a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a

Kinderzitjes | Toebehoren kinderzitjes

Filter
Yepp Mini Windscherm

GMG Yepp Mini Windscherm

Een professioneel windscherm voor op de kinderzitjes. Houdt uw kind uit de wind met dit Yepp windscherm van GMG.

€ 39,99
Yepp Maxi Easyfit Adapter

GMG Yepp Maxi Easyfit Adapter

(1)

Met deze adapter tover je iedere bagagedrager om tot een EasyFit bevestigingsmodule. Ideaal voor de EasyFit Maxi-achterzitjes.

€ 23,99
Yepp Nexxt Adapter

Thule Yepp Nexxt Adapter

De Thule Yepp Nexxt adapter is de oplossing als zowel Mama & Papa beiden met de kleine voorop willen fietsen. Met deze adapter op het stuur, kun je het kinderzitje zo van de ene naar de andere fiets overzetten.

€ 19,99
Yepp Mini Slaaprol

GMG Yepp Mini Slaaprol

Iedere ouder komt het weleens tegen. Lekker met je kleine op pad geweest. Het was een lange dag en je kleine begint langzaam te knikkebollen. De Yepp slaaprol is de oplossing. Je kindje kan zijn hoofd er tegen aan leggen en uitrusten terwijl je comfortabel naar huis fiets. Deze slaaprol combineer je met een Yepp Mini voorzitje.

Vanaf

Normale prijs: € 29,99

Vanaf € 19,99

Yepp Mini A-Head Race en MTB Adapter

GMG Yepp Mini A-Head Race en MTB Adapter

Bij de Yepp Mini wordt standaard al een adapter meegeleverd. Zo kan de kleine bij pappa of bij mamma voorop!

€ 19,99
Yepp Mini Slim Fit Adapter

GMG Yepp Mini Slim Fit Adapter

De GMG Yepp Mini Slim Fit adapter is dé oplossing voor de smallere SL-stuurpennen. Die stuurpennen hebben niet altijd de vereiste 42 mm ruimte om de 'normale' Mini adapter te monteren. Voor deze gevallen is de Slim Fit dé oplossing.

€ 12,99
Yepp Maxi Zadelbuis Adapter

GMG Yepp Maxi Zadelbuis Adapter

De Yepp Maxi zadelbuis adapter is de oplossing als je geen bagagedrager wilt, maar toch achterop een kinderzitje wilt monteren. Dankzij de adapter is het mogelijk om ook kinderzitjes op de fitness hybride, racefiets of mountainbike te plaatsen.

€ 30,50

€ 28,99
Yepp Maxi Drager XL Adapter

GMG Yepp Maxi Drager XL Adapter

Bij de Maxi achterzitjes van Yepp heeft u de keuze uit twee bevestigingstypes: de zadelbuisbevestiging en de Easyfit bevestiging.

€ 34,99
Yepp Nexxt Slaaprol

Thule Yepp Nexxt Slaaprol

<p>Iedere ouder komt het weleens tegen. Lekker met je kleine op pad geweest. Het was een lange dag en je kleine begint langzaam te knikkebollen. De Thule slaaprol is de oplossing. Je kindje kan zijn hoofd er tegen aan leggen en uitrusten terwijl je comfortabel naar huis fiets. Deze slaaprol combineer je met een Thule voorzitje. Een slaaprol is veilig voor je kindje en voor jou. De rol is gemaakt van zachte materiaal. Het materiaal maak je gemakkelijk schoon met een doek. De rol is eenvoudig te monteren op de adapter.</p>

€ 29,99
Adapter Front MTB/ATB

Urban Iki Adapter Front MTB/ATB

Het monteren van een kinderzitje op een mountainbike is bijzonder lastig. Urban IKI komt nu met de oplossing door middel van deze adapter. Met deze adapter kan je makkelijk een voorzitje op de voorkant van je MTB/ATB fiets monteren. De voorvork moet wel 28.6 mm zijn (1 1/8 inch).

€ 22,50
Bagagedrager Bevestigingsset Kinderzitje

Urban Iki Bagagedrager Bevestigingsset Kinderzitje

<p>Het Urban Iki bevestigingsset voor een achterzitje is handig als je het Urban Iki achterzitje op meerdere fietsen wilt gebruiken. Bij de aankoop van het achterzitje zit er standaard een bevestigingsset bij. Maar stel dat je het zitje ook op de fiets van opa of oma wil zetten is het noodzakelijk om ook op die fiets een bevestigingsset te plaatsen. Dit bevestigingsset is ook geschikt voor e-bikes.</p>

€ 21,99
Yepp Maxi Gordelset

GMG Yepp Maxi Gordelset

Deze gordelset is bedoelt voor het Yepp Maxi kinderzitje.

€ 10,45

€ 9,99
Bevestigingsbeugel Urban Iki voorzitje

Urban Iki Bevestigingsbeugel Urban Iki voorzitje

<p>De Urban Iki bevestigingsbeugel is erg handig om het voorzitje en het windscherm op de stuurpen te monteren. De beugel heeft een afdekkap voor de windschermhouder wanneer deze niet gebruikt wordt. De bevestiging is ook geschikt voor e-bikes. De hoogte van de klem is 19 mm en hij is gemaakt van staal.</p>

€ 19,50
AHS montagebeugel voor YEPP NEXXT mini

JP AHS montagebeugel voor YEPP NEXXT mini

<p>Deze montagebeugel voor de NEXXT mini voorstoel van Yepp is de oplossing bij een AHS stuurpen. Stel je hebt een nieuwe fiets maar je komt erachter dat je YEPP er niet meer op past door de AHS stuurpen. Dan is dit de oplossing! Een AHS stuurpen komt meestal voor bij de moderne gazelle en koga fietsen. Maar ook bij andere sportieve merken. Een verstelbare stuurpen blijft goed verstelbaar.</p>

€ 34,99
Voorbevestiging stuur/windscherm

Urban Iki Voorbevestiging stuur/windscherm

<p>De Urban Iki bevestigingsset is erg handig om het voorzitje en het windscherm op de stuurpen te monteren. De beugel heeft een afdekkap voor de windschermhouder wanneer deze niet gebruikt wordt. Hierdoor kan de bevestiging erg compact worden gemaakt. De bevestiging is ook geschikt voor e-bikes. Deze klem is gemaakt van staal.</p>

€ 19,50
Voetrust

Simson Voetrust

Deze voetrusten geven een goede steun aan grotere kinderen die op de drager zitten. De voetsteunen zijn inklapbaar zodat ze niet in de weg zitten. De voetrusten kunnen worden gemonteerd op de staande achtervork. Dit kan je doen met behulp van platte- of kruiskopschroevendraaier. Pas bij grotere kinderen op voor het maximale draagvermogen van de bagagedrager.

€ 14,99
Stylingset Achterzitje

Urban Iki Stylingset Achterzitje

De zitjes van Urban Iki zijn uitgerust met mooie kleuren. Maar wil je het stoeltje eens een andere kleur geven? Probeer dan de stylingset. Ook kan je deze set gebruiken wanneer bijvoorbeeld het kussentje versleten is. Een Urban Iki Front stylingset wordt geleverd met zachte schouder paddings, voetbandjes en een comfortabel zacht en waterdicht kussen.

€ 14,99
Stylingset Voorzitje

Urban Iki Stylingset Voorzitje

De zitjes van Urban Iki zijn uitgerust met mooie kleuren. Maar wil je het stoeltje eens een andere kleur geven? Probeer dan de stylingset. Ook kan je deze set gebruiken wanneer bijvoorbeeld het kussentje versleten is. Een Urban Iki Front stylingset wordt geleverd met zachte schouder paddings, voetbandjes en een comfortabel zacht en waterdicht kussen.

€ 11,99
Zadelpen Bevestigingsset achterzitje

Urban Iki Zadelpen Bevestigingsset achterzitje

<p>Dit is een losse bevestigingsplaat voor een extra fiets van papa, mama, opa of oma. Deze plaat is te bevestigen op het frame onder de zadelpen, zodat je het achterzitje handig en veilig over kan zetten.</p>

€ 27,50

Toebehoren kinderzitjes kopen bij 12GO Biking

Accessoires nodig voor je kinderzitje? Dan ben je bij 12GO Biking aan het juiste adres. Wij hebben verschillende accessoires voor het gebruik van de kinderzitjes zoals adapters, slaapkussens, windschermen en verlengingen van je bagagedrager waardoor je fietstassen in combinatie met een kinderzitje kunt gebruiken.