a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a
1

Kinderzitjes | Achterzitjes

Filter
Yepp Nexxt Maxi Kinderzitje Achter
 • Yepp Nexxt Maxi Kinderzitje Achter

Thule Yepp Nexxt Maxi Kinderzitje Achter

(1)

De Thule Yepp Nexxt Maxi kinderzitjes zijn de nieuwste editie van de alom bekende Yepp zitjes. De Yepp Nexxt heeft het beste van twee werelden. De kennis over veiligheid van Thule en het comfort van Yepp. Dit is hét achterzitje wat je gebruikt om met je allerkleinste op avontuur te gaan.

€ 139,95

12GO Biking prijs: € 119,99

Special Price € 94,99

BIKE EVENT
Yepp Maxi Easyfit Kinderzitje Achter
 • Yepp Maxi Easyfit Kinderzitje Achter
 • Yepp Maxi Easyfit Kinderzitje Achter
 • Yepp Maxi Easyfit Kinderzitje Achter

GMG Yepp Maxi Easyfit Kinderzitje Achter

(1)

De Yepp Maxi kinderzitjes zie je op elke mamafiets terugkomen. Dit is hét achterzitje wat je gebruikt om met je allerkleinste op avontuur te gaan. De Yepp kinderzitjes onderscheiden zich op twee punten; veiligheid & comfort.

€ 119,95

€ 84,99
30% KORTING
Yepp Junior Budget Kinderzitje Achter
 • Yepp Junior Budget Kinderzitje Achter
 • Yepp Junior Budget Kinderzitje Achter
 • Yepp Junior Budget Kinderzitje Achter

GMG Yepp Junior Budget Kinderzitje Achter

De Yepp Junior Budget is de stoel die gebruikt als je kind af en toe zelf al stukjes kan fietsen, maar het toch ook nog steeds lekker vindt om bij Papa of Mama achterop te gaan voor langere stukken fietsplezier. De Yepp Junior is de combinatie van strak design en een zacht zitting.

€ 71,95

€ 59,99
Achterzitje
 • Achterzitje
 • Achterzitje
 • Achterzitje

Urban Iki Achterzitje

<p>Het Urban Iki achterzitje is een mooie combinatie van veiligheid en stijl. Uw kind zit helemaal veilig in het zitje, omdat de 5-puntsgordel eenvoudig te verstellen is. Dit kan u met &eacute;&eacute;n hand doen, zodat u uw andere hand vrij hebt om de fiets vast te houden. De ergonomische gevormde zitting en de zachte schouderpadding zorgen ervoor dat uw kind prettig zit. Omdat de voetensteunen en voetenbandjes verstelbaar zijn, kan het zitje met uw kind mee groeien.</p>

€ 64,99
Yepp Junior Easyfit Kinderzitje Achter
 • Yepp Junior Easyfit Kinderzitje Achter

GMG Yepp Junior Easyfit Kinderzitje Achter

De Yepp Junior ‘Easy Fit’ is de stoel die gebruikt als je kind af en toe zelf al stukjes kan fietsen, maar het toch ook nog steeds lekker vindt om bij Papa of Mama achterop te gaan voor langere stukken fietsplezier. De Yepp Junior is de combinatie van strak design en een zacht zitting.

€ 87,95

€ 69,99
21% KORTING
Zitkussen

Nietverkeerd Zitkussen

Met het waterdichte zitkussen van Nietverkeerd zitten kinderen altijd fijn achterop de bagagedrager.

€ 18,50

Achterzitje fiets kopen bij 12GO Biking

Ben je op zoek naar een achterzitje voor op de fiets? Dan ben je bij 12GO Biking aan het juiste adres. Hier vind je verschillende kinderzitjes voor achterop de fiets om de kinderen mee te nemen met jouw fietstochten. Achterzitjes zijn bevestigd op de bagagedrager of op de zitbuis, waar je vaak een adapter voor nodig hebt. Achterdragers zijn beschikbaar in verschillende kleuren en maten waardoor jouw kinderzitje achter op de fiets altijd goed past.