Onze winkel is open

Menu
Filter

Bulls header

Bulls fietsen

Bulls Bikes is opgericht op 9 december 1994 en is een sympathiek merk dat al jaren flink aan de weg timmert. Dit doet Bulls door ieder jaar weer fietsen op de markt te brengen die qua prijs/kwaliteit-verhouding bijna te goed zijn om waar te zijn. Langzaam maar zeker zijn de Bulls fietsen dan ook niet meer weg te denken.

De Bulls racefietsen kenmerken zich door een klassiek frame en een solide afmontage. Door de vriendelijke geometrie van de frames zijn deze fietsen geschikt voor de meeste wielrenners. 

Naast prima racefietsen maakt Bulls geweldige mountainbikes. De mountainbikes van Bulls hebben klinkende namen zoals Copperhead en Wild Edge en hebben stuk voor stuk hun sporen verdiend in de MTB-wereld. 

Dat Bulls een serieus fietsenmerk is blijkt uit het feit dat ze een veel uitgebreider assortiment hebben naast de MTB's en racefietsen. Want behalve de sportieve fietsen zijn er ook uitstekende hybrides en e-bikes van Bulls.

Bekijk van Bulls

Populaire Bulls modellen

Bulls modellen

Bulls heeft een grote collectie fietsen, maar met name de mountainbikes en racefietsen springen in het oog. 

Binnen de MTB-lijn is de Bulls Copperhead collectie is al jaren het best verkopende model Bulls mountainbike. Dat komt doordat dit model voorzien is van een bijna complete Shimano XT-afmontage en qua prijs netjes onder de € 1000,- blijft.

Opvallend is dat Bulls ook een groot aanbod mountainbikes in het goedkopere segment heeft: voor nog geen € 400,- heb je al een prachtige Bulls fiets in je schuur staan. Bulls heeft ook een speciale collectie sportieve damesfietsen, die luisteren naar namen als Nandi en Jinga.

Hetzelfde principe als bij de Copperhead hanteert Bulls met de Bulls Harrier. Een heerlijke fiets die afgemonteerd is met een bijna complete Shimano 105 groep en ook de grens van € 1000,- niet over gaat. Een perfecte keus voor de fanatieke wielrenner die ook op de prijs let.

Bulls fietsen dealer

12GO Biking is officieel dealer van Bulls. Doordat wij Bulls voeren, kunnen we ook fietsen van merken als Pegasus en Hercules aanbieden, deze komen uit dezelfde fabrieken als Bulls. Wij hebben voor Bulls gekozen omdat er maar weinig merken zijn die zulke prijs-/kwaliteitverhoudingen weten te leveren als Bulls.  

Bulls Garantie

Bulls geeft twee jaar garantie op hun frames, aluminium en carbon! Heb je een probleem met de voorvork, dan gaat dat via de fabrikant zoals RockShox of Fox. Starre voorvorken gaan via Bulls.