a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a

Kinderzitjes | Voorzitjes

Filter

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst
Filter
Yepp Nexxt Mini Kinderzitje Voor

Thule Yepp Nexxt Mini Kinderzitje Voor

De Thule Yepp Nexxt Mini kinderzitjes zijn de allernieuwste zitjes van Yepp. De Yepp Nexxt heeft het beste van twee werelden. De kennis over veiligheid van Thule en het comfort van Yepp. Dit is hét voorzitje wat je gebruikt om met je allerkleinste op avontuur te gaan.

€ 109,95

Vanaf

Normale prijs: € 84,99

Vanaf € 75,00

32% KORTING
Yepp Mini Kinderzitje Voor

GMG Yepp Mini Kinderzitje Voor

De Yepp kinderzitjes zie je op elke mamafiets terugkomen. Dit is hét zitje wat je gebruikt om met je allerkleinste op avontuur te gaan. De Yepp kinderzitjes onderscheiden zich op twee punten; veiligheid & comfort. Kan je kindje zelfstandig zitten? Dan is dit stoeltje voor jou geschikt.

€ 99,99

€ 74,99
26% KORTING
One Mini Fietszitje Voor

BoBike One Mini Fietszitje Voor

<p>Een veilig en comfortabel fietszitje voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar. Geschikt tot een gewicht van 9-15 kg. Gemakkelijk te monteren aan het stuur.</p>

€ 69,99

€ 49,99
29% KORTING
RideAlong Mini Kinderzitje Voor

Thule RideAlong Mini Kinderzitje Voor

Iedere ouder die opzoek is naar een kinderzitje heeft drie eisen in zijn hoofd zitten; comfort, veiligheid en gemak. De Thule RideAlong Mini is een kinderzitje die voldoet aan die eisen. Dit voorzitje is gemaakt voor kinderen van 9 maanden tot 3 jaar. Het plezier van fietsen met je kindje wordt met dit fietszitje naar een hoger niveau getild.

€ 99,95

€ 89,99

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst
Filter