Toggle Nav
Winkelwagen

Sparta Speed Pedelecs

Ben je op zoek naar de snelste manier om je te verplaatsen? Zo ja, dan ben je misschien geïnteresseerd in de Sparta Speed Pedelec. Deze elektrische fiets is perfect voor forenzen die langzaam rijdend verkeer willen vermijden, of voor iedereen die wil genieten van een ontspannen ritje. De Sparta Speed Pedelec is verkrijgbaar in verschillende modellen, zodat je het model kunt kiezen dat het beste bij je behoeften past. En met een topsnelheid van 45 km p/u kom je snel en gemakkelijk waar je heen gaat.

Bekijk direct: Sparta e-bikes | E-bike keuzehulp

Lees verder...
Filters Filters

Advies van een expert?

Bel 0182-621850, whatsapp of stel je vraag via e-mail


12GO Biking steunt Bikes4Africa

Bikes4Africa steunt fietsgerelateerde projecten in Afrika. Doneer je oude fiets en steun het goede doel.
Lees meer over Bikes4Africa.

loader

Kies hier jouw lichaamslengte. Dit filter laat je de fietsen zien die een framemaat hebben die geschikt is voor jouw lichaamslengte.

Kies je lichaamslengte waarmee wij de juiste maat dames- en herenfietsen hebben gekoppeld en combineer met de gewenste levertijd om de beschikbare fietsen te filteren.

Kies je lichaamslengte waarmee wij de juiste maat dames- en herenfietsen hebben gekoppeld en combineer met de gewenste levertijd om de beschikbare fietsen te filteren.

Kies je levertijd en combineer met je lichaamslengte om de beschikbare dames- en herenfietsen te filteren.

De stelregel hierbij is dat je per 100 wattuur gemiddeld zo'n 15-25 kilometer kan fietsen, afhankelijk van motorstand en andere externe factoren.

De vuistregel die je kunt aanhouden is:
300 Wh: 35 - 60 km
400 Wh: 45 - 75 km
500 Wh: 60 - 120 km
600+ Wh: 75 - 150 km.

Kijk voor een uitgebreide uitleg over de actieradius van e-bikes in dit blog.