E-bike Test- en Koopdagen ›

Toggle Nav
Winkelwagen
Voorzitjes

Voorzitjes

Filters
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
99,95 109,95
59,95
Waardering:
100%
74,95 109,95
Waardering:
97%
32% korting
39,99
189,99 195,-
154,99
219,99
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina

Voorzitje fiets kopen bij 12GO Biking

Ben jij op zoek naar een voorzitje voor op je fiets? Dan ben je bij 12GO Biking aan het goede adres. Een voorzitje wordt vaak gebruikt als fijne plek om kinderen mee te nemen op de fiets. Het voorzitje wordt gemonteerd onder de stuurbuis met behulp van een adapter. Een voorzitje voor op de mamafiets is snel over te zetten naar de papafiets door het gebruik van meerdere adapters. 

Lees verder...

Klantenservice banner

Telefoon icon 0182-621850


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4africa.

Leeftijds categorie

  • 9 maanden t/m 3 jaar Voorzitjes worden gebruikt in de leeftijdscategorie van 9 maanden t/m 3 jaar. Met een maximaal gewicht van 15kg.
  • 9 maanden t/m 6 jaar Achterzitjes kunnen vanaf 9 maanden t/m 6 jaar gebruikt worden. Het maximale gewicht is 22kg. In de praktijk worden achterzitjes vaak gebruikt bij kids vanaf een jaar of 2 à 3.
  • 5 t/m 10 jaar Grotere kids gaan vaak op een speciale stoel. Dit is een stoel geschikt voor kids van 5 t/m 10 jaar. Deze fietsstoel is gemaakt om tot 35kg te kunnen dragen. Deze wordt vaak gebruikt zodra je kleine zelf kan fietsen, maar het ook nog prettig vindt om af en toe bij papa of mama achterop te gaan.

Zitjes toebehoren

  • Adapters Een adapter is een universele oplossing om meer plezier uit je kinderzitje te halen. Je hebt bijvoorbeeld een adapter nodig als je een voorzitje wilt gebruiken op een tweede fiets. Je kunt ook een adapter nodig hebben mocht je een achterzitje willen monteren op een elektrische fiets.
  • Windscherm Een windscherm gebruikt je voorop de fiets en houdt je kleine uit de wind. Handig als je je kleine wilt beschermen tegen vliegjes of andere rondvliegende insecten.

Verstelbare schouderbanden

Verstelbare schouderbanden zijn een must voor iedere ouder. Kids groeien hard en snel. Daarom is het enorm belangrijk dat je schouderbanden kunt aanpassen. Zo kun je jaren plezier hebben van een kinderzitje.

Verstelbare voetsteunen

De benen van je kleine groeien hard en snel. Daarom is het handig als je de voetsteunen in hoogte kunt aanpassen. Ze groeien letterlijk mee met je kind. Zo kun je jaren plezier hebben van een kinderzitje.