszadel of juist een herenzadel. Bestel je nieuwe fietszadel direct online of kom naar de winkel

Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

De vorm van het zadel is belangrijk voor de ondersteuning van de zitbotjes tijdens het fietsen. Fietsers die veel met de heupen bewegen tijdens het fietsen hebben baat bij een zadel dat aan de achterkant rond is. Fietsers die het bovenlichaam nauwelijks bewegen adviseren wij een plat zadel voor de beste ondersteuning.

Voor sportieve fietsers met een diepe zit heeft de flexibiliteit van de ruggengraat invloed op de vorm van het zadel dat het beste bij de rijder past. Minder lenige fietsers hebben baat bij een zadel dat aan de achterkant oploopt, dit helpt bij het kantelen van de bekken. Wij hebben de volgende meetmethode als uitgangspunt aangehouden: Staand met gestrekte benen kan ik voorovergebogen mijn knieën/schenen/tenen aanraken.

Een uitsparing in een zadel is bedoeld om druk weg te nemen bij de genitale zone en hiermee de bloeddoorstroom te bevorderen. Uitsparing wordt vaak gebruikt door iets minder lenige fietsers.