Toggle Nav
Winkelwagen
Bontrager fietszadels

Bontrager fietszadels

Bontrager is een van de toonaangevende fabrikanten van fietszadels, en met reden. Hun zadels zijn ontworpen om superieur comfort en ondersteuning te bieden, zelfs tijdens lange ritten. Bontrager-zadels zijn verstelbaar, zodat je de perfecte pasvorm kunt vinden voor jouw individuele rijstijl. Of je nu op zoek bent naar een basis touringzadel of een race-specifiek model, Bontrager heeft een zadel dat aan je behoeften voldoet. Dus als je op zoek bent naar een nieuw zadel, probeer er dan zeker een van Bontrager. 

Lees verder...
Filters Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Waardering:
100%
Waardering:
99%
Waardering:
100%
Waardering:
100%
229,99
13% korting
Waardering:
95%
Waardering:
100%
229,99
30% korting
per pagina
Lees verder...

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

De vorm van het zadel is belangrijk voor de ondersteuning van de zitbotjes tijdens het fietsen. Fietsers die veel met de heupen bewegen tijdens het fietsen hebben baat bij een zadel dat aan de achterkant rond is. Fietsers die het bovenlichaam nauwelijks bewegen adviseren wij een plat zadel voor de beste ondersteuning.

Voor sportieve fietsers met een diepe zit heeft de flexibiliteit van de ruggengraat invloed op de vorm van het zadel dat het beste bij de rijder past. Minder lenige fietsers hebben baat bij een zadel dat aan de achterkant oploopt, dit helpt bij het kantelen van de bekken. Wij hebben de volgende meetmethode als uitgangspunt aangehouden: Staand met gestrekte benen kan ik voorovergebogen mijn knieën/schenen/tenen aanraken.

Een uitsparing in een zadel is bedoeld om druk weg te nemen bij de genitale zone en hiermee de bloeddoorstroom te bevorderen. Uitsparing wordt vaak gebruikt door iets minder lenige fietsers.