0

Winkelmand

  Totaal
  Home  Bulls 

  Bulls Fietsen

  Bulls is opgericht op 9 december 1994 en bestaat dus al 20 jaar! Bulls is een sympathiek merk wat al jaren hard aan de weg timmert. Dit doen ze door regelmatig fietsen op de markt te zetten die qua prijs te goed zijn om waar te zijn! Hiermee veroveren ze steeds meer marktaandeel op de mountainbike- en racefietsmarkt. Naast mountainbikes en racefietsen, is Bulls ook bekend van de Tokee-kinderfietsen en hun legendarische Bulls GreenMover E45.

   

  Bulls 105 en Bulls XT specials

  Ieder jaar komt Bulls met de Bulls Harrier 105 en met de Bulls Copperhead 3 op de markt. Beiden te goed om waar te zijn! Beide modellen blijven onder de € 1000,-! De Bulls Harrier 105 heeft een volwaardige Shimano 105 afmontage, de Copperhead 3 is bijna helemaal afgemonteerd met een Shimano Deore XT groep! Vergelijkbare fietsen zitten vaak rond de € 1300,-, het is dus verstandig om er snel bij te zijn!

   

  Bulls Mountainbikes

  Naast de Bulls Copperhead 3 maakt Bulls geweldige mountainbikes. Het begint al bij de Pulsar, een 26” mountainbike met prima afmontage, en loopt via de Sharptail en de Copperhead naar de Bushmaster, Black Adder en de Wild Edge Team. Modellen die hun sporen al lang verdient hebben. De Wild Edge Team wordt bijvoorbeeld flink ingezet bij de Kenia Classic, een van de zwaarste mountainbike tochten!

   

  Bulls Racefietsen

  Bulls zit in Keulen, maar de fietsen worden veelal in het zuiden van Duitsland getest. Dit blijkt wel uit de modellen die Bulls aanbiedt, als eerste (in 2011) kwamen ze op de markt met een racefiets met schijfremmen, iets wat in modeljaar 2015 pas door meerdere fabrikanten werd geïntroduceerd. Ondanks dat Bulls niet het grootste merk op de wereld is, is het wel een van de meest innovatieve merken!

   

  Bulls Elektrische fietsen

  Dat Bulls Duits is blijkt ook wel uit de elektrische modellen. Bulls gebruikt het Impulse en Bosch systeem, beide beproefde Duitse systemen die de e-bikes gemakkelijk naar de 25 kilometer per uur stuwen. De Bulls e-bikes zijn gebaseerd op de Bulls stadsfietsen, die eigenlijk allemaal zijn uitgerust met een derailleur, speciaal voor heuvelachtig gebied.

   

  Bulls E45

  Absoluut hoogtepunt binnen de elektrische fietsen van Bulls is de Green Mover-collectie. Deze collectie heeft een Zwitsers GreenMover achterwielmotor en een ontzettend dikke accu. Hierdoor heeft de fiets bij ons de bijnaam ‘de Tank’ gekregen! De fiets ondersteund tot 45 kilometer per uur, en hiervoor is tot 2017 een blauw plaatje verplicht, een helm dus niet.

   

  Kwaliteit

  Bulls maakt gebruik van onderdelen van Shimano, Bosch en Impulse. Allemaal betrouwbare en bekende merken. Het aluminium van de frames is hoogwaardig, het carbon wordt via een speciaal proces verwerkt en moet aan de hoogste kwaliteit voldoen. Duitse degelijkheid staat bij Bulls hoog in het vaandel!

   

  Garantie

  Bulls geeft twee jaar garantie op hun frames, aluminium of carbon, haalt niet uit! Heb je een probleem met de voorvork, dan gaat dat via de fabrikant zoals RockShox of Fox. Starre voorvorken gaan via Bulls.

  Bulls

  Bulls Fietsen

  The Ride You Want!

  Bulls Mountainbike

  De mountainbikes van Bulls zijn legendarisch. Een geweldige kwaliteit, een lage prijs en mooie afmontage. Kenmerkend is, ieder jaar weer, de Copperhead 3, die jaarlijks de beste prijs-kwaliteitsverhouding heeft!


  Bekijken

  Bulls Racefiets

  Bulls heeft jaar rond mooie aanbiedingen zoals de Harrier met 105-afmontage voor nog geen €1000,- of de Desert Falcon met Ultegra afmontage. Ook heeft Bulls unieke racefietsen met schijfremmen, zoals de Alpine Hawk.


  Bekijken

  Bulls Hybride

  Bulls heeft vele hybride fietsen en heeft de grootste collectie onder de € 1000,-! Ook uniek is dat Bulls de hybrides in verschillende wielmaten heeft, waaronder 29".


  Bekijken

  Bulls Elektrisch

  Bulls heeft als eerste aangedurfd om een E45 op de markt te brengen in Nederland: De GreenMover. Daarnaast heeft Bulls vele modellen, zowel mountainbike als hybrides met elektrische aandrijving.


  Bekijken