a >Meer informatie< a
a >Meer informatie< a
Datum:
18 januari 2018
Door:
Pieter
Delen

12GO Bikefitting getest door hetiskoers.nl

Vorige week was Bastiaan Gaillard van hetiskoers.nl bij ons te gast om een bikefit uit te voeren. Bastiaan zijn doel voor 2018 is om een pijnvrij nieuw seizoen te rijden, geen blessures op te lopen en bovenal zonder klachten te kunnen fietsen. Wij hebben hetiskoers.nl uitgenodigd om onze nieuwe Bikefit Studio te komen bekijken en zich aan de kunsten van onze bikefitter Eric Schulte te onderwerpen.

Zijn hele ervaring lees je op hetiskoers.nl


Door: Bastiaan Gaillard

Efficiënt en comfortabel op de fiets – Bikefitting bij 12GO Biking
Mijn doel voor 2018 is een pijnvrij nieuw seizoen rijden. Ik wil geen blessures oplopen en bovenal zonder klachten kunnen fietsen dit jaar. De doelen die ik gesteld heb moeten niet gehinderd worden door overbelasting. Om dit positief te beïnvloeden ga ik een bikefitting doen. Zet mij goed op de fiets en ik knal de wattages uit de pedalen. Vol gas het nieuwe jaar in maar wel in een correcte comfortabele positie.

In de winter stap je op de crosser  en ploeg je door de modder zoals Mathieu. Zodra het begint te regenen zet je je racefiets  op je trainer. Zwift wordt weer aangezwengeld; “wat was mijn wachtwoord ook al weer?”.  Anderen halen warm gekleed hun hart op tijdens een koude MTB-rit. De luie genieters in winterslaap heb je ook. Zij houden zich rond de feestdagen vast aan de winnaar van de Tour van 1997. Anno 2018 kun je er met gemak een Ullrichwinter van maken weet ik uit ervaring. Iedereen doet iets anders tijdens de winterperiode. Mijn winter is een mix van alles hierboven. Tijdens het Zwiften en MTB-en verbrand ik pepernoten en rollades maar tegelijkertijd maak ik me ook klaar voor het nieuwe seizoen op de weg. Voor nu is het nog dromen van mooie tochten op lange zomeravonden. Die tijd komt wel weer.

Nadat ik begin december nieuwe schoenen heb gekocht is het nu tijd voor mijn positie op de fiets. Op naar 12GO Biking voor een kritische blik. Lang zo gek nog niet die winter, maak er gebruik van.

De winkel
Voordat ik met de bikefit begin, loop ik als een gewone klant door de winkel. Neuzen langs de kleding en voelen aan fietsen. Kort knijpen in de glimmende carbonwielen doe ik nou eenmaal graag. Ik ben nogal nieuwsgierig als het op fietsen en accessoires aankomt. Wat voor een vlees heb ik in de kuip? Of het nou een nieuwe Pinarello of de Trek Madone is, ik word er warm van. Deze staan uitgestald in de winkel van 12GO Biking in Moordrecht. Ook dikke fatbikes en strakke MTB’s staan te pronken in hun standaard. Op mijn gemak hobbel ik langs alle paden benieuwd naar het assortiment. Wat mij opvalt aan de winkel is de persoonlijke touch van het personeel. Dit mogen zij als compliment opvatten. De medewerkers besteden tijd en aandacht aan de klant. Met een goede kop koffie erbij stellen zij een fiets samen of geven zij advies over verschillende afmontages. Gezien de moordende concurrentie op internet moet je als stenen winkel iets extra’s doen. De klant warm onthalen en goed adviseren is een belangrijk onderdeel hiervan wat mij betreft.

Lees verder op hetiskoers.nl


Ook een 12GO Bikefit laten doen? Bekijk al onze Bikefit pakketten. Of neem contact op via 0182-621850 of info@12gobiking.nl om een afspraak te maken.

Meer weten? 

Heb jij naar aanleiding van deze blog vragen? Stel ze gerust!
Mail: info@12gobiking.nl  / Bel: 0182-621850  

Volg ons ook op social media.
Facebook: @12gobikingbv

Instagram: @12go_biking 

Strava: @12GO Biking

Meer Lezen ?