a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a

Kinderzitjes | Voorzitjes

Filter

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst
Filter
Yepp Nexxt Mini Kinderzitje Voor

Thule Yepp Nexxt Mini Kinderzitje Voor

De Thule Yepp Nexxt Mini kinderzitjes zijn de allernieuwste zitjes van Yepp. De Yepp Nexxt heeft het beste van twee werelden. De kennis over veiligheid van Thule en het comfort van Yepp. Dit is hét voorzitje wat je gebruikt om met je allerkleinste op avontuur te gaan.

€ 109,95

€ 94,99
Yepp Mini Kinderzitje Voor

GMG Yepp Mini Kinderzitje Voor

De Yepp kinderzitjes zie je op elke mamafiets terugkomen. Dit is hét zitje wat je gebruikt om met je allerkleinste op avontuur te gaan. De Yepp kinderzitjes onderscheiden zich op twee punten; veiligheid & comfort. Kan je kindje zelfstandig zitten? Dan is dit stoeltje voor jou geschikt.

€ 99,99

€ 74,99
26% KORTING
RideAlong Mini Kinderzitje Voor

Thule RideAlong Mini Kinderzitje Voor

Iedere ouder die opzoek is naar een kinderzitje heeft drie eisen in zijn hoofd zitten; comfort, veiligheid en gemak. De Thule RideAlong Mini is een kinderzitje die voldoet aan die eisen. Dit voorzitje is gemaakt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar. Het plezier van fietsen met je kindje wordt met dit fietszitje naar een hoger niveau getild.

€ 99,95

€ 79,99
20% KORTING
Voorzitje

Urban Iki Voorzitje

<p>Het Urban Iki voorzitje is een veilige constructie om je kind mee te vervoeren. De 5-punts gordel is makkelijk verstelbaar zodat uw kind stevig vast zit. Die gordel is met &eacute;&eacute;n hand verstelbaar, zodat u met de andere hand de fiets vast kunt houden. Het zitje is door de ergonomisch gevoerde kuip, de zachte schouderpadding en het zachte waterafstotende rugkussen bijzonder comfortabel voor uw kind. De voetensteunen en de voetenbandjes zijn verstelbaar, waardoor het zitje met uw kind mee kan groeien.</p>

€ 54,99
Voorzitje + Styling set

Urban Iki Voorzitje + Styling set

<!-- generated description --><p>De Voorzitje + Styling set van het merk Urban Iki heeft de volgende positieve kenmerken:</p><ul><li>Veilige 5-punts gordel, makkelijk te verstellen</li><li>Ergonomische gevormde kuip</li><li>Verstelbare voetensteunen en voetenbandjes</li><li>Geïntegreerde waterafvoer</li><li>Geleverd inclusief bevestiging voor drager</li><li>Extra styling set</li></ul><p>Onze testers hebben de volgende negatieve punten ontdekt:</p><ul><li>Voor bevestiging op een tweede fiets moet een extra bevestigingsset los besteld worden</li></ul>

€ 54,99

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst
Filter