Onze winkel is open

Menu
1

Bulls Elektrische fietsen

Bulls E-bikes

Het in 1994 opgerichte Bulls Bikes is al jaren aan de weg aan het timmeren. Dit doet Bulls door ieder jaar weer fietsen op de markt te brengen die qua prijs/kwaliteit-verhouding bijna te mooi zijn om waar te zijn. De Bulls zijn niet meer weg te denken uit de fietswereld.

12GO Biking is officieel dealer van Bulls. Doordat wij Bulls voeren, kunnen we ook fietsen van merken als Pegasus en Hercules aanbieden, deze komen uit dezelfde fabrieken als Bulls. Wij hebben voor Bulls gekozen omdat er maar weinig merken zijn die zulke prijs-kwaliteitverhoudingen weten te leveren als Bulls.

Bulls maakt gebruik van het elektrische aandrijvingspakket van Brose of van Bosch. Dit bestaat uit een krachtige middenmotor, die volledig in Duitsland is ontwikkeld. De in het frame verwerkte accu heeft dankzij de nieuwste technieken een capaciteit van 750Wh!

Bulls E-bikes collectie

Het belangrijkste model in de e-bike collectie van Bulls is in onze ogen de Cross Lite Evo. Deze hybride fiets is mooi afgewerkt met een geïntegreerde accu en heeft een Bosch Performance CX motor meegekregen. Dit is de ideale fiets voor iedereen die graag een rondje fietst, en geen genoegen neemt met minder dan het beste. Je krijgt veel waar voor je geld en zult veel fietsplezier beleven.